Ne olacakşimdi geçmiş olsunAnammm ne oldu, ben gelene kadar takım mı kapandı. Özel mi burası burası neresi ben neredeyim
Beni soracak olursanız 76-77 arasıydım, ha başlıcam ha başlıcam, başlayamadım, yarın hazırlandığım sınav var ve bilin bakalım ne oldu, ben bugün covit oldum, 39 ateşle yatıorum şuan, sınava da gidemeyeceğim
Ayy çok geçmiş olsun canım hastaneye gittin mi ilaç falanAnammm ne oldu, ben gelene kadar takım mı kapandı. Özel mi burası burası neresi ben neredeyim
Beni soracak olursanız 76-77 arasıydım, ha başlıcam ha başlıcam, başlayamadım, yarın hazırlandığım sınav var ve bilin bakalım ne oldu, ben bugün covit oldum, 39 ateşle yatıorum şuan, sınava da gidemeyeceğim
Emeklerim çöp oldu, yaştan dolayı bir daha da gıremıorum sınavaNe olacakşimdi geçmiş olsun
Gerçekten çok üzüldümEmeklerim çöp oldu, yaştan dolayı bir daha da gıremıorum sınava
Senin adına çok üzüldüm canımEmeklerim çöp oldu, yaştan dolayı bir daha da gıremıorum sınava
Gıtmedim ama eminim. Çok faranjıt oldum pandemide bu başka. Bacaklarım ve sırrım kopacak gıbı ağrıyor. Ateş 1000mg parol alınca duşuyor etkisi geçince devam. Başımın ağrısı hiç geçmiyor. Yarın sabah iyi olursam ve 38 altı ateşim olursa sınavı zorlıcam. Gırersem pazartesi giremezsem yarın test veririm.Ayy çok geçmiş olsun canım hastaneye gittin mi ilaç falan
İnşallah toparlarsında sınavına girersin başarıyla canımGıtmedim ama eminim. Çok faranjıt oldum pandemide bu başka. Bacaklarım ve sırrım kopacak gıbı ağrıyor. Ateş 1000mg parol alınca duşuyor etkisi geçince devam. Başımın ağrısı hiç geçmiyor. Yarın sabah iyi olursam ve 38 altı ateşim olursa sınavı zorlıcam. Gırersem pazartesi giremezsem yarın test veririm.
İnşallak çok sağol. Ne bahsızlık 1.5 sene olmayıp son gun. Olmak.İnşallah toparlarsında sınavına girersin başarıyla canım
ah canımm cok gecmis olsunn cok uzuldummAnammm ne oldu, ben gelene kadar takım mı kapandı. Özel mi burası burası neresi ben neredeyim
oyle dusunme canim benim imtihanin boyleymis allah yardimcin olsunnnİnşallak çok sağol. Ne bahsızlık 1.5 sene olmayıp son gun. Olmak.
Sağol cnmah canımm cok gecmis olsunn cok uzuldumm
Çok şanssızlık hemde senin adına umarım bir şansın daha vardır rabbim şifanı versinİnşallak çok sağol. Ne bahsızlık 1.5 sene olmayıp son gun. Olmak.
Aaaa nederlands
Ne sınavıydi? Çok geçmiş olsun.Anammm ne oldu, ben gelene kadar takım mı kapandı. Özel mi burası burası neresi ben neredeyim
Aaaa nederlands
Ik kan ook nederlands spreken :)
Cok gecmis olsun umarim bir an once iyilesirsin bende gecen sene eylul sonu olmustumAnammm ne oldu, ben gelene kadar takım mı kapandı. Özel mi burası burası neresi ben neredeyim
Sağol cnm çalıştıpım kurumu değiştirmek artı yükselmek amaçlıydıNe sınavıydi? Çok geçmiş olsun.
Jaaa ik weet hetık kan beetje Nederlands spreken maar ik moet elke dag Nederlands studeren.. ik woon nog maar 10 maanden in Belgie