- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
En son dun girmis@Ayyulduz uykunu aldinmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En son dun girmis@Ayyulduz uykunu aldinmi
Abooo ozaman hâla uyuyor uyuyan güzelEn son dun girmis
Uyusa yine iyi 4 gun kabak yedim diyordu iki gundur kacamak yaptiysa artılarla gelirAbooo ozaman hâla uyuyor uyuyan güzel
Pazartesi belli olurUyusa yine iyi 4 gun kabak yedim diyordu iki gundur kacamak yaptiysa artılarla gelir
Sen etiketle ben geliyorum amcam geldi kahve yapacagimKimleri etiketleyimde gelsin
Iyi hadi git bende namazimi kilayimSen etiketle ben geliyorum amcam geldi kahve yapacagim
5 bin adım kaldı 13 dk da 1100 sena diyo ki 5 dk da 1200 adım atıyom diyo hani nerde 15 dk da 1200 ediyor bende yahu yavaş mı yürüyom nabiyomBen 75 mt karelik eve 25 binler sigdirdim sen de yaparsın migim aslansın kaplansın migim ya ya ya şa şa şa migim migim çok yaşa
Allah kabul etsinIyi hadi git bende namazimi kilayim
Böle böle döv
Eşimin arkadaşının annesinin ve babasının doğum günü yemeğe geldik. Tipik alman doğum günü.Kimin doğum gunu
Ya benim telefonda bu emojiler yok yada ben bilmiyorum yapmayi bilgisayar üzerindenmi yapiyorsunBöle böle döv
Kuzum ben 5 dk da 650 adım atabiliyorum ama böyle tempolu yürüyeceksin hiç durmadan beklemeden5 bin adım kaldı 13 dk da 1100 sena diyo ki 5 dk da 1200 adım atıyom diyo hani nerde 15 dk da 1200 ediyor bende yahu yavaş mı yürüyom nabiyom
Cok saol abla seninde enerjin bol olsun baban gil gelecek birazdan oğlani acile gotürelim dedim kulağıda akıyor elletmiyor kulağına enfeksiyonumu var acaba deneyimli anneler size soruyorumaşk olsun deneyimlilerle olanı paylaştın say , kolay gelsin gülüm enerjin bol olsun
Amin canimAllah kabul etsin
Telefondan degil canim link var ordan yapılıyorYa benim telefonda bu emojiler yok yada ben bilmiyorum yapmayi bilgisayar üzerindenmi yapiyorsun
Eşinin arkadaşının annesi ve babasinin dogum gününe gittiniz masallah
Eşimin arkadaşının annesinin ve babasının doğum günü yemeğe geldik. Tipik alman doğum günü.
Enfeksiyondur canım o ağrıda yapar malesef ateşte çok geçmiş olsunCok saol abla seninde enerjin bol olsun baban gil gelecek birazdan oğlani acile gotürelim dedim kulağıda akıyor elletmiyor kulağına enfeksiyonumu var acaba deneyimli anneler size soruyorum
Koridorda yürüyom bende
Vaybe misafirlige gidiyosun he16 Ekim spor
10.254 adım 1025 puan
Akşama misafirlikteyim.
Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne
Bı de resim ekleyeyim.
Ayaklarına sağlık canım keyifli oturmalar16 Ekim spor
10.254 adım 1025 puan
Akşama misafirlikteyim.
Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne
Bı de resim ekleyeyim.