Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Oglusum hasta yaniyor(esim hastaneue goturup geriye ise gitti) arada derede utu yaparken bile adim attim 7000 oldu 10000 olur evelallah ama menu biraz tuhaf oldu bugun hala evde yemek yok
Çok geçmiş olsun canım ev de çocuk hasta olunca herşey çöküyor gibi hissediyor insan

Bayadr boyle ateslenmemisti bide kucugu uzak tutmaya calisiyorum duygusal mizmizlikta var ayni yerde durmak istiyorlar vs vs
Inan benim kızlar da aynı su an birbirlerini yiyorlar hem de ayrı durmak istemiyorlar 2 saat dil döktüm ama en son yeter diye kızdım ikisinede cidden çocukların hastalığı o kadar zor ki altüst ediyor insanı

Hep söylüyorlar da bir türlü beceremedim kimyadan sonuçta, lekeleri çıkaran bana neler etmez

Oglusum hasta yaniyor(esim hastaneue goturup geriye ise gitti) arada derede utu yaparken bile adim attim 7000 oldu 10000 olur evelallah ama menu biraz tuhaf oldu bugun hala evde yemek yok
Geçmiş olsun canım ya

155 biliyordum kiz ben seni filiz hep 155 diyor ya sana da dediler mi 152 biri vardi doktor direk swn doguraMazsin bu boyla sezeryan yapacagoz seni dedi ama kadin oncekinide normal dogurmus hemde 3.750 kg
Yoo 154 doğuran var , bana dememişdiler kendim doğuracaktımta kısmet olmadı sezeryan oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…