- 25 Ağustos 2019
- 60.449
- 110.654
- 30
Kiloslarin nerdaaaİnşallah hepimiz herkes tüm isteyenler kolaylıkla sağlıkla canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiloslarin nerdaaaİnşallah hepimiz herkes tüm isteyenler kolaylıkla sağlıkla canım
Çok güzel görünüyor canım afiyet olsun.
Heyecan devam ediyorElhan Sidelya yazdımı canım ne oldu sonuçlar Çok merak ediyorum.
Ohhh afiyet olsun tatlışımÇok güzel görünüyor canım afiyet olsun.
Dün hafif beslendim akşam sebze tarzıydı ve bol bitki çayı içince zaten hep wc ye kalktım ve sabah o boş miğdeylede 1 saat yürüyüş yapıp dönünce kurt gibi açtım , nasıl doycam dedim Korkudan hemen bol malzemeli dev boy bir omlet yaptım kendime bende bol sebze az da kaşar falan kattım harikaydı yanına da sade kahve ( Amerikano) oohhh missss...
Heeehhh böylee isteee yeşillikler ve omletten hicbi kalori olmazz hem tok tutar hemde protein cok güzel etmişsinn amaa sebze beni baydı gercektenn 4 .5 aydırsebze tüketiyorum midem yesillik olduÇok güzel görünüyor canım afiyet olsun.
Dün hafif beslendim akşam sebze tarzıydı ve bol bitki çayı içince zaten hep wc ye kalktım ve sabah o boş miğdeylede 1 saat yürüyüş yapıp dönünce kurt gibi açtım , nasıl doycam dedim Korkudan hemen bol malzemeli dev boy bir omlet yaptım kendime bende bol sebze az da kaşar falan kattım harikaydı yanına da sade kahve ( Amerikano) oohhh missss...
Attım aşko eksi 350 gramcık vermişimKiloslarin nerdaaa
Çok güzel bir eksi tebrik ederim
Tabağın ne kadar güzel sağlıklı olup da böyle güzel Tabaklar hazırlayabiliyor insan
Tebrik ederim kaptanım Beth18Yarışmacıların bildirimleri tamamlanadursun kaptanlarin tartı bildirimlerini açıklıyorum
Eki Görüntüle 3318696
Beth18
Cuma 67.7
Pzt 67.3
Fark -400
Eki Görüntüle 3318697
s i d e l y a
Cuma 65.95
Pazartesi 65.7
Fark -250 gr
Kırmızı Takım Kaptani avantajı kazandı. Tebrikler
Kaptanım tablomuz paylasildiktan sonra transferini gerçekleştirebilirsin.
Teyzem samsuna gittiVaayyyy karşilasırızbelki kizzz bi bakarsın teyzoşun bizim duğününde
Yaaa yine inanamiyorumYarışmacıların bildirimleri tamamlanadursun kaptanlarin tartı bildirimlerini açıklıyorum
Eki Görüntüle 3318696
Beth18
Cuma 67.7
Pzt 67.3
Fark -400
Eki Görüntüle 3318697
s i d e l y a
Cuma 65.95
Pazartesi 65.7
Fark -250 gr
Kırmızı Takım Kaptani avantajı kazandı. Tebrikler
Kaptanım tablomuz paylasildiktan sonra transferini gerçekleştirebilirsin.
Ne mezunusun ? Amasya’dan sonra İstanbul’da kim olsa zorlanır ya haklısınBen çok tökezledim okulum yarım kaldı burda alışamadım zorlandım baya okul bitti çalışmaya başladım mesleğim yok o zamanlar liseler çok kötüydü ailem göndermedi o gün bugündür 2021 de bıraktım çalışmaya tedavilerim için
Oo afiyet olsun dereotu filan bol malzeme yine
Teşekkür ederim Kaptanım sagol valla sen galip gelirsin diye düşünmüştüm son dakikalarda çünkü ben baya erken foto attım öğleyi bekleyeceğim ama senin eksinde güzelTebrik ederim kaptanım Beth18
Olmadan doyamıyorum vallahaa kızzzOo afiyet olsun dereotu filan bol malzeme yine
YaaaaTeyzem samsuna gitti
Hayırlı işler yaaaaAttım aşko eksi 350 gramcık vermişim
Son yağ hücremi eritecek kadar motivasyon doldum bir andaSağol canım rakip adayım
Tatlım daha cumaya çok var sıkma canını reglesin çok normal sen hep çok güzel veriyorsun kuzum buda arada nazar boncuğun olsun.
8'den sonra gitmedim okula dıştanda takip etmedim hiç ( o zaman lise wc giderlerinden pis pis şeyler çıktı çevremdeki okullardan ) bende gidemedim liseyeNe mezunusun ? Amasya’dan sonra İstanbul’da kim olsa zorlanır ya haklısın