- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Eee sen niye yaptinBigünde yapma
Ben bitirdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eee sen niye yaptinBigünde yapma
Ben bitirdim
Öylesine sen bana bakmaEee sen niye yaptin
Bende 36135.372 canım spor yapıyorum şuan.
Dört nala koşsun benceAyy yook hayırr
6.000 adimBende 3613
Kosamam uzaniyorum simdiDört nala koşsun bence
Yiyemem kuzum yitik sifa da un olan herşey yasakKöy ekmeği muhteşem bişey ya tam buğday unundan yapılı yiyebilirsin
Valla bravo canim ben yapamam nedenseYiyemem kuzum yitik sifa da un olan herşey yasak
Ben hic yapamam ekmeksiz yasayamamValla bravo canim ben yapamam nedense
Zaten sana yasak yitik şifa falanBen hic yapamam ekmeksiz yasayamam
Afiyet olsunn canim bende ikinciyi icsem mi diye düşünüyorum hava soğudu üşüyorum:))3.cü kahvede icildi
Aksama 4 sonra 5
Alışıyorsun kaptanım ben de yapamam derdim ama baya baya yapılıyor tavsiye ederimValla bravo canim ben yapamam nedense
Aaa niye kiZaten sana yasak yitik şifa falan
Çarpıntı yapmıyor mu kaptanım bi de ödem3.cü kahvede icildi
Aksama 4 sonra 5
Sagol canim ben kafaya biseyler taktimi kahve icerim,eskiden yemege saldirirdim bereket simdi yapmıyorumAfiyet olsunn canim bende ikinciyi icsem mi diye düşünüyorum hava soğudu üşüyorum:))
Aman takma kafana birseySagol canim ben kafaya biseyler taktimi kahve icerim,eskiden yemege saldirirdim bereket simdi yapmıyorum
Ankara bugün 27° gözüküyorAfiyet olsunn canim bende ikinciyi icsem mi diye düşünüyorum hava soğudu üşüyorum:))
Nebilim canim bazen sinirden biseyler yersem bozarimAlışıyorsun kaptanım ben de yapamam derdim ama baya baya yapılıyor tavsiye ederim
Heee yapabiliyorÇarpıntı yapmıyor mu kaptanım bi de ödem