- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Herneyse icindeki Rabbim gonlunü feraha çıkarsin insallah bir an önceKonuşarak rahatlayacak değil canım İnşaAllah iki ay içinde belli olacak sonuç dua et hayırlı sonuçlar alayım davam ile ilgili
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herneyse icindeki Rabbim gonlunü feraha çıkarsin insallah bir an önceKonuşarak rahatlayacak değil canım İnşaAllah iki ay içinde belli olacak sonuç dua et hayırlı sonuçlar alayım davam ile ilgili
İlk kuyumcunun taktığı küpe ağrıtır aslında delindikten sonra iplik takabilsem iyileşmesi çok daha iyi olurAcimaz canim yaa kucukken deldiren cok var benimde 5 yasinda felan deldirmisti annemler :))
Benide öyle delmislerdi yorgan ignesiyle ipe bir mavi boncukBüyük kızımı 6 aylıkken neenem usulü iğneyle deldirmiştim deli akıl
Şimdi çok ağlar küçüğüm kıyamıyorum
Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip eder inşallah canımKonuşarak rahatlayacak değil canım İnşaAllah iki ay içinde belli olacak sonuç dua et hayırlı sonuçlar alayım davam ile ilgili
İyileşme süreci daha erken oluyor biliyor musunBenide öyle delmislerdi yorgan ignesiyle ipe bir mavi boncuk
İnşaAllah abla çok sağolHerneyse icindeki Rabbim gonlunü feraha çıkarsin insallah bir an önce
Aman bendede deli gibi var birsürü hevesle hava deligi gibi deldiriyoruzİyileşme süreci daha erken oluyor biliyor musun
Ben 19 yaşında 2. Deliği i aynı iğneyle demiştim kendim
Amaa sonrasında kapandı
İnşaAllah abla çok sağol
İnşaAllah canım İnşaAllahRabbim hayırlısı ne ise onu nasip eder inşallah canım
Aynen valla çok lazım gibiAman bendede deli gibi var birsürü hevesle hava deligi gibi deldiriyoruz
Üniversitede meraktan ikinci deligi deldirdim ne oldu simdi duruyor ama kupe takmiyorumAynen valla çok lazım gibi
Al işte bir deli dahaÜniversitede meraktan ikinci deligi deldirdim ne oldu simdi duruyor ama kupe takmiyorum
Ben çok isteyerek deldirdim kallaniyorum da çok severim değişik değişik takmasınıÜniversitede meraktan ikinci deligi deldirdim ne oldu simdi duruyor ama kupe takmiyorum
Kardeşim evlenecek kasımda daha takısını alamadım ne yapacağım bilmiyorum altın fiyatları malumXaten altin belirtmek kaldimi hele bu donemde yazik valla evleneceklere
Geçmiş olsun kaptanımDünden beri başım çatlıyor
Ama göbekte çok güzel duruyor yaAl işte bir deli daha
Ben hic taki sevmiyorum yaBen çok isteyerek deldirdim kallaniyorum da çok severim değişik değişik takmasını
Sagol canimKardeşim evlenecek kasımda daha takısını alamadım ne yapacağım bilmiyorum altın fiyatları malum
Geçmiş olsun kaptanım
Gobegindedemi varAma göbekte çok güzel duruyor ya
BenimBüyük kızımı 6 aylıkken neenem usulü iğneyle deldirmiştim deli akıl
Şimdi çok ağlar küçüğüm kıyamıyorum
Yok kızzzzzz yaşım geçti artıkGobegindedemi var