- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Bizimkiler makarna istedilerEvet , biraz çenelerimiz ellerimiz dinlesin bugğn pazar ve yoğun gündü benim için. Kızımıeşimeş yolladım evi toparla çamaşır ütü pestilim çıktı daha akşam yemeği yapmadım ne yapsam acaba kolumu kımıldamadan halim yok çok yoruldum
En son 12 de yazmis :)
Eylül hastaydı en son doktora goturmustu
Baya çatır çatır 2 kızımı da normal doğurdum kim demisse kulliyen yalanYoo 154 doğuran var ,bana dememişdiler kendim doğuracaktımta kısmet olmadı sezeryan oldum
Doktorun işine gelmiştir sezeryanBaya çatır çatır 2 kızımı da normal doğurdum kim demisse kulliyen yalan
Sagol canimGeçmiş olsun
Geçmiş olsun
Bence Filiz olmayınca sakın oluyir buralar.
Sagol canimGeçmiş olsun canım
Canım biz süper kahraman değiliz ki sadece anneyiz herşeyi bilememek çok normal ne kadar tecrüben olsada o esnada bildiğin herşeyi unutuyorsun
Ben de gözden kaçırmış olabilirim canım ayağına sağlık
Çok geçmiş olsun canım benim küçük kızım hastaydı dün gece büyük kızımın hasta olmasıyla o da kaptı şifayıheryer hasta çocuklarla dolu
Geçmiş olsun kaptanım
Eline sağlık kaptanım
Ben ne yapayım ya 1,54 boyumla
BurdaGelmiş gelmiş E Elif_Eylul
Eylül nasıl oldu canimSagol canim
Sagol canim
Burda
Hayirli kandiller canim ❤Hayırlı kandillerben kvye geldim buradan da anneme gecicem.
Kuduruyordu enson simdi eve dönüyorum uyuyorEylül nasıl oldu canim
Naber cikolata
OlabilüDoktorun işine gelmiştir sezeryan
Hayırlı kandiller canımHayırlı kandillerben kvye geldim buradan da anneme gecicem.
Keyfi yerinde olsunda rabbim şifa versin inşallahKuduruyordu enson simdi eve dönüyorum uyuyor