- 1 Kasım 2012
- 11.096
- 25.664
- 34
Kismet degilmis canim uzucu ama en onemlisi saglikSağol cnm çalıştıpım kurumu değiştirmek artı yükselmek amaçlıydı
Sagligin yerinde olsunda gerisi hal olur Allahin izniyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kismet degilmis canim uzucu ama en onemlisi saglikSağol cnm çalıştıpım kurumu değiştirmek artı yükselmek amaçlıydı
Biraz Felemenkçe biliyormuş. Sadece 10 aydır Belçika'da yaşıyormuş. Hollandaca oğreniyormus.ık kan beetje Nederlands spreken maar ik moet elke dag Nederlands studeren.. ik woon nog maar 10 maanden in Belgie
İyi geceler iyi nöbetler.Kızlar iyi geceler ben uyuyorum artk yarın nöbetçiyim daha sabah kalkıp yemek yapacam mesajları sonra okurum öpüldünüz byy
resme tıkladım ilk vavvv maşallah çıktı ağzımdan kendinle gurur duy gülüm gerçekten çok yol kat etmişsin bayıldııımmm şimdi 42 beden giyiyorsun değil miBi Cordelia olamasakta
Sağol canımHayırlı olsun kızlar
Bi Cordelia olamasakta
Geçmiş olsunAnammm ne oldu, ben gelene kadar takım mı kapandı. Özel mi burası burası neresi ben neredeyim
Beni soracak olursanız 76-77 arasıydım, ha başlıcam ha başlıcam, başlayamadım, yarın hazırlandığım sınav var ve bilin bakalım ne oldu, ben bugün covit oldum, 39 ateşle yatıorum şuan, sınava da gidemeyeceğim
evet evet yapmıstik evetJaaa ik weet het
Ontmoet yaptiydik senle genk tarafimiydi
Flamanca fransizcaya bakarak daha kolay yaparsin bak 10 ayda ne guzel ogrenmisin
60 kiloyum. 38 giyiyorum. Boyum 170. Çok teşekkür ederim.resme tıkladım ilk vavvv maşallah çıktı ağzımdan kendinle gurur duy gülüm gerçekten çok yol kat etmişsin bayıldııımmm şimdi 42 beden giyiyorsun değil mi
allah iyiligini emi kufür turkcede bilmem kaldı ki nederlandsBiraz Felemenkçe biliyormuş. Sadece 10 aydır Belçika'da yaşıyormuş. Hollandaca oğreniyormus.
Küfür yok rahat olun.
Olsun yollar tasli olmasinda uzun olsunevet evet yapmıstik evet
yolumuz uzun
taş olsada yolumuz gidecegik bu yollardan el mecburOlsun yollar tasli olmasinda uzun olsun
ooo bu daha harika şimdi 60 kilo olman maşallah boyun da güzel uzunmuş60 kiloyum. 38 giyiyorum. Boyum 170. Çok teşekkür ederim.
Valla bizim dilde kufur bol ama nederlandsda sayiliallah iyiligini emi kufür turkcede bilmem kaldı ki nederlands
Ay hadi sevindim ne guzel pratik yaparsintaş olsada yolumuz gidecegik bu yollardan el mecbur
simdi 2.1 e gidiyorum bide gonullu is basvuru mulakatm sonuclandi haftada birgun calisicam pratik icin iyi olacak
I don't know what you know or notallah iyiligini emi kufür turkcede bilmem kaldı ki nederlands
çok geçmiş olsun , gerçekten üzüldüm , covit liler için sınavlarda ayrı sınıf yapıyorlardı sizin kurum değiştirme sınavında da var mıdır acaba yarına ateşin az düşer ağrıların azalırsa ayrı sınıfta varsa belki girebilirsin inşallah yarına daha iyi olursun ayrı sınıf da vardırEmeklerim çöp oldu, yaştan dolayı bir daha da gıremıorum sınava
Canım ya Aijoo a yazmışsın. Bende etiketli olduğum için sana cevap yazdım. Sorry.resme tıkladım ilk vavvv maşallah çıktı ağzımdan kendinle gurur duy gülüm gerçekten çok yol kat etmişsin bayıldııımmm şimdi 42 beden giyiyorsun değil mi
İnşallah telefisi olur, ya da yarın iyi olur girersin.Sağol cnm çalıştıpım kurumu değiştirmek artı yükselmek amaçlıydı
aman ne olcekkk bir gün de bana çekmeye başlamışsın mikser gibiyim boyuna karıştırıyorum herkesi :))))Canım ya Aijoo a yazmışsın. Bende etiketli olduğum için sana cevap yazdım. Sorry.
Bu seferde ben karıştırdım.aman ne olcekkk bir gün de bana çekmeye başlamışsın mikser gibiyim boyuna karıştırıyorum herkesi :))))