- 20 Mart 2008
- 140.747
- 211.257
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper bir fark tebrik edeeim
Ablacim apaform aldim ama bu kullanmadim acikcasi bir deneyeyim ama bu tarz urunlere vucudumu alistirmak istemiyorumTatlı ihtiyacını bastırmak için en güzeli hurma
Bağırsakları çalıştırırken vücuda zarar vermeyen apaform araştırabilirsin
Trend… da satışı var, kullanıcı yorumlarını okuyabilirsin
Vaovv super bir eksi tebrikler
Super kaptanim tebrikler
Tebrikler harikasın hemencecik ibreyi sola çekiyorsun
Tebrikler
Tebrikler
Günaydın Kizlar maalesef artı ile devam ediyorum, eve geleli iki hafta oldu ve +1,8 geldiğimden beri bu hafta da hazırlık bölümünde yer alayım @elhanCanlarım yarın tartı günü biliyorsunuz
İnşallaaaahhhh hepiniz yarın tartıda eksilerle karşılaşırsınız
Elhan kaptanım olmayacak yarına o yüzden beni etiketlemeyi unutmayııınnn
Yarın saat 13 e kadar bildirimlerinizi bekliyor olacağııımmm
Gönderinizin altına masterfitte varım ya da yokum yazmayı unutmayın lütfen bebişleriiimmm
Masterfit Yarışması 79. Etap 11.08 18.08 Fark Yüzde Kırmızı Takım @ Koalina KAPTAN 60.85 @Akrrep 82.1 @ Jou 69.4 @TemelinSafinazi 70.55 @zumazuma 74.3 @ Cookiie 77.45 @aypare ackerman 64.7 Mavi Takim @ Ozzybal KAPTAN 76.75 @ ozlemon 69.8 @Beklenen2 77.4 @ Nergis 35 64.4 @DeryaOnDiet 75.6 @ s i d e l y a 74.25 @ Lavinia_98 70.45 @ zeyneppk 80.8 asliogretmen 74.45 HAZIRLIK BÖLÜMÜ S Suskunkardelen @gezegenfeza 87.200 CordeLia @suspushanimcim 67.9 @sudansebep @MAKE UP_ 61.95
Canım aynı şekilde bende öyle çok kötu yumBen artidayim o kadar dikkat etmeme rağmen eşimle beraber yaptık o 1.800 verdi ben artidayim
Sanırım bizim vücut kitledi kendini bende o kadar dikkat etmeme ragmen 64 u kıramıyorum bende takıldı kaldı benim yaş ve menopoz da artısı var spora ağırlık vermemiz gerekiyor canımGeçen cuma 70.45
Bu cuma 70.60
+ 150
O kadar aç gezmenin cefası buymuş dün ishal oldum kayısı çayı içmekten ve kiraz sapı çayı bile aldım dün ama bu artılar ne biri bişey söylesin ben 68 bekliyordum kesinlikle ama sanki ödem oldum acaba detox suyundan sonra mı böyle oldu resim çekemedim morelim sıfır gözlerim doldu tam 2 aydır 70 le savaşıyorum sadece 70 ne indim ne çıktım
Tartı fotosunu çekmedim unuttum o sinirle
Ozzybal
Elhan
Bebeğimm aç gezmek degil mesele yiyerek yakmak gerekir bide düzenli yiyceksin olsun üzülme enazindan denedin anlamış oldun buhafta başka şekilde beslenirsinGeçen cuma 70.45
Bu cuma 70.60
+ 150
O kadar aç gezmenin cefası buymuş dün ishal oldum kayısı çayı içmekten ve kiraz sapı çayı bile aldım dün ama bu artılar ne biri bişey söylesin ben 68 bekliyordum kesinlikle ama sanki ödem oldum acaba detox suyundan sonra mı böyle oldu resim çekemedim morelim sıfır gözlerim doldu tam 2 aydır 70 le savaşıyorum sadece 70 ne indim ne çıktım
Tartı fotosunu çekmedim unuttum o sinirle
Ozzybal
Elhan
Vaaay müthişsin canımcım
Ooo muthişsinKoalina ozlemon
Geçen çarsamba 68.5 tim regl haftasınayım sanırım ordan şişlik var bende ama genede iyiyim 68 ze indim
Geçen cuma; 69.4
Bugün;68.8
Fark; - 600 gram
Eki Görüntüle 3288240
Tessekürler beybimm ramak kaldıOoo muthişsin