- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Sen ve ekmek aşkıAaa niye ki
Ben ve takmamakAman takma kafana birsey
Kahve ödem yapmaz aslinda en azindan bende yapmiyorÇarpıntı yapmıyor mu kaptanım bi de ödem
Oyyyy kıyamam sana benNebilim canim bazen sinirden biseyler yersem bozarim
Eee o zaman senin kilonun sebebi kahveHeee yapabiliyor
Küçüklüğümden beri değişmedi valla bazen azaltiyorum ama sonra yine cok yiyorumSen ve ekmek aşkı
Bende oyleyim de işte insan kendine yapıyorBen ve takmamak
Bugunlerde çok sık wc ye gidiyorum artik şişe yaptim kendime iciyorum sanıp su icmiyomusum ben doktor öyle dediKahve ödem yapmaz aslinda en azindan bende yapmiyor
Kahve diuretik iceceklerden kahve ictikce su miktarinida artirmak lazim aslinda
Kiz ben bildim bileli kahve icerdim listedeykende ama sütlü kahve yazardim hatirliyomusunOyyyy kıyamam sana bensen sinirlenme ya pambık gibi kalbin var
Eee o zaman senin kilonun sebebi kahve
Ilk defa öğrendim bak ben de dün 2 fincan içtim 3. yü içsem mi dedim sonra ödem yapar diye vazgeçtim bunu bilmem iyi olduKahve ödem yapmaz aslinda en azindan bende yapmiyor
Kahve diuretik iceceklerden kahve ictikce su miktarinida artirmak lazim aslinda
Zaten biz salagiz millete iyilik yap sonra karşılığı ukala gibi laflarKüçüklüğümden beri değişmedi valla bazen azaltiyorum ama sonra yine cok yiyorum
Bende oyleyim de işte insan kendine yapıyor
Teşekkür ederim canımOyyyy kıyamam sana bensen sinirlenme ya pambık gibi kalbin var
Eee o zaman senin kilonun sebebi kahve
22 derece gosteriyor su an icin canim da ne çorap giydim ne hirka incecik seylerle geziyorumAnkara bugün 27° gözüküyor
Iste kahve ictigin icin daha cok gidiyorsun canimBugunlerde çok sık wc ye gidiyorum artik şişe yaptim kendime iciyorum sanıp su icmiyomusum ben doktor öyle dedi
Ben de aynıyım ev de sürekli hareket edince darlaniyorum oturunca da üşüyorum22 derece gosteriyor su an icin canim da ne çorap giydim ne hirka incecik seylerle geziyorum
Iste kahve ictigin icin daha cok gidiyorsun canim
Suyu ölçerek icmek en guzeli
Hatirliyorum canim menulerde hep yaziyordunKiz ben bildim bileli kahve icerdim listedeykende ama sütlü kahve yazardim hatirliyomusunZipzip-
Kahve icince bol suyu unutmuyoruz artikIlk defa öğrendim bak ben de dün 2 fincan içtim 3. yü içsem mi dedim sonra ödem yapar diye vazgeçtim bunu bilmem iyi oldu
Aman birsey dicem olmayacak yapan kendine yapar boyle bir ortami kimse bulamazZaten biz salagiz millete iyilik yap sonra karşılığı ukala gibi laflar
Bizim ev kucuk ondan atamıyorum demek ki120 mlik eve 10 bin sıgdıramıyom
Ben 75 mt karelik eve 25 binler sigdirdim sen de yaparsın migim aslansın kaplansın migim ya ya ya şa şa şa migim migim çok yaşa120 mlik eve 10 bin sıgdıramıyom
Afkurma de sen de kaptanım sepet kafalı de
Banada guzel gaz oldu kalkiyorum adim atmayaBen 75 mt karelik eve 25 binler sigdirdim sen de yaparsın migim aslansın kaplansın migim ya ya ya şa şa şa migim migim çok yaşa