Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Aaa takımım değişmiş. Şaşırdım takımda kilo alanlar varken kilo vererek şutladım:-)son zamandaki performansımdan ötürü güven vermemiş olabilirim normaldir.
Ama ikinize de teşekkür ederim kırmızı takım kaptanının güvensizliği senin de güvenin beni motive etti tatlı joum:KK15:Cumaya güzel mi güzel bir eksi geliyor :KK49:
Yok kiiz vlla güvensizlik değil eksi çıktığın için verdim daha çok 50 gr fark için haksızlık olur gbi geldi bana artı çıkanı göndermek :KK14: şartlar eşitliğin diye yaptım vallahi yanlış anlama yaa :KK17:
 
Afiyet olsun canım 😘 kahvaltı çok güzel. O içindeki haşlanmış patatese benzeyen iki toparlak şey ne ki 😅 patates diyormuşsun :confused:
Yumurta beyazını yiyemiyorum, onlar yumurta sarısı.
Torunların yanında kaldığım için öyle afilli , börek tadında omletle uğraşamadım 🥰
 
Son düzenleme:
@Efenin_Annesi canım yeşil çayı demleyip dukan biramızı yapalım erkenden hadi. :KK50: şimdiden hazırlarsak , yatana kadar rahat rahat bitiririz.:eğlence:
Bu haftaki motivasyonun daha fazlasıni haftaya da istiyorum tatlim. :KK5: 80 kilo da gelsem haftaya ben de başlamak istiyorum kendi kendime gazlanip duruyorum evde. Cigercinin kedisi gibi öyle uzaktan izlemekle olmuyor. :KK51:
 
X