- 25 Ağustos 2019
- 60.449
- 110.652
- 30
Zulalimi diyosunInstagram da cevizli hurma diye bı sayfada var onada bı bakın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zulalimi diyosunInstagram da cevizli hurma diye bı sayfada var onada bı bakın
Şu yemeklerde kocanı bi boşa sonra allaha aşkınaa bayılazamm artıkk şuracıkta bahh
Sen bana yorum yaptınmı yemağimi benmi kaçırdımmpüü sanaaa herkese yorum etmiş ama benim etiketimi görememişya aşk olsun ya yaranamadım kız ben senin çiğ köfte dürümüne de onun içinde az oluyor sonuçta bir tabak bulgur değil ki içinde ki bence bir şey olmaz hem yarın dengelersin vs. demedim mi aaaa aşk olsun bu desteklerim görülmüyor sen istiyorsun burger menülere, her türlü fasfood menülere de harika tam diyet menüsü olmuş yazayım Dost acı söyler tatlış
Bulgur pilaviiiiiiiiiiOhhh bu yorumları gördüm ya senden çok şükür
Bukiz beni uzeyy abla sende görmemişin yemağimıBulgur pilaviiiiiiiiii
Bir büyük levrek bile yapmıyor canım sardalya ufak balık hamsi boyundaAfiyet olsun canım Çok güzel bir menü. 10 adet sardalyayi nasıl bitirdin
TamamdırBir büyük levrek bile yapmıyor canım sardalya ufak balık hamsi boyunda
Yemagini aramaya gidiyorum tatlımBukiz beni uzeyy abla sende görmemişin yemağimı
Afiyet olsun canım Yarın ben de kerevizimi pişireyim. Çok beğendim menunuMenümüde paylaşayımmm o haldeeeeee
@s i d e l y a Elhan @blonde ambition @Efenin_Annesi
Açkarna ; limonlu kahve - yeşilçay- tarçınlı su -
12.00
2 yumurtalı karışık omlet
Eki Görüntüle 3318886
14.00
1 dilim mercimek ekmek
15.00
Sütlü kahve (tarçın kakao kahve)
17.30
1 tabak tazefasulye üstü kereviz yemeği susuz
1 dilim mercimek ekmek
Sumaklı Biraz Kaşık salata
1 bardak kefir
Eki Görüntüle 3318888
500 ip atlama
2 litre su
Neyse bari 150 grammış150 gr Gururlu ve azimli fezom
Sabah çok telaşlı oluyorum nasıl tartıldım onu da bilemedim eşim de istirahatliydi bugün daha yeni aldım elime telefonu çocuk okula başlayınca yoğun geçiyor günümSafişim kırk katır mı kırk satır mı
Sopa sabah bildirim yapmadigin için. +50 gr a gelirsek üzgünüm ama çok değil
Ay vallahii kerevizi bitirdik yetti gayriAfiyet olsun canım Yarın ben de kerevizimi pişireyim. Çok beğendim menunu
Kızzzz o nasıl anaaamm tövbe deŞu yemeklerde kocanı bi boşa sonra allaha aşkınaa bayılazamm artıkk şuracıkta bahh
Sonra niye veremedim
Ya abla ne var bulgurda pirinç yemedimm yaBulgur pilaviiiiiiiiii
Ciddi diyom sonra üzülüyoruzz dengesiz oluyo böyle aşko yemeğini 5te ye kapa ağzunuuKızzzz o nasıl anaaamm tövbe de
Sonunda oldum bugün tak ettti yaaOooooo pro olmussunnnn Hayalkuran
Hahahaha bende diyorum acaba vazmıgeçtii nezaman oldu ödeyeliSonunda oldum bugün tak ettti yaa
Ya 1 kase çorba actim 1,5 kepçe ne var bundaCiddi diyom sonra üzülüyoruzz dengesiz oluyo böyle aşko yemeğini 5te ye kapa ağzunuu