- 21 Aralık 2016
- 8.897
- 40.952
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallahh atmıssındırr olur maydanozZencefilim yok onun yerine maydanoz atsam olur mu ama bu aksam hazırla rım
Akşama hazırlarım yarın içinInsallahh atmıssındırr olur maydanoz
Tamam beybimm maydanoz suyuda icebilirsin icebilirsen ben dun ettimAkşama hazırlarım yarın için
Ne guzel bir yolBu sabah ki yürüyüş yolum. Eki Görüntüle 3285564
Oooh misler gibiTamam beybimm maydanoz suyuda icebilirsin icebilirsen ben dun ettim
Semizotu maydanoz limon siktım salata var bigüzel oldu smoothi
Gene edecemm busefer ac karna icicem dün öğlen ictim denemek icinOooh misler gibi
Bende 1 kilo hedefliyorum kesin 1.olalimHadi bakalim bu haftada mavi takim birinci olacak elimden geleni yapacagim insallah
Kız çok karıştırıyon miğde oldu caddeTamam beybimm maydanoz suyuda icebilirsin icebilirsen ben dun ettim
Semizotu maydanoz limon siktım salata var bigüzel oldu smoothi
GunaydınGünaydın kızlar
Yapan var amaa kızz istahim kesildi vallahii ictimKız çok karıştırıyon miğde oldu cadde
Bence kırmızı olcakkHadi bakalim bu haftada mavi takim birinci olacak elimden geleni yapacagim insallah
Telefona mi fit ya da zepp life yükleniyor canım sonra eşleştiriyorsun onun menüsündenKızlar şu meşhur xiaomi yağ kas ölçen tartıdan aldım yeni tartı gelince onu nasıl yapacağız eski tartıyla bildirimi attım
Çok zorHadi bakalim bu haftada mavi takim birinci olacak elimden geleni yapacagim insallah
Amaann napcan bosverrSüpersin
Çok iyi, böyle menulerle haftaya çok güzel eksiler görürüz.
Bugün benim de birseyler ayarlamam lazım, karşı takım kaptanı çalışıyor