- 8 Ağustos 2008
- 34.645
- 39.012
Maydanoz olmaz.Zencefilim yok onun yerine maydanoz atsam olur mu ama bu aksam hazırla rım
Zencefilin yağ yakma iltihap atma gibi müthiş özelliği var..
Maydanoz ödem atar..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maydanoz olmaz.Zencefilim yok onun yerine maydanoz atsam olur mu ama bu aksam hazırla rım
Oh misss40 dk sporum, ılık duşum ve fit kahvaltım bitti. Güne hazırım :)
Hafta sonu yemeklerim de hazır (kabak spagetti, tavuklu mantar sote). Yemek olunca kaçamak da yapılmıyor. Pazartesine nasıl bir eksiyle başlarım acaba 59.9 olsam keşke
Sen kurban ol o kiloya40 dk sporum, ılık duşum ve fit kahvaltım bitti. Güne hazırım :)
Hafta sonu yemeklerim de hazır (kabak spagetti, tavuklu mantar sote). Yemek olunca kaçamak da yapılmıyor. Pazartesine nasıl bir eksiyle başlarım acaba 59.9 olsam keşke
Evde yok şuan ödemde atsa iyi bence zaten ödem çok haftaya da zencefilli yaparım şuan 70.45 im acaba pazartesi 69 görür muyumMaydanoz olmaz.
Zencefilin yağ yakma iltihap atma gibi müthiş özelliği var..
Maydanoz ödem atar..
Iyiyim canım Diyete başladım buraya daha sık geleceğim inşallah sen nasılsın?Iyiyim sen nasilsin nerelerdesin aktif degilsin eskisi gibi
Estagfurullah
Hayırlı olsun paremGünaydın kızlar, başlangıç hayırlı olsun bakalım
HoşgeldinIyiyim canım Diyete başladım buraya daha sık geleceğim inşallah sen nasılsın?
Canım göreceğinden hiç şüphem yok benimEvde yok şuan ödemde atsa iyi bence zaten ödem çok haftaya da zencefilli yaparım şuan 70.45 im acaba pazartesi 69 görür muyum
Ben geldim, haydi sende gelIyiyim canım Diyete başladım buraya daha sık geleceğim inşallah sen nasılsın?
Hamdolsun kuzum, iyi diyelimTünaydın
Eksi gelenleri tebrik ederim
gezegenfeza ablam nasıl oldun hoşgeldin
Elhan kaptanım beni hazırlık grubuna alirmisin bı ısınma sürecine gireyim
Tartım 81 kg foto alamadım. Sadece ismim bı yerlerde yazılı görmek iyi gelebilir ısınma adina
Bende iyiyim canim gecen hafta tekrar basladim insulin direncim kolesterol cikti bu sefer daha ciddi olarak devam etmeliyim bakalimIyiyim canım Diyete başladım buraya daha sık geleceğim inşallah sen nasılsın?
Dimi yaa benim de içim gittiSen kurban ol o kiloya
Hergün tartılma istersen. Gereksiz strese sokma kendiniHamdolsun kuzum, iyi diyelim
Dün güya 2 öğün beslendim, bugün + 500 geldim
Dünkü içtiğim sular muhtemelen bugün gidecekler, sen nasılsın?
Cok guzel kiloya indin bende inebilsem biran önce oraya ama 2 ayımı alırDimi yaa benim de içim gitti
tamamdır kaptanım, yeni haftamız kutlu mutlu olsun.Mavi takım, iyi geceler
zeyneppk
@DeryaOnDiet
asliogretmen
@Beklenen2
@Ekrl
ozlemon
Bu hafta bolca kilo verip, birinci olacağımıza eminim.
Yediklerimize dikkat edelim, karbonhidratı olabildiğince sinirlayalim, bol sıvı, sıcaklardan fırsat buldukça da hareketi eksik etmeyelim.
Bu konuda önce kendimi sonra da sizi bolca motive etmeye çalışacağım
Kız ben henüz çok güzel kiloya inmedim. Çok güzel kiloya yolum var epey daha bi an kalbim pıt dedi ama 59 u göreyim bende Allah'ım çok amiinCok guzel kiloya indin bende inebilsem biran önce oraya ama 2 ayımı alır
Çok güzel bir manzara yaa. Acaip kıskandım keşke ben de olsaydımMerhabalar Canlarım
Güzel bir hafta sonu diliyorum.
11 Ağustos Menü ve Spor Bildirimi
12.00 5 dilim karpuz ve peynir
18.00 6 yk bamya yemeği, bir kase cacık, 1 avuç kaju
3 litre su
10.000 adım
Elhan Ozzybal
Bugün 13 te oğlumun basketbol kursu vardı. Hava mis gibiydi.
O kurstayken ben de bir saat yürüdüm.
İşte benim yürüyüş yolum
Eki Görüntüle 3285647