- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Afiyet olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun
Nasıl bozmayayım bana rakip olduğun hafta -10 kilo ile gelmişsin Ne yapayım liposuction ile sınır kilo olan 10kiloya kadar aldırsam onun bile tartıya yansıması bir kaç haftayı bulacak gene bu hafta 10 kilo düşemem bana imkansızlarla gelme böyle kalbime inerYanlışlıkla da olsa vermişim ayol, bozmayın
Canım sigara ve atıştırma vs. Şuan ki geçiyor olduğun süreci düşünürsek bence harika bir sonuç ve daha cumaya ooo hooo daha baya düşersinCuma 69.50
Bugün 68.90
-600
Çok az geldi eksi üzüldüm tekrar başa döndüm diyede çok üzgünüm
s i d e l y a
Elhan
Yaaa ne köylerinin adıAnnemlerin köyü Çorum'a daha yakın
eveett hemde 7 kez küçükken teyzem oradaydı ona giderdik büyüyünce eşimle gitmeye başladıkKizzz gezmeğemi gittinn
evet bebeğim 1,5 saat ancaÇorumdan oraya okadar yakınmı çık evet merzifonu cok duydum
Sigarayı bırakıyorsun Lavin ona rağmen iyi vermişsin tebrik ederimCuma 69.50
Bugün 68.90
-600
Çok az geldi eksi üzüldüm tekrar başa döndüm diyede çok üzgünüm
s i d e l y a
Elhan
Göynücek canım ben hep merkezde idim sonra İstanbul'a taşındık İstanbul'da da evlendimYaaa ne köylerinin adı
eveett hemde 7 kez küçükken teyzem oradaydı ona giderdik büyüyünce eşimle gitmeye başladık
evet bebeğim 1,5 saat anca
Amasya gibi küçük bir yerden sonra İstanbul çok büyük gelmiştir yaGöynücek canım ben hep merkezde idim sonra İstanbul'a taşındık İstanbul'da da evlendim
Vaayyyy karşilasırızbelki kizzz bi bakarsın teyzoşun bizim duğünündeYaaa ne köylerinin adı
eveett hemde 7 kez küçükken teyzem oradaydı ona giderdik büyüyünce eşimle gitmeye başladık
evet bebeğim 1,5 saat anca
Oooo afiyet olsunnn aşko bende birazdan yapıp gelecegimmbebegi uyutuyom
Ben çok tökezledim okulum yarım kaldı burda alışamadım zorlandım baya okul bitti çalışmaya başladım mesleğim yok o zamanlar liseler çok kötüydü ailem göndermedi o gün bugündür 2021 de bıraktım çalışmaya tedavilerim içinAmasya gibi küçük bir yerden sonra İstanbul çok büyük gelmiştir ya
Ne kadar iştah acıcı bir tabak afşyet olsun
Teşekkür ederim canısı inşallah hiç bu işlere bulaşmadan gebe kalırsın amin amin aminIron Butterfly canım hayırlu olsun tedavin çok sevindim bende peşinden gelicem inşallaj
İnşallah hepimiz herkes tüm isteyenler kolaylıkla sağlıkla canımTeşekkür ederim canısı inşallah hiç bu işlere bulaşmadan gebe kalırsın amin amin amin
Aminnnnnnİnşallah hepimiz herkes tüm isteyenler kolaylıkla sağlıkla canım
Sagol canım benim ama morelim çok bozuk 66 yı görecm az kalmıştı kalktım tekrar başa döndümCanım sigara ve atıştırma vs. Şuan ki geçiyor olduğun süreci düşünürsek bence harika bir sonuç ve daha cumaya ooo hooo daha baya düşersin
Yazdım canım ben de merakla bekliyorum ama umudum yok Rakip kaptan dünün kahvaltisiyla duruyorElhan Sidelya yazdımı canım ne oldu sonuçlar Çok merak ediyorum.