- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
Bugünden itibarenn iyice kapatalım ağzumiziiiMerhabalar kaptanım, çarşamba ve perşembe oldukça dikkatli olacağım, cuma tartisinda güzel bir eksi göreceğimçok heyecanlıyım
Bu iki gün yediklerimizi daha da azaltirsak en az 1 kilo garantiBugünden itibarenn iyice kapatalım ağzumiziii
Tabikidee bence öylee ne kadar az okadar iyi üstüne bol suBu iki gün yediklerimizi daha da azaltirsak en az 1 kilo garanti
Afiyet olsun canımGunaydin kizlar
Dun aksama kadar iyiydi menum ama aksam kotu oldu
09:00- 1 bardak proteini arttirilmis sut, 1 kase salata
13:00 - tavuklu salata, 1 dilim ekmek
16:00- 1 bardak hindistan cevizi sutu, 1 muz
20:00- 3 yk siyah pirinc, 4 yk tavuk sote
22:00- 3 avuc cips , 6 kare cikolata
su: 4lt
spor: 60 dk bisiklet
Elhan
ne onerirrisin canim? aksamlari cocuklar uyuyup oturunca canim birseyler atistirmak istiyor hep, bunu onlemek icin onerin nedir?Afiyet olsun canımDeryoşum üç avuç cips minik bir avuç o ...gün boyu ne güzel ilerlemişsin . O saatlerde gafil avlanmamak için önlem almalıyız.
Canım leblebi ayran veya meyve( karpuz, kavun peynir yanında) tercih ederdim. 23.00 - 24.00 arası uyumaya çalış yine de.ne onerirrisin canim? aksamlari cocuklar uyuyup oturunca canim birseyler atistirmak istiyor hep, bunu onlemek icin onerin nedir?
TMM canim, haklisin oturunca canim yemek istiyor. Erken uyumak lazimCanım leblebi ayran veya meyve( karpuz, kavun peynir yanında) tercih ederdim. 23.00 - 24.00 arası uyumaya çalış yine de.
Ben de öyleyim uyutmak ne kadar zor olduysa kendimi okadar yemeğe veresim geliyor stres atmak gibi yiyince tekrar stres oluyorum amane onerirrisin canim? aksamlari cocuklar uyuyup oturunca canim birseyler atistirmak istiyor hep, bunu onlemek icin onerin nedir?
Sorun yok canım öpüyorum çokNebileyim yaa bi tuğaf oldum ondansende kusuruma bakma
Teşekkür ederim canım ablamÜzülme kuzum jou da üzülmesin. Ben de aynısını düşündüm seni çok iyi tanıyorum . Aksi olamazdı .
Cok sevindim canım bende cokçok öpüyorumSorun yok canım öpüyorum çok
ben de aynen. Yerken iyi ama ardindan pismanlik stres basliyor. Sonra diyorum neden yapiyorsun bunu kendine?Ben de öyleyim uyutmak ne kadar zor olduysa kendimi okadar yemeğe veresim geliyor stres atmak gibi yiyince tekrar stres oluyorum ama
gecmis olsun cnaim. Menun gayet iyi bence.
Tabiki deCeza sembolikti kuzum. Uygun bir zamanında yürürsün. Geçmiş olsun neyin var? Acil durumlarda bir gün önce veya bir gün sonra bildirim yapabiliriz elbette. Sorun öncesinde bilgi verilmeden tablo hazırlandığı gün sessiz kalmak. Bu durumlarda bildirim olmadığı için tablodan çıkarıyorum. Boşluklar ciddiyetsizlik yansıtıyor. Perşembe bildirimini bekliyorum canım
İşten fırsat bulduğunda dinlen.Tabiki deşu iki günde ama regl belirtileri var Mesela baş ağrısı mesela temizlik patlaması bugün de ağlama geldi ayaklarım falan şiş ama bol su ve kayısı ile yarına insallah gram da olsa vermiş olurum