Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Harikasınnızz yaa
Afiyet olsun
Ellerine sağlık kaptaniçem
Masterfit Yarışması 78. Etap 04.08 11.08 Fark Yüzde Kırmızı Takım ozlemon Kaptan 69.5 Ellssa 82.8 @DeryaOnDiet 75.4 TemelinSafinazi 71.05 @Frytiop TRANSFER 73.4 @Beklenen2 77.7 @zumazuma 74.8 Mavi Takim Jou KAPTAN 69.8 @Ekrl 64.3 Ozzybal 78.15 1 1artiikizanasi 80.6 @esra_34 51.8 zeyneppk 81.2 asliogretmen TRANSFER 74.7 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @Suskunkardelen 60.8 @Koalina 62.5
Sevgili Masterfit yarışmacılarımız yarın cuma tartı bildirimlerimizi 12.00' ye kadar ilgili kaptanları etiketleyerek fotoğraf (nick, tarihli) paylaşmanızı rica ederim.
Geçen Cuma günü: 00.0
Bugün: 00.0
Fark: - / +
Etiketler :
Şeklinde bildirim yapilacak.
Hayırlı geceler dilerim .
tebrikler muhteşemsiniz
Bence çok çok iyi gidiyorsun ekriciğim,
deryacığım toparlayacağız
Oooo kaptanım süpersin
Akrepçiğim üzülmek yok, haftaya daha da güzelleri olur, emin ol
harikasınız
maşallah canım, söze ne hacetGÜNAYDIN
Selam herkese yoğun bir hafta geçirdim taşınmakla lojman o kadar eski ve bakımsız ki temizlemek için çok uğraştık hala bile temizliyoruz onun için pek dikkat edemedim yediklerime genelde hazır yedik o kadar çok yoruluyorum ki sanırım yediklerimi erittim artı çıkmayı bekliyordum çünkü tartı beni şaşırttı açıkçası ama ödemlerimin var olduğunu düşünüyorum haftaya 6 lı rakamları göreceğim inşallah
Geçen cuma 71.05
Bugün 70.55
Fark -500 gr
Eki Görüntüle 3285176
Elhan ozlemon
Teşekkür ederim canım umarım öyle olur.
Ellerine sağlık kaptaniçem
tebrikler muhteşemsiniz
Bence çok çok iyi gidiyorsun ekriciğim,
deryacığım toparlayacağız
Oooo kaptanım süpersin
Akrepçiğim üzülmek yok, haftaya daha da güzelleri olur, emin ol
harikasınız
maşallah canım, söze ne hacet
Insulin cok yavas verdirtir oyüzden veremedim diye pes etme olurmu kuzum arkadasimdada var genedepes etmiyor sporada gidiyor bol protein tuketirsin bol sebze 400 gram gene cok iyi gitmiş
Yaa oylemi uzuldum simdi onceden cok hizli kilo verirdim ben az gitmesinin sebebi o demekkiInsulin cok yavas verdirtir oyüzden veremedim diye pes etme olurmu kuzum arkadasimdada var genedepes etmiyor sporada gidiyor bol protein tuketirsin bol sebze 400 gram gene cok iyi gitmiş
Canım sakın stres yapma tatilinin keyfini çıkar gelince daha iyi motive olursun emin ol
yeni uyandım kuzum biraz açılayım tartıya çıkmaya korkuyorum 7 görürsem diyeBekliyorummmm nerdesin
Tamam canım sen ne zaman dersen buradayımKaptan olarak seni etiketlesinler canım. Bugün de yardım edeyim. Hâlâ yola çıkamadık çünkü. Çok teşekkür ederim gece yazmayı unuttum. Önümüzdeki haftalarda sana çok ihtiyacım olacak. Yurtdışından büyük oğlum gelmeyi planlıyor. Burun ameliyatı var doktor görüşmeleri olacak zaman bulamayabilirim .
Olsun canım hiç değilse gidiyor hem de 700 iyi bir eksi bir daha ki haftaya biraz daha fazla iner
Safiş harikasın canım o hengâmenin içinde bile eksi geldinGÜNAYDIN
Selam herkese yoğun bir hafta geçirdim taşınmakla lojman o kadar eski ve bakımsız ki temizlemek için çok uğraştık hala bile temizliyoruz onun için pek dikkat edemedim yediklerime genelde hazır yedik o kadar çok yoruluyorum ki sanırım yediklerimi erittim artı çıkmayı bekliyordum çünkü tartı beni şaşırttı açıkçası ama ödemlerimin var olduğunu düşünüyorum haftaya 6 lı rakamları göreceğim inşallah
Geçen cuma 71.05
Bugün 70.55
Fark -500 gr
Eki Görüntüle 3285176
Elhan ozlemon
Bu arada kilom 87,200Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar
Tekrar gelmeye karar verdim, çünkü kendimi durduramıyorum ve kilom arttıkça artıyor
Bari buralarda olayım da kendimi kontrol edeyim, sizlerle gaza geleyim
Cok iyi etmissin kuzum burası olmasa bende gitmistimm resmenGünaydın kızlar
Hayırlı cumalar
Tekrar gelmeye karar verdim, çünkü kendimi durduramıyorum ve kilom arttıkça artıyor
Bari buralarda olayım da kendimi kontrol edeyim, sizlerle gaza geleyim
Gayet iyi gitmiş kuzum çogumuz 400 vermişiz bende oyle
Hazır kagıt ne gibi senin icin daha iyi olur hem ne yiyecegin kafan karışmaz hemde düzenli verirsin hicte üzülme hepumizde ayrı derdimiz mutlaka oluyorYaa oylemi uzuldum simdi onceden cok hizli kilo verirdim ben az gitmesinin sebebi o demekki
Hastane diyetisyene yonlendirdi ama hazir kagit vermez insallah
Ödemdir o şipşak verirsinnGünaydınnn hayırlı Cumalar herkese
Ben geldim
2 haftalık tatil süreci bana ruhen çok iyi geldi tabi kilo anlamında pek de öyle olmadı yaklaşık 3,5 kilo artı ile geri döndüm. Olsun kendime güveniyorum inşallah çok hızlı gidecek. Masferfite katılmak istiyorum mümkünse Elhan ozlemon
Eki Görüntüle 3285191
İnşallah canımmm ben de öyle umuyorumÖdemdir o şipşak verirsinn