- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Bunu bende tüketsem sıkıntı olur mu acaba yaaa akşamlarıAksamdan sonr ayeme otur yoğurt kürü ye
Tarçin zencefil zerdeçal pulbiber limon sık ye yat aşşağaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu bende tüketsem sıkıntı olur mu acaba yaaa akşamlarıAksamdan sonr ayeme otur yoğurt kürü ye
Tarçin zencefil zerdeçal pulbiber limon sık ye yat aşşağaaa
Gayet iyi bence, ne var ne yok 4 günde bitiyorBenim 4 gün sürüyor
Aynen birz zor geçiyor ama işte oldu bitti gibi oluyorGayet iyi bence, ne var ne yok 4 günde bitiyor
Tüket canım tabiki herhangi bir reflü veya mide sıkıntın yoksa ustüne su içme mideyi yakar beni yaktığı için ama tarcin tad veriyo dene istersennBunu bende tüketsem sıkıntı olur mu acaba yaaa akşamları
Ayy arkadaşımdada var ve 7 ile 9 arası değişiyor regl bugünde düğünü oldu bitmistir simdi dügünü gidemedim eşimden ötürü mesaideydi bana zaten 1.5 saat uzakta evone gidicem hediye alıpİnşaAllah benimki de düzelir, 10 gün regl olmak nedir yav
Bende dedim Allah Allah daha önce izlemeye almıştım şimdi baktım yok yeniden aldımTüket canım tabiki herhangi bir reflü veya mide sıkıntın yoksa ustüne su içme mideyi yakar beni yaktığı için ama tarcin tad veriyo dene istersenn
Buarada ben seni çoktan izliyormuşumm sen beni daha şinimi izliyon heehhh
Nerde sinir oldun banaaa aceptee geri aldınnnBende dedim Allah Allah daha önce izlemeye almıştım şimdi baktım yok yeniden aldım
Hiç öyle bir düşüncem yada girişimim olmadı desemNerde sinir oldun banaaa aceptee geri aldınnn
TAkılıyorum tabikii olmasındaHiç öyle bir düşüncem yada girişimim olmadı desem
Kııızzz ne ettin yeme partisi resmenİçli köfte sarma dolma dünden yaptigim çiğ kofteden getirdim ben iptal ben yogummmm yarında bildirim yapmicam cuma görüşürük
A aaaaa... Ben ne yaptım sana yahuEvet yedim dün blonde sen benim psikolojimi bozuyon bak haaa
Benimde miğdem artık çok küçüldü, sürekli tokum ondan bu gün artık rahatlıkla 2 öğüne geçiyorum bende senin gibi .Senin adına çok sevindim
Benimkinin değişme şansı yok, 40 gün iki öğün yemeliyim
Sonra 1,5 öğüne düşeceğiz
Spor yapacak halim yok, su içmeye devam
Doğum günü çocuğu bir dilim pastasını da mı yemesin
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ablacım Utanmasam iyiki şişmanım diyecegim seni tanıdığım içinDoğum günü çocuğu bir dilim pastasını da mı yemesin
Filizcim ne güzel bir mevsimde dünyaya gözlerini açmışsın. ne sıcak ne soğuk . Hayatın hep ılık olsun mu tatlım
Neyse afiyet olsun diyeyim. İyi ki doğmuş iyi ki şişko olmuşsun yoksa seni nasıl taniyacaktim
Canımsın bebekimmmTAkılıyorum tabikii olmasında
İnşallah kaptanimiz yarın buharlasmaz15 Ekim pazar
Sabah
1 yumurta
1 sosis
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 kare kek
1 fincan kahve
Bitti menum Bugün böyle erken kapattım
Elhan s i d e l y a