- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
BencedeBu iste bir terslik var 6800 deyim
Yaparsın sen kaptanım50 yi bende istiyorum ama sadece istemekle kaliyorum
Oglusum hasta yaniyor(esim hastaneue goturup geriye ise gitti) arada derede utu yaparken bile adim attim 7000 oldu 10000 olur evelallah ama menu biraz tuhaf oldu bugun hala evde yemek yokKim uyuduyaa vururum onları
Geçmiş olsun tatlım.Oglusum hasta yaniyor(esim hastaneue goturup geriye ise gitti) arada derede utu yaparken bile adim attim 7000 oldu 10000 olur evelallah ama menu biraz tuhaf oldu bugun hala evde yemek yok
Sagol canim kisin belki simdi zor oluyor sadece koruyabiliyorumYaparsın sen kaptanım
155 biliyordum kiz ben seni filiz hep 155 diyor ya sana da dediler mi 152 biri vardi doktor direk swn doguraMazsin bu boyla sezeryan yapacagoz seni dedi2 sm . 152 ben
Çok geçmiş olsun canım ev de çocuk hasta olunca herşey çöküyor gibi hissediyor insanOglusum hasta yaniyor(esim hastaneue goturup geriye ise gitti) arada derede utu yaparken bile adim attim 7000 oldu 10000 olur evelallah ama menu biraz tuhaf oldu bugun hala evde yemek yok
Sagol canim benimGeçmiş olsun tatlım.
Gecmis olsun canimOglusum hasta yaniyor(esim hastaneue goturup geriye ise gitti) arada derede utu yaparken bile adim attim 7000 oldu 10000 olur evelallah ama menu biraz tuhaf oldu bugun hala evde yemek yok
Bayadr boyle ateslenmemisti bide kucugu uzak tutmaya calisiyorum duygusal mizmizlikta var ayni yerde durmak istiyorlar vs vsÇok geçmiş olsun canım ev de çocuk hasta olunca herşey çöküyor gibi hissediyor insan
Sagol kaptanimGecmis olsun canim
Afiyet olsun canim ❤Akşam yemeği molasıı
Inan benim kızlar da aynı su an birbirlerini yiyorlar hem de ayrı durmak istemiyorlar 2 saat dil döktüm ama en son yeter diye kızdım ikisinede cidden çocukların hastalığı o kadar zor ki altüst ediyor insanıBayadr boyle ateslenmemisti bide kucugu uzak tutmaya calisiyorum duygusal mizmizlikta var ayni yerde durmak istiyorlar vs vs
Hep söylüyorlar da bir türlü beceremedimSenin kilon gayet iyi. Harikasın üzülmene gerek yok. 3 aşağı 5 yukarı gidip gelecektir. Üzülme ....
Mümkün mertebe eldiven kullan tederjanlarla içli dışlı olmak iyi değil gerçekten kana karışıyor kanın bile çamaşır suyu kokuyor.
Allah şifa versin kuzulara.Inan benim kızlar da aynı su an birbirlerini yiyorlar hem de ayrı durmak istemiyorlar 2 saat dil döktüm ama en son yeter diye kızdım ikisinede cidden çocukların hastalığı o kadar zor ki altüst ediyor insanı
Geçmiş olsun canım yaOglusum hasta yaniyor(esim hastaneue goturup geriye ise gitti) arada derede utu yaparken bile adim attim 7000 oldu 10000 olur evelallah ama menu biraz tuhaf oldu bugun hala evde yemek yok
Yoo 154 doğuran var ,155 biliyordum kiz ben seni filiz hep 155 diyor ya sana da dediler mi 152 biri vardi doktor direk swn doguraMazsin bu boyla sezeryan yapacagoz seni dediama kadin oncekinide normal dogurmus hemde 3.750 kg
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim ❤