Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Sibelcim ben de Ceylanpınar' da görev yaptım. Viranşehir' le ilgili bir anım var. Boşandiktan sonra Urfa'ya tayin istedim çıktı.
Niğde'den Mardin otobüslerine bindim direkt Ceylanpınar' a otobüs yoktu sene 2006. Otobüs beni Viranşehir'de indirdi oradan aktarma yapacağım sabah saat 05.00 gibi falan. Otogar falan yok yol üzerinde indim hava karanlıkla aydınlık arası bir şey. Etrafa baktım bir çay ocağı açık ama nasıl korkuyorum bir Allah'ın kulu yok. Çay ocağına yaklastim içeride arkası dönük bir kadın var ohhh dedim biraz rahatladim. Bir ben varım bir kadın bir de çayci . Minik kürsülerden birine oturdum. Mis gibi çay kokusu geliyor. Çay istedim c......mi yaktım bacı diye bir sesle başimi kaldırdım bana dönmüş pala bıyıklı bir abla ...:eek:Baş örtülü , uzun elbiseli bir adam . Orada erkekler böyle giyiniyormuş . :skandal:Sonrasi sıcak bir muhabbet....:KK68:
Ben de korkarak gittim açıkçası hocam. Nişanlı idim oraya gittiğimde. Benim de çok değişik ama bir o kadar da güzel anılarım oldu. Pamuk tarlalarina mi gitmedim. Üzüm asmalarindan üzüm mu toplamadim. Ekmek mi yapmadım. Tavuk bile besledim. Köyde kalınca ayak uydurduk.
Tatlım bana da öyle. Zayıflamak isteyen bacilarimi hep o yüzden uyarma gereği hissediyorum. Bir de takıntı oldu hep soruyorum sonrası tartilarini onları buna inandırmak için. Belki herkese aynı etkiyi yapmaz bilemiyorum ki. Uyarmak bizim görevimiz. :işsiz:
Ben şunu diyorum 0 kan grubuna gelmiyor bence bulgur. Bana ekmek hamur işi hiç gelmiyor . Ben etçil adamım.
 
Bu araada herkese günaydın. Bana gün aymadi ama . Bu gece düzgün uyumadım. Beş buçukta sonra biraz uyumuşum. Ufaklık gece uyandı. Daha da uyumadı. Ağladı durdu sabaha kadar sebepsiz.
Fırsat bulduğun zaman uyu cnm uykusuz olunca insan çok bitkin hissediyor . 😚
 
:KK6: M mor1menekse lesli topigine katılmak istemeni kilo vermek istediğine yorumladım ve buraya ettikledim cnm güzel kilolar veriyoruz katılmak istersen Elhan Elhan ablacığım sana yapman gereken kuralları anlatır
Ya evet hatta şu bir ay içinde özellikle ama motive olup diyet yapamıyorum 🥹😳
 
Bu adamı Instagram dan takip ediyorum. Bazen deli damarıma denk geliyor. Yapayım diyorum. Sonra sende o cesaret yok deyip oturuyorum.
Orda bahsedilen açlık bizim bildiğimiz açlık değil,
Sağlıklı şeylerden en fazla iki, en az 1 öğün yemek ten bahsediyor diye düşünüyorum, ( kişiyi tanımıyorum, konuyu tahmin ediyorum)
Ayrıca 36 saatlik açlık, 3 günlük, 1 haftalık, 21 günlük açlıklar var. İnan şifası var, püf noktaları da var😃
Hiç acıkmayacaksın diyemem, günlük içimizin kazınması gibi bişey olmuyor 😃
 
Pirinç ödem yapmıyor kuzum. Hiç tombik Çinli kız gördün mü ☺️ Yarın benim için tartılır misin :dua: valla merak ediyorum. Bulgur pilavı bana cevap verecektir. İnşallah sen haklı çıkarsın bitanemm. :KK60:
Princi Bol bol yıkayıp nişasta sini akıtır ve az yağla haslama usulü yapılınca masum oluyormus bol yiyin o zaman diyorlar
Çocuklara bakan olsalar bende yürüsem yaa
Ayy çocuklar küçükken bende öyle ozenirdim evde leslie türü yapmaya çalış canim
 
Princi Bol bol yıkayıp nişasta sini akıtır ve az yağla haslama usulü yapılınca masum oluyormus bol yiyin o zaman diyorlar

Ayy çocuklar küçükken bende öyle ozenirdim evde leslie türü yapmaya çalış canim
Evet tatlım ya. Başarı öykülerinde bir hanım pirinç lapası kürüyle kilo verdiğini yazmıştı. İsmini bir hatirlasam o_O
 
X