O da olacak edersin burda menünü paylaş kaptanlar yardımcı olurAy hadi inşallah iki gündür sabah akşam 20 dk boosted Leslie yapmaya başladım ama yememe dikkat edemiyorum
Süpersin bende 200 grm vermisim bize pazartesi yaramıyor kızASlinda cok mutluyumm sibooşdunden buyana 500 gram vermişim
Kimse duymasın sabah bende tartıldım. Senin kadar olmasa da bende vermişimASlinda cok mutluyumm sibooşdunden buyana 500 gram vermişim
Bir meneksemiz daha oldu muHoşbuldum teşekkür ederim
Ben duydum , rakip olarak üzülmem lazim gelse de sevindim yaKimse duymasın sabah bende tartıldım. Senin kadar olmasa da bende vermişim
Alakası yok bi keremYoksa yaşlandıkça mı?
Tamam canimaynen öyle tatlım en doğrusu almamak. aylardır beslenmem bozuk. daha ilk haftam ya ancak düzelecek
Aynen öyleMutluluğa giden yol aç kalmaktan geçiyor
Aa pirincsiz yogurt çorbasını ilk defa duyuyorumPirinç yoktu ki boştu kaptanım
Patates ve ekmek olmamış ama gün içinde dengelenmistir
Afiyet olsun canim isimleri etiketleyebilir misin?16 ekim
Kahvaltı
2 dilim peynirli gözleme
4 zeytin
Çay
Ara
Türk kahvesi
16:00
1 kepçe barbunya yemeği
Akşam 18.00
2 kepçe mercimek corbası
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Acıktım fena ve bayadır yumurtalı bir kahvaltı etmedim sabah güzel bir yumurta yapayım kendime
Yarın 2 öğün beslenmeye gecme niyetim var bakalım umarım olur
İyi geceler canım kızlar
Çok şükür bu gece de açtık
Yine süründükay pardon bol bol şifalandık diyecektim
Eki Görüntüle 3319093
Zayıflığın anahtarı o neticede şişman afrika kabilesi yok
Bizde böyle fit , böyle incecik olmayalım mı
Bu mutlulukları zayıflıktan olsa gerek
Eki Görüntüle 3319098
Eki Görüntüle 3319099
C.......mi yaktım ne demek orayı anlamadım hocam?Sibelcim ben de Ceylanpınar' da görev yaptım. Viranşehir' le ilgili bir anım var. Boşandiktan sonra Urfa'ya tayin istedim çıktı.
Niğde'den Mardin otobüslerine bindim direkt Ceylanpınar' a otobüs yoktu sene 2006. Otobüs beni Viranşehir'de indirdi oradan aktarma yapacağım sabah saat 05.00 gibi falan. Otogar falan yok yol üzerinde indim hava karanlıkla aydınlık arası bir şey. Etrafa baktım bir çay ocağı açık ama nasıl korkuyorum bir Allah'ın kulu yok. Çay ocağına yaklastim içeride arkası dönük bir kadın var ohhh dedim biraz rahatladim. Bir ben varım bir kadın bir de çayci . Minik kürsülerden birine oturdum. Mis gibi çay kokusu geliyor. Çay istedim c......mi yaktım bacı diye bir sesle başimi kaldırdım bana dönmüş pala bıyıklı bir abla ...Baş örtülü , uzun elbiseli bir adam . Orada erkekler böyle giyiniyormuş . Sonrasi sıcak bir muhabbet....
Gel yarışmamıza katil hayatına renk gelsin mor meneksemYa evet hatta şu bir ay içinde özellikle ama motive olup diyet yapamıyorum
tütün demeye dilim varmadıTamam canim
Aynen öyle
Aa pirincsiz yogurt çorbasını ilk defa duyuyorum
Afiyet olsun canim isimleri etiketleyebilir misin?
C.......mi yaktım ne demek orayı anlamadım hocam?
Emekli de olur muGeç oldu ama gunaydin kızlar Sabah dersim vardı o nedenle ancak yazabildim. Kimler ogretmen ?
Unutmuşum canım kusura bakmaTamam canim
Aynen öyle
Aa pirincsiz yogurt çorbasını ilk defa duyuyorum
Afiyet olsun canim isimleri etiketleyebilir misin?
C.......mi yaktım ne demek orayı anlamadım hocam?
Zayıf yanım ne bileyim.Hee cigara mi? Neden hocam ya?Elhan
seni biliyorum hocam. Diğerlerini bilmiyordumEmekli de olur muTurk Dili ve Edebiyatı branşim. Sibel' i biliyorum. Askpozitif var. Başka daha vardı ...
önemli değil canım bundan sonra yazarsın diye yazdimUnutmuşum canım kusura bakma
Sigara mı zayıf yanın yoksa cigara diye yazmak mı?(edebiyat öğretmeni olarak yazmak istemeyebilirsin)Zayıf yanım ne bileyim.
Kaç gün dayandıOkuldayim. Nasıl uyuyayım
Sabah çıkarken bayılmış gibi uyuyordu
Az çok biliyorum canım çok yakın arkadaşım açlık orucuna girmişti. Ama bünyesi kaldırmadı.kendini çok zorlamıştı.
Aynen
Yoksa yaşlandıkça mı?
ASlinda cok mutluyumm sibooşdunden buyana 500 gram vermişim
c...diye özellikle yazdım tahmin edilemesin diye. Malum dışarıdan okuyanlar , hayranlıkla takip edenler var. Aaa yaşına başına bakmadan açıkça belirtmiş demesinler diye .Sigara mı zayıf yanın yoksa cigara diye yazmak mı?(edebiyat öğretmeni olarak yazmak istemeyebilirsin)