Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne hale geldik artık.haklısın canim
Evettt canım olsun ama kabızlığın giderse eminim vermiş olcaksın oyuzden bozma sakın
Bekliyorummmm nerdesinVallahi artı çıkmazsam benim bombam bu olacak
Gunaydın guzel ablammmGünaydınlar hanımlar ,
Beni etiketleyebilirsin koalinacim. Bu hafta takımlara girmek ister misin?Hazırlık bölümü kimi etiketlesin
Günaydınlar canımcımGunaydın guzel ablammm
Kaptan olarak seni etiketlesinler canım. Bugün de yardım edeyim. Hâlâ yola çıkamadık çünkü. Çok teşekkür ederim gece yazmayı unuttum. Önümüzdeki haftalarda sana çok ihtiyacım olacak. Yurtdışından büyük oğlum gelmeyi planlıyor. Burun ameliyatı var doktor görüşmeleri olacak zaman bulamayabilirim .Ellerine sağlık canım kaptaniçeeemmm
Elhanım yarın liste bende di mi söyleyelim mavişler de beni etiketlesin kaçırmayayım
Girebilirim daha da motive olurum:)Beni etiketleyebilirsin koalinacim. Bu hafta takımlara girmek ister misin?
NasilsınGünaydınlar canımcım
Geçmiş olsun çıtırım acil şifalar diliyorum .Kaptan olarak seni etiketlesinler canım. Bugün de yardım edeyim. Hâlâ yola çıkamadık çünkü. Çok teşekkür ederim gece yazmayı unuttum. Önümüzdeki haftalarda sana çok ihtiyacım olacak. Yurtdışından büyük oğlum gelmeyi planlıyor. Burun ameliyatı var doktor görüşmeleri olacak zaman bulamayabilirim .
Harikasınnızz yaa