Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım Bence menülerin düzeliyor.iyi akşamlar kızlar
16 Ekim 2023
sabah yok
öğlen peynirli yumurtalı karabuğday pankek, 7 zeytin, söğüş salata, 1 lokum
ara 4 yk pilav
akşam balık tava, salata, 1 dilim siyez ekmeği, 1 çk tahin pekmez
ara 1 avuç çekirdek
@Beth18 Elhan
evet menümde lokum ve pilav ekstra gereksiz oldu. çekirdek de gereksiz oldu da akşam akşam gerildim sinirden aldım oturdum yedim.
Hayırlı olsun prolugun. Kırmızı pek yakışmış tatlima.Sonunda oldum bugün tak ettti yaa
Urfa da yapılan.Yumurtalı köfte Urfa'da yapilandan mi yoksa kıyma ile mi kiymali değilse durum sende de tehlike
Afiyet olsun canım.
Urfa Yumurtalı çiğ köftesi deme canım ? Çok severim.Urfa da yapılan.
Saat 10 gbi ettim kahvaltıyı canim sabahları pek bisey istemiyor ama mecbur yiyom emzirdigim icin onceden öğlenleri cok saglam yerdim şimdi dengeli böyle böyle 59 60 i görecem insallahKız sabah hiç kahvaltı etmemişsin 1 adet sigara böreğiyle nasıl durdun maşallah
Beni kalbimden vurdun menemen diyerek bu saatte yapilir mi buMasterchefte menemen etmisler ayy bi acıktımmmmm en iyisi ben uyuyayim kızlarr yarın sabah görüşürüz allaha emanet olun
şeytanı dinlemeyin kızlarBeni kalbimden vurdun menemen diyerek bu saatte yapilir mi bu
Tamam abla tartılıcam. Diyetisyene giderken pirinç yeme bulgur ye derdi hep o yüzden yediimPirinç ödem yapmıyor kuzum. Hiç tombik Çinli kız gördün mü Yarın benim için tartılır misin valla merak ediyorum. Bulgur pilavı bana cevap verecektir. İnşallah sen haklı çıkarsın bitanemm.
Sağol ablacııımmm teşekkür ederimHayırlı olsun prolugun. Kırmızı pek yakışmış tatlima.
Pirinçte nişastadan insülini etkileyip çok acıkmana neden olur canım ve karbonhidrat oranı da yüksek ondan diyetisyenler önermiyor tok tutmaz. Bulgur çok tok tutar ama onunda karbonhidrat oranı yine çok yüksek olduğu için kilo vermeyi yavaşlatabilir ve insanı birden şişirdiği için tartı karşısında motivasyonumuzu etkiler. Onun için en iyisi mümkün mertebe ikisindende uzak durmak . Karbonhidratımızı lifli sebzelerden, yoğurttan,yulaftan yada ince dilim tamtahıllı ekmekten almakTamam abla tartılıcam. Diyetisyene giderken pirinç yeme bulgur ye derdi hep o yüzden yediim
Teşekkür ederim bilmiyordum bunuPirinçte nişastadan insülini etkileyip çok acıkmana neden olur canım ve karbonhidrat oranı da yüksek ondan diyetisyenler önermiyor tok tutmaz. Bulgur çok tok tutar ama onunda karbonhidrat oranı yine çok yüksek olduğu için kilo vermeyi yavaşlatabilir ve insanı birden şişirdiği için tartı karşısında motivasyonumuzu etkiler. Onun için en iyisi mümkün mertebe ikisindende uzak durmak . Karbonhidratımızı lifli sebzelerden, yoğurttan,yulaftan yada ince dilim tamtahıllı ekmekten almak
Evet. Çiğ köftenin yumurtalı haliUrfa Yumurtalı çiğ köftesi deme canım ? Çok severim.
3 kere defterimize yazalım.Evde bu cümleyi bol bol tekrar edelim demi hocam
Ahaaa haaaaa çok iyi yaaa buz dolabına giyemediğin donu yapıştîrma fikrine bittim
Offff. 2 sene Urfa Viranşehir'de kaldım. 2 sene boyunca bıkmadan yediğim şeylerin başında gelir. Gece gece aklıma düşündünüz.Urfa Yumurtalı çiğ köftesi deme canım ? Çok severim.
Alttaki kabile pek de mutlu sayılmaz. Herhalde eşleriyle araları bozuk bunların.Zayıflığın anahtarı o neticede şişman afrika kabilesi yok
Bizde böyle fit , böyle incecik olmayalım mı
Bu mutlulukları zayıflıktan olsa gerek
Eki Görüntüle 3319098
Eki Görüntüle 3319099
Bu adamı Instagram dan takip ediyorum. Bazen deli damarıma denk geliyor. Yapayım diyorum. Sonra sende o cesaret yok deyip oturuyorum.Çok şükür bu gece de açtık
Yine süründük ay pardon bol bol şifalandık diyecektim
Eki Görüntüle 3319093
Valla bana 2-3 kaşık bile etki ediyorBulgurun şakası yok tatlım. Gözümüzün yaşina bakmıyor. İki en fazla üç kaşık sıkıntı yapmıyor ama dört veya bir tabak tehlike