Üşengeçlik değil de biyolojik saatimi etkiliyor gece gayfesi.
Kendine yaptığın kahvenin bir yudumunu da benim için iç
Ayy hadii inşallahhh ablacım bugün 45 dk yakın cocuklarla koşuşturduk dans ettik baya kalori yakmışımdır heralde bide minnoş oğlumu sürekli emzirdim beni her istediğinde emdi ordanda yaktım kaloriyi ohh misssVe mis gibi menü
Bu hafta çok yağlar yanacak çok
Kocana kolay geleBenimki büyüdü artık bazen mızırdanır ama genelde babası uyutur işi gücü yoksa.
Valla ben günü bitirdim, dişlerimi de fırçaladım daha tırnağımı oynatamam şu saatten sonra :
kocişine afiyet olsun şimdiden ama sana olmasın
PaylaştımmmmKızJou sen paylaştın mı menüyü göremedim ben hı
Yok kuzum pek cekmiyo kokusu burnuma burnuma gelirke ben yeşilçay yudumluyorumSenin canın çekmesin ama :)
Kaç yaşında almiracık benim oğlum asla sallamayla uyumuyor emerek uyuyor bazen çok zorlanıyorumHahahahaha vayy babası uyutay bide benim uyutsa almira hanım babasına kafa atar oynamak ister ama benle yapamaz yat dedimmi yatar hahahahahaha salladım şimdi yatağa koyuyup kocişe pogaca edecem canı cekmiş gece grliyo isten
15 aylık olcak nerdeyseeKaç yaşında almiracık benim oğlum asla sallamayla uyumuyor emerek uyuyor bazen çok zorlanıyorum
Ben ilk 2 yaşındayken 3 saat deliksiz uyuyabilmiştim15 aylık olcak nerdeysee
Benimkide doğduğundan 13.5 aya kadar emerek uyurduu şu sıra beni salla diyo ee eee yapalımmı diyorum odaya geciyoruz beraber buda yeni başladı yanii bende cok zorlanıyorum geceleri bazen sapıtıyorr şu 2 haftadır benim uykumdan etti dünden beri gece 2 kez meme ye uyandı bakalım bugece neler bekliyo beni gunduzleri hep meme çok düşkün aşırı yorgunum
Ayyy deme 2 yaşı gözüm korkuyo yav senin kaç yaşındaBen ilk 2 yaşındayken 3 saat deliksiz uyuyabilmiştim
4.5 oldu benim. 3.5 yaşında falan deliksiz uyumaya başladı. İki sene 2 saatte bir uyandı sıpaAyyy deme 2 yaşı gözüm korkuyo yav senin kaç yaşında
Ahh canımm bizde 13 aylığız inşallah emerek uyuma dönemini bizde bitiririr sallamaya razıyım ben yaa15 aylık olcak nerdeysee
Benimkide doğduğundan 13.5 aya kadar emerek uyurduu şu sıra beni salla diyo ee eee yapalımmı diyorum odaya geciyoruz beraber buda yeni başladı yanii bende cok zorlanıyorum geceleri bazen sapıtıyorr şu 2 haftadır benim uykumdan etti dünden beri gece 2 kez meme ye uyandı bakalım bugece neler bekliyo beni gunduzleri hep meme çok düşkün aşırı yorgunum
Benim büyük oğlumda 5 yaşında oda 3.5 yaşından sonra deliksiz uyumaya başladı tam rahata erdim süpriz yumurtam geldi4.5 oldu benim. 3.5 yaşında falan deliksiz uyumaya başladı. İki sene 2 saatte bir uyandı sıpa
Aynı aynı yasadık resmen atak diyorum baskada birsey demiyorum ciddennAhh canımm bizde 13 aylığız inşallah emerek uyuma dönemini bizde bitiririr sallamaya razıyım ben yaabizde gece en az 5 6 kez uyanıyoruz bazen sabaha elim yüzüm şiş uyanıyorum
delirtmeye bayılıyolar analarını4.5 oldu benim. 3.5 yaşında falan deliksiz uyumaya başladı. İki sene 2 saatte bir uyandı sıpa
Çokk iyii yapmışsınn bende dün dışardaydım akşam bizimkiler dışardan dürüm yaptırdılar ben yemedim eve gelir gelmez peynirli omlet yaptım kendimeIyi geceler herkese, hepimize bol eksili bir hafta olsun
Ben bugün genelde dışarıdaydim, eve gelince kendimi çok aç hissettim, bir ara gözüm döndü, tam yanlış şeyler aklımdan geçmeye başladı ki, iki koca kabağı soteledim, yoğurtla yedim, ama biraz fazla yapmisimkarnım ağrıdı böylece bir yeme atağını başarıyla savusturdum
Ayyy deme 2 yaşı gözüm korkuyo yav senin kaç yaşında
4.5 oldu benim. 3.5 yaşında falan deliksiz uyumaya başladı. İki sene 2 saatte bir uyandı sıpa
Benim de cocuklar simdi 7 ve 3 yaşlarında, ne zaman 2 yaşını tamamladik ve meme olayı bitti, o zaman daha uzun süreli uyudum, tabi su ve tuvalet için kalkıyorlar ama 1 ya da 2 kez.Ahh canımm bizde 13 aylığız inşallah emerek uyuma dönemini bizde bitiririr sallamaya razıyım ben yaabizde gece en az 5 6 kez uyanıyoruz bazen sabaha elim yüzüm şiş uyanıyorum
Evet 13 temmuzda doğum yaptımAynı aynı yasadık resmen atak diyorum baskada birsey demiyorum ciddennsen temmuz annelerimisin
SüpersinÇokk iyii yapmışsınn bende dün dışardaydım akşam bizimkiler dışardan dürüm yaptırdılar ben yemedim eve gelir gelmez peynirli omlet yaptım kendime
Rabbim uzun ömürler versin kızmı erkekmiEvet 13 temmuzda doğum yaptım