- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Afiyet olsun canım15 Ekim menü
07.30
1 bardak süt
09.30
Yarım simit
1 bardak çay
12.30
1 kase çorba
6 kaşık taze fasulye
3 kaşık yoğurt
13.30
1 fincan sütlü kahve
3 kuru kayısı
18.30
1 Kıymalı pide
3 çiğköfte
Salata
3 kaşık yoğurt
2 kaşık fasulye
2 litre su
8000 adım
Zipzip-
E Elif_Eylul
Cordelia
Sen varsın ya canım yetmez miYaaaa akraban filan var mı
Teşekkürler
Vay be kamyon arkasi sözleri
Ben herseyin farkındayımKusura bakma dün cok sinirli ,üzgün ve gergindim birazda sana yüklendim hakkıni helal et.
Takma canım takınca hiç birşey değişmiyorDünden beri başım çok agriyor biseyleri takinca genelde oluyor
Sen nasilsin nasil oldunTakma canım takınca hiç birşey değişmiyorüzme o güzel canını sen
Sabah beri küçük kızım kulağımın dibinde ağlıyor kulağımı delidir diyeeeeeVay be kamyon arkasi sözleri
Deldir canim neden deldirmiyorsun kiSabah beri küçük kızım kulağımın dibinde ağlıyor kulağımı delidir diyeeeee
Yaaaa çok istiyor napacam
Benimkinide götür aradan çiksinSabah beri küçük kızım kulağımın dibinde ağlıyor kulağımı delidir diyeeeee
Yaaaa çok istiyor napacam
Şahsen ben bu sayfaya artık yazmanı istemiyorum. Yazmazsan çok mutlu olurum.Kusura bakma dün cok sinirli ,üzgün ve gergindim birazda sana yüklendim hakkıni helal et.
Gündüzleri unutuyorum da gece olunca çok canım acıyor uykularım kaçıyor canımSen nasilsin nasil oldun
Acimaz canim yaa kucukken deldiren cok var benimde 5 yasinda felan deldirmisti annemler :))Acır yaaa
Şahsen ben bu sayfaya artık yazmanı istemiyorum. Yazmazsan çok mutlu olurum.
Kuzum bisey varsa ozelden yazabilirsin paylasmak rahatlatir belkideGündüzleri unutuyorum da gece olunca çok canım acıyor uykularım kaçıyor canım
Dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden
Konuşarak rahatlayacak değil canım İnşaAllah iki ay içinde belli olacak sonuç dua et hayırlı sonuçlar alayım davam ile ilgiliKuzum bisey varsa ozelden yazabilirsin paylasmak rahatlatir belkide
Büyük kızımı 6 aylıkken neenem usulü iğneyle deldirmiştim deli akılBenimkinide götür aradan çiksin