Popüler Konu LenaG ile MasterFit

GÜNAYDIN 🌞
Selam herkese yoğun bir hafta geçirdim taşınmakla lojman o kadar eski ve bakımsız ki temizlemek için çok uğraştık hala bile temizliyoruz onun için pek dikkat edemedim yediklerime genelde hazır yedik o kadar çok yoruluyorum ki sanırım yediklerimi erittim artı çıkmayı bekliyordum çünkü tartı beni şaşırttı açıkçası 😍 ama ödemlerimin var olduğunu düşünüyorum haftaya 6 lı rakamları göreceğim inşallah 🥳
Geçen cuma 71.05
Bugün 70.55
Fark -500 gr
IMG_2629.jpeg

Elhan Elhan ozlemon ozlemon

:KK68:
Masterfit Yarışması 78. Etap04.0811.08FarkYüzde
Kırmızı Takım
ozlemon ozlemon Kaptan69.5
Ellssa Ellssa 82.8
@DeryaOnDiet75.4
TemelinSafinazi TemelinSafinazi 71.05
@Frytiop TRANSFER73.4
@Beklenen277.7
@zumazuma74.8
Mavi Takim
Jou Jou KAPTAN69.8
@Ekrl64.3
Ozzybal Ozzybal 78.15
1 1artiikizanasi 80.6
@esra_3451.8
zeyneppk zeyneppk 81.2
asliogretmen asliogretmen TRANSFER74.7
HAZIRLIK BÖLÜMÜ
@Suskunkardelen60.8
@Koalina62.5

Sevgili Masterfit yarışmacılarımız yarın cuma tartı bildirimlerimizi 12.00' ye kadar ilgili kaptanları etiketleyerek fotoğraf (nick, tarihli) paylaşmanızı rica ederim.

Geçen Cuma günü: 00.0
Bugün: 00.0
Fark: - / +
Etiketler :
Şeklinde bildirim yapilacak.
Hayırlı geceler dilerim . :KK36: ❤️💙
Ellerine sağlık kaptaniçem ♥️
Günaydınnn 🥰
Geçen cuma:62.5
Bugün: 60.85
Fark: -1. 65

ozlemon ozlemon Jou Jou Elhan Elhan
tebrikler muhteşemsiniz :KK9:
Geçen Cuma 64.3
Bu hafta 64.4
Fark.arti 100 grm
Tek suclu Kabızlık
Eki Görüntüle 3285135
:KK9: Bence çok çok iyi gidiyorsun ekriciğim,
Gubaydin kizlar,
Bugunku kilom: 75,60
Gecen hafta: 75,40
Fark: arti 200 gr

ozlemon ozlemon kusura bakma canim, bir turlu diyeti oturtamadim. Hep isin kolayina kactim.
Bugun uzun haftasonu tatiline gidiyiruz ama carsamba donuyoruz. Elhan Elhan
deryacığım toparlayacağız 💪🏻
Cuma; 69.8
Bugün; 69.4
Fark-400 gram

Eki Görüntüle 3285155
Oooo kaptanım süpersin :KK9:
Eki Görüntüle 3285170
81 i göremeyen ben :KK61:
Geçen Cuma 82.8
Fark 700 gram

Akrepçiğim üzülmek yok, haftaya daha da güzelleri olur, emin ol :KK9:
Geçen Cuma günü: 78,15 kg
Bugün: 76,75 kg
Fark: - 1,4 kg

Elhan Elhan Jou Jou ozlemon ozlemon
harikasınız :KK9:
GÜNAYDIN 🌞
Selam herkese yoğun bir hafta geçirdim taşınmakla lojman o kadar eski ve bakımsız ki temizlemek için çok uğraştık hala bile temizliyoruz onun için pek dikkat edemedim yediklerime genelde hazır yedik o kadar çok yoruluyorum ki sanırım yediklerimi erittim artı çıkmayı bekliyordum çünkü tartı beni şaşırttı açıkçası 😍 ama ödemlerimin var olduğunu düşünüyorum haftaya 6 lı rakamları göreceğim inşallah 🥳
Geçen cuma 71.05
Bugün 70.55
Fark -500 gr
Eki Görüntüle 3285176

maşallah canım, söze ne hacet :KK9:

:KK68:

Ellerine sağlık kaptaniçem ♥️

tebrikler muhteşemsiniz :KK9:

:KK9: Bence çok çok iyi gidiyorsun ekriciğim,

deryacığım toparlayacağız 💪🏻

Oooo kaptanım süpersin :KK9:

Akrepçiğim üzülmek yok, haftaya daha da güzelleri olur, emin ol :KK9:

harikasınız :KK9:

maşallah canım, söze ne hacet :KK9:
Teşekkür ederim canım umarım öyle olur.

Gunaydin
Cuma : 81.2
Bugun : 80.8
Fark: -400 gr
Elhan Elhan Jou Jou

Bugun dr a gittim tahlil sonucumu gosterdim insülin direnci ve kolesterol cikti saglikli beslenmem ve spor yapmam lazim
Idrarimda kan vardi ama artis cok onemli degil dedi
Insulin cok yavas verdirtir oyüzden veremedim diye pes etme olurmu kuzum arkadasimdada var genedepes etmiyor sporada gidiyor bol protein tuketirsin bol sebze 400 gram gene cok iyi gitmiş

Insulin cok yavas verdirtir oyüzden veremedim diye pes etme olurmu kuzum arkadasimdada var genedepes etmiyor sporada gidiyor bol protein tuketirsin bol sebze 400 gram gene cok iyi gitmiş
Yaa oylemi uzuldum simdi onceden cok hizli kilo verirdim ben az gitmesinin sebebi o demekki
Hastane diyetisyene yonlendirdi ama hazir kagit vermez insallah

Selamlar hanımlar adet zamanım o yüzden çok ödemliyim bence. o yüzden böyle oldu. Tüm hafta ne yediğimi paylaşamasam da gayet dikkatliydim. Şeker orucu 17. Günümdeyim. İnşallah en az 21 e tamamlayacagim.
Geçen hafta 80.6
Bu hafta 80.2
Fark -400 gr
Bu hafta 79 u görürüm dedim ama olmadı 😬😬
Elhan Elhan Jou Jou

Eklentiler

• 20230811_101059.jpg
    20230811_101059.jpg
    71,5 KB · Görüntüleme: 24
Gubaydin kizlar,
Bugunku kilom: 75,60
Gecen hafta: 75,40
Fark: arti 200 gr

ozlemon ozlemon kusura bakma canim, bir turlu diyeti oturtamadim. Hep isin kolayina kactim.
Bugun uzun haftasonu tatiline gidiyiruz ama carsamba donuyoruz. Elhan Elhan
Canım sakın stres yapma tatilinin keyfini çıkar 😘😘 gelince daha iyi motive olursun emin ol 🤗🤗🌺🌺🌺🌺
Bekliyorummmm nerdesin😅😅
😂😂😂 yeni uyandım kuzum biraz açılayım tartıya çıkmaya korkuyorum 7 görürsem diye 😅😅
Kaptan olarak seni etiketlesinler canım. Bugün de yardım edeyim. Hâlâ yola çıkamadık çünkü. Çok teşekkür ederim gece yazmayı unuttum. Önümüzdeki haftalarda sana çok ihtiyacım olacak. Yurtdışından büyük oğlum gelmeyi planlıyor. Burun ameliyatı var doktor görüşmeleri olacak zaman bulamayabilirim .
Tamam canım sen ne zaman dersen buradayım 🥰🥰❤️❤️💜💜
Eki Görüntüle 3285170
81 i göremeyen ben :KK61:
Geçen Cuma 82.8
Fark 700 gram

Olsun canım hiç değilse gidiyor hem de 700 iyi bir eksi 🔥🔥bir daha ki haftaya biraz daha fazla iner 😘😘
GÜNAYDIN 🌞
Geçen cuma 71.05
Bugün 70.55
Fark -500 gr
Eki Görüntüle 3285176

Safiş harikasın canım 🥰🥰 o hengâmenin içinde bile eksi geldin 😘😘❤️❤️

Günaydın kızlar
Hayırlı cumalar❤️❤️❤️
Tekrar gelmeye karar verdim, çünkü kendimi durduramıyorum ve kilom arttıkça artıyor 😔
Bari buralarda olayım da kendimi kontrol edeyim, sizlerle gaza geleyim
Cok iyi etmissin kuzum burası olmasa bende gitmistimm resmen

Selamlar hanımlar adet zamanım o yüzden çok ödemliyim bence. o yüzden böyle oldu. Tüm hafta ne yediğimi paylaşamasam da gayet dikkatliydim. Şeker orucu 17. Günümdeyim. İnşallah en az 21 e tamamlayacagim.
Geçen hafta 80.6
Bu hafta 80.2
Fark -400 gr
Bu hafta 79 u görürüm dedim ama olmadı 😬😬
Elhan Elhan Jou Jou
Gayet iyi gitmiş kuzum çogumuz 400 vermişiz bende oyle

Günaydınnn hayırlı Cumalar herkese 😍😍
Ben geldim ❤️
2 haftalık tatil süreci bana ruhen çok iyi geldi tabi kilo anlamında pek de öyle olmadı🤣 yaklaşık 3,5 kilo artı ile geri döndüm. Olsun kendime güveniyorum inşallah çok hızlı gidecek. Masferfite katılmak istiyorum mümkünse 🥰 Elhan Elhan ozlemon ozlemon
IMG_20230811_111154.jpg

Yaa oylemi uzuldum simdi onceden cok hizli kilo verirdim ben az gitmesinin sebebi o demekki
Hastane diyetisyene yonlendirdi ama hazir kagit vermez insallah
Hazır kagıt ne gibi senin icin daha iyi olur hem ne yiyecegin kafan karışmaz hemde düzenli verirsin hicte üzülme hepumizde ayrı derdimiz mutlaka oluyor

X