Popüler Konu LenaG ile MasterFit

karboyu azaltıp yani glutensiz ve glisemik indeksi düşük ekmek türleri yaptığımda, rafine şekeri kestiğimde, özel meüler hazırladığımda mutlaka tartıda ibre düşüyor 🙏 velhasıl kilo vermek için mutfağa girmem gerek :KK51:
Uğraş bence ramazanda çok güzel tempo tutmuştuk baya güzel kilo veriyordub

Supersin canim afiyet olsun 💞
Teşekkürler kaptanım sanada afiyet olsun
bu gece yatakta sağa sola dönerken gövdemin çok yağ bağladığını anladım. 89 dum 91 oldum. o bile farketti 🤷‍♀️
Ayni benim.hissettiklerim resmen gobegimin yatağa sürtmesi 😭
karboyu azaltıp yani glutensiz ve glisemik indeksi düşük ekmek türleri yaptığımda, rafine şekeri kestiğimde, özel meüler hazırladığımda mutlaka tartıda ibre düşüyor 🙏 velhasıl kilo vermek için mutfağa girmem gerek :KK51:
Bugün bende düşündüm karbonhidrat iyice dusurmeliyim diye birde havalar serinlese evde spor yapmak da bana iyi geleceğini düşünüyorum sadece yürüyüşle olmuyor

Kırmızı takımın gülleri nerelerdesiniz? Ne habersiniz? Haftasonu güzel geçiyordur inşallah☺️ Ses verinn😍

@J O U
@asliogretmen
@ozlemon
@Lavinia_98
@Cookiie
FitVenus FitVenus
Efenin_Annesi Efenin_Annesi
Yeni yürüyüşten geldim benim midem çok küçülmeye başladım sanırım bisey yesem hemn ağrıyor yiyemiyorum aslında iyi birsey bu 🤣 sabah haşlanmış yumurta 1 tane 4 5 dal marul 1 domates 1 salatalık 1 tatlı kaşığı labne yedim öğlen Tarhana çorbası 1 bardak ayran akşam yiyemedim 1 yeşil elma yedim 1.5 saat yürüdüm geldim 3.5 litre su içtim bol bol ev işi ve ütü yaparak adana sıcağında yeteri kadar ter attim birazdanda eşimle Türk kahvesi içip yatmayı hedefliyorum gönül rahatlığı ile yarın sabah ki tartıda eksi rakamı görmek istiyorum

TemelinSafinazi TemelinSafinazi canim bu hafta daha aktif olmani bekliyorum ve seni takimimda gormekten cok mutluyum 🤩
Ya bu aralar hiç iyi değilim 3 4 gündür hem rahatsızdık ailece çocuklar hala hastalar ve dün de kaza atlattık üstelik ev işleri derken çok yoruluyorum
Hadi hayirli olsun mavi takim 🩵
@Koalina
aypare ackerman aypare ackerman
Nergis 35 Nergis 35
@Ozzybal
@Akrrep
TemelinSafinazi TemelinSafinazi
zeyneppk zeyneppk

Vay be takima bak gumbur gumbur geliyor 🥳🥳🤩

Bu hafta sizden ricam sayfadan kopmayin bol etkilesim istiyorum sporunuzu eksik etmeyin kirilmayan kilolari çatır çatır kiralim gecen haftaki gibi ayni performansa devam 😂 sizi seviyorum 🤗🤗🤩🤩
İnşallah güzel olur bu hafta artık kendime dikkat etmem gerekiyor farkındayım

Selamlar 19.08.23 menüsü
Sabah 9.00

5 6 çatal patatesli omlet
Domates salatalık soğan
2 hindi füme
1 zeytin

Akşam 18.35
İki küçük yarım patlıcanlı karnı yarık
2 servis kaşığı sebzeli makarna salatası

IMG_2736.jpeg

Su çok içemedim
2 büyük bardak karışık bitki çayı

Spor yok ama gün içinde çok aktifim 😮‍💨

Elhan Elhan zeyneppk zeyneppk

Teşekkürler kaptanım sanada afiyet olsun

Ayni benim.hissettiklerim resmen gobegimin yatağa sürtmesi 😭

Bugün bende düşündüm karbonhidrat iyice dusurmeliyim diye birde havalar serinlese evde spor yapmak da bana iyi geleceğini düşünüyorum sadece yürüyüşle olmuyor
elma tipiyim ben. o nedenle gövde kısmımım ağırlığı yatakta bile rahatsız ediyor. sıkıyor 🥺
havalar serinlese zaten daha iyi motive olurum ben. hele sonbaharda çok güzel diyet yapıyorum. evde de leslie, mezdeke falan valla çok iyi oluyor

Bu hafta hazırlıkta olan biteni izle istersen. :KK60: Günlük menü ve spor bildirimi( olursa harika olur) yapıyorsun. Pazartesi kontrol tartimiz , cuma da fotoğrafli tartimiz var. Bir hafta içinde motivasyon yakalarsan takımlara girersin.
Şimdi gördüm tamam anlaştık 🥰

dün
sabah zeytinli kaşarlı simit
öğlen etli sebze yemeği, 3-4 yk bulgur pilavı, yoğurt
akşam yoğurt çorbası, zeytinyağlı taze fasulye, salata, çikolata

12.000 falan adım vardı.

bugün
sabah yumurtalı ekmek (yağı omletteki kadardı), peynir, domates salatalık, az vişne reçeli tanesi
öğlen 1 kase yoğurt çorbası
akşam 2 küçük boy karnıyarık, soğan, yoğurt, 1 d. ekmek, çikolata

bugün adım düne göre daha az Elhan Elhan 😘

X