Popüler Konu LenaG ile MasterFit

He vallahi öyle oldu bende anlamadım
Tahmin ettim onu alacağını ozlemon ozlemon güle güle bebeğimm😔😔😔😔 Childdevelopment Childdevelopment hosgeldin canım cumaya cok guzel eksiler bekliyorum senden ençok ta senden ama 🥰🥰
Seninle de aynı takımda olmalıydık coo rakip olmayı sevmedim seninle :KK60:

Aynennn bi inersin bi çıkarsın enazından bende 70den kurtulsam memlekete gitmeden once 70dim 3kiloyla gelmisim hissettim yani aldiğıma bi korsem çok sıkıyodu busefer dedim aha aldım😀

😅😅 yaaa canomm cok zorlanıyorum memleketten geldim yaa gitmeseydim suan 67 idim ya simdi cok zor geliyo banaa epeyy yanii ama disimi sıkıyorum kilo lu olmak bazen hic yakışmıyor hicbirseyim olmamaya başladı buyuk beden uctu gitti duba gibi görünüyorum sonra derdimiz kilo olsa iyi🤣🤣
Senin ki normal sen ara verdin bende bayram da ara vermiştim iki kilo aldım yoksa şimdi 67 ydim zaten neyse Veririz inşallah kısa sürede sabır gerektiren bişey birde biraz nefis körülemek 😉

Soğuk şeyler ye rakip kaptanım. Dondurma meselâ:KK53:hem seni hem de kırmızı takımı serinletir:KK53:bol bol dondurma ye:dondurma:
Hepimiz yiyelim soğuk soğuk dondurmaları serinleyelim oh miss hadi herkes dondurma olsun kırmızı takım 😂😂
9AB08AF1-5E06-44C9-9EE2-FF112984AF38.jpeg

Selamlar FitVenus FitVenus nasıl gidiyor bacım?

Bugün

Öğle 14
Ton balıklı salata
Kucuk bi icli kofte
2 ısırık lahmacunlu durum 😶‍🌫️
2 ısırık muz
4 5 badem fındık
2 küçük elma

Su 750 ml maden suyu
1..250 de Su olur yatasiya kadar.

Şimdilik 7000 adım. Akşam üstü bisiklet sürmeye çıkacağım ne kadar olur bitince yazarım.

X