- 17 Eylül 2020
- 1.119
- 5.126
- 32
Başlarda herşey çok güzel ama sonra bende anlamıyorum bi soğukluk giriyorBenimde 2 tane olcak elti niye anlaşamadınızz yavv
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başlarda herşey çok güzel ama sonra bende anlamıyorum bi soğukluk giriyorBenimde 2 tane olcak elti niye anlaşamadınızz yavv
Ayyy b kuzenimle eltisiyle oyle iyi anlaşıyolarki aşıklar birbirlerinee ilkkez bi sizde görüyorum böyle dedim inşaallahh bendede böyle olurBaşlarda herşey çok güzel ama sonra bende anlamıyorum bi soğukluk giriyor
Geçen hafta: 64
Bugün: 62,95
Fark: 1,05
Yüzde: 1,64
Eki Görüntüle 3272194
@sudansebep can kaptaannn
Elhan canım kaptanım ben masterfite bir süre ara vermek istiyorum, çok yoğun ve yorucu 1 aylık bir süreç beni bekliyor o yüzden buraya odaklanamayacağım ne yazık ki
Tebrik ederim kızlarr
Bu hafta dikkat ettim ve yürüyüş yaptım daha düzenli olursa daha da çok giderdiÇok güzel tebrik ederim
Naptın sen süpersin
Olsun canım hemen halledersin hiç üzülme.zor bir dönemden geçiyorsun. Ama toparlanacaksın buradan ayrılma olur mu
Maşallah hadi artık 70 üstüne çıkmak yok
Çok güzel eksi canım. Buraya odaklanamasan da kendini bırakma olur mu.
Tebrik ederim canım çok güzel eksi
Çok şükür
Geçen hafta 81.30
Bugün 79.40
Fark -1.9
Masterfite devam
Elhan ozlemon Eki Görüntüle 3272236
Tebrik ediyorum hepiniziGeçen hafta: 80,8
Bu hafta: 79,9
Fark: -900 gram
Yüzde hesabını unutmuşum yapamadım
Kilo verene herkesi tebrik ediyorum harika sonuçlar var Umarım haftaya ben de listeye girebilirim Bu arada iki hafta oldu diyete başlayalı 81,3 ten 79,9 a düşmüşüm umarım sekizleri bir daha görmem kritik bir yerdeyim
Teşekkür ederimTebriklerrr bu ne güzel eksi
TebriklerCanımsın
Sabah tartıldım
Geçen hafta 80.4
Bu hafta 79.4
Fark -1
Ya canım benim inşallah iyi olur sayende rabbim ikinizin de yardımcısı olsun@CordeLia küçük bir Minnoş hikayem var. Kahramanımız bu tatlış
Eki Görüntüle 3272453
Dün Feslikan Yaylası' na geldik. Rakım 2000' e yakın buz gibi bir yayla.
Akşam saatlerinde çöp konteynerinin yanında karşılaştım bu minnakla uyuyordu yanına su peynir getirdim okşadım başıni kaldiramiyordu. Bir ara silkindi kalktı tekrar düştü sarhoş gibiydi. Boynunda sırtında sari boya vardı. Sanırım yaladı kimyasal etkiledi midesini. Döndüm çadıra sabah ilk işim onu ziyaret oldu aynıydı. Islak mendille sileyim boyayı dedim sildikce köpürdü. Hemen çeşmeye götürdüm iyice yıkayip kuruladim. Sarhoşlugu gitti su içti biraz ama hâlâ bir şey yemiyor. İyi dileklerinize ihtiyacımız var. Eşim ne yaptıysam eve goturmeme razı olmadı. Sitenin bahçesine ses çıkarmadı bakalım giderken alacağım yanıma.
Ben pek becerebilirsem miyim ki bir de kimi seçsem bilemedim dişli bi rakip lazım Benden sonraki en çok kilo veren ve kilosu bana yakın olan seni seçiyorum74. Etabimizi başarıyla bitirdik.
Masterfit Yarışması 74.Etap 07.07 14.07 Fark Yüzde Kırmızı Takım @sudansebep Kaptan 61.2 60.0 -1.2 67.7 68.6 +0.9 @Nimooo 58.7 58.3 -0.4 Zeytur 95.4 94.2 -1.2 @Jasminium84 64.0 İzinli @Mthn83 80.4 79.4 -1.0 @Akrrep 85.2 85.8 +0.8 @Kevssooo 78.8 78.6 -0.2
Mavi Takim ozlemon KAPTAN 74.1 72.6 -1.5 @s i d e l y a 73.75 71.45 -1.45 Jou 73.1pzt 71.2 -1.9 @Cookiie 81.3 79.4 -1.9 @DeryaOnDiet 76.0 75.6 -0.4 TemelinSafinazi 75.4 73.4 -2.0 @Ekrl 65.0 64.6 -0.4 Lavinia_98 70.75 69.65 -1.1 @asliogretmen 77.6 76.15 -1.45 Bu hafta masterfite girecek @Kinoalihatun 83.55 86.4 +2.85 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @KitapseverAnne 80.8 79.9 -0.9 @Anbuyanbu 95.5 95.2 -0.3
Bu haftanın bireyselde şampiyonu TemelinSafinazi oldu. Kırmızı kaptanligin hayırlı olsun canım Tebrik ederiz.
Takımlar arası yarışmada en çok yağ yakan takım Mavi takım oldu.
Ortalama 1.3 kg yağ yakımı gerceklesti.
(Toplamda 12.1)
Kırmızı takımin ortalamasi 0.6. (Toplamda 4.0 kilo yağ kaybı)
TemelinSafinazi kendine maviş takım kaptanı seçip takımları oluşturmanı rica ediyorum. ( Bu tablodan seçimleri yapabilirsiniz. Hazırlık yok sadece . )
Bize cok güzel bir hafta geçirten kaptanlarimiz @sudansebep ozlemon çok çok teşekkür ediyoruz.
Güzel canım afiyet olsunBen de ne yediğimi yazayım.
Sabah 10
2,5 dilim tt ekmek
Kaşarlı mantar
Salata
Ara
5 6 Kiraz
Bisey daha yedim ama hatırlamıyorum.
Aksam 15.30
Iki kase kabakli mercimek çorbası
Biraz tavuk
Salata
Şu ve sporu akşam güncellerim.
Elhan @sudansebep
Kaçamaklı gün olmuşSabah
Omlet
Peynir
Domates salatalık
5 zeytin
1 t.b ekmek
Şekersiz çay
Ara
Şekersiz kahve
Öğle dışardaydık 14.20
Adana dürüm
Ayran
Oğluşumun doğum günüydü saat 17.30 gibi koca bir dilim pasta yedim
Buyrun oğluşumun pastasııı bizzat ben yaptım
Elhan
Akşam karbonhidrat olmuş biraz14 temmuz
Elhan
Sabah aç karna; - sirkeli zencefilli limonlu su
Sabah: 12.00
1 t.bugday ekmekle Sucuklu kaşarlı tost
Yeşilçay
17.00
Yoğurt çorbası 1 kase
Kıvırcık salata
1 tabak makarna
Tarcınlı kakaolu türk kahvesi
1.5 litre su bugünüm ödül böyle olsun
Başı da sonu da aynı oluyo normaldeBaşlarda herşey çok güzel ama sonra bende anlamıyorum bi soğukluk giriyor
Ay inşallah olursunuz değilse valla bi araya gelmek bile bazen istemiyosun çok üzücüAyyy b kuzenimle eltisiyle oyle iyi anlaşıyolarki aşıklar birbirlerinee ilkkez bi sizde görüyorum böyle dedim inşaallahh bendede böyle olur
Valla bize öyle olmadı halbuki uzagızda birbirimize farklı illerdeyiz ama bi soğukluk olduTebrik ederim kızlarr
Bu hafta dikkat ettim ve yürüyüş yaptım daha düzenli olursa daha da çok giderdi
Tebrik ediyorum hepinizi
Teşekkür ederim
Tebrikler
Ya canım benim inşallah iyi olur sayende rabbim ikinizin de yardımcısı olsun
Ben pek becerebilirsem miyim ki bir de kimi seçsem bilemedim dişli bi rakip lazım Benden sonraki en çok kilo veren ve kilosu bana yakın olan seni seçiyorum
Güzel canım afiyet olsun
Kaçamaklı gün olmuş
Akşam karbonhidrat olmuş biraz
Başı da sonu da aynı oluyo normalde
DImiii çok sıkınti bu işler yaaAy inşallah olursunuz değilse valla bi araya gelmek bile bazen istemiyosun çok üzücü
Vallaha öyle oldu bugün birşey bulamadım bide hava çok sıcaktı iki bi yapıverdim bugünlük böyleTebrik ederim kızlarr
Tebrik ediyorum hepinizi
Teşekkür ederim
Tebrikler
Ben pek becerebilirsem miyim ki bir de kimi seçsem bilemedim dişli bi rakip lazım Benden sonraki en çok kilo veren ve kilosu bana yakın olan seni seçiyorum
Güzel canım afiyet olsun
Kaçamaklı gün olmuş
Mesajı yanlış mı okudum diye iki kere okudum safinazcim. Listede henüz yokum. Senden sonra en çok kilo veren ben değilim biriyle karışmış gibi hissediyorum. Cok teşekkür ederim seçimin için.Tebrik ederim kızlarr
Tebrik ediyorum hepinizi
Teşekkür ederim
Tebrikler
Güzel canım afiyet olsun
Kaçamaklı gün olmuş
Çok sağ ol canım Bahçede bakılacak kedicik öyle karar verdik.Inşallah bu hafta cis cos yemedim ama porsiyonlar cok oldu sanırım. Menümü de günlük yazacağım.
Esine geçmiş olsun ablacim. Esine hak veriyorum bahcede bak ama eve almak için iyice dusinmek gerek. Evin ferdi gibi oluyor. Bi yere giderken kafan meşgul oluyor birine bıraksan onun düzeni bozuluyor. Bunları da düşünmek lazım.
Ellerine sağlık ablacim. Cok sagolasin. Bu hafta daha gayretli olacağım ins.
Sağlıklı yaşları olsun nice yıllara canım. Afiyet olsun.Sabah
Omlet
Peynir
Domates salatalık
5 zeytin
1 t.b ekmek
Şekersiz çay
Ara
Şekersiz kahve
Öğle dışardaydık 14.20
Adana dürüm
Ayran
Oğluşumun doğum günüydü saat 17.30 gibi koca bir dilim pasta yedim
Buyrun oğluşumun pastasııı bizzat ben yaptım
Elhan
Teşekkür ederim ablacımmmSağlıklı yaşları olsun nice yıllara canım. Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım Gözüm dolma aradı erteledin mı yoksa
Ay lütfen ozlemon seç çok iyi kaptanlık yapıyor74. Etabimizi başarıyla bitirdik.
Masterfit Yarışması 74.Etap 07.07 14.07 Fark Yüzde Kırmızı Takım @sudansebep Kaptan 61.2 60.0 -1.2 67.7 68.6 +0.9 @Nimooo 58.7 58.3 -0.4 Zeytur 95.4 94.2 -1.2 @Jasminium84 64.0 İzinli @Mthn83 80.4 79.4 -1.0 @Akrrep 85.2 85.8 +0.8 @Kevssooo 78.8 78.6 -0.2
Mavi Takim ozlemon KAPTAN 74.1 72.6 -1.5 @s i d e l y a 73.75 71.45 -1.45 Jou 73.1pzt 71.2 -1.9 @Cookiie 81.3 79.4 -1.9 @DeryaOnDiet 76.0 75.6 -0.4 TemelinSafinazi 75.4 73.4 -2.0 @Ekrl 65.0 64.6 -0.4 Lavinia_98 70.75 69.65 -1.1 @asliogretmen 77.6 76.15 -1.45 Bu hafta masterfite girecek @Kinoalihatun 83.55 86.4 +2.85 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @KitapseverAnne 80.8 79.9 -0.9 @Anbuyanbu 95.5 95.2 -0.3
Bu haftanın bireyselde şampiyonu TemelinSafinazi oldu. Kırmızı kaptanligin hayırlı olsun canım Tebrik ederiz.
Takımlar arası yarışmada en çok yağ yakan takım Mavi takım oldu.
Ortalama 1.3 kg yağ yakımı gerceklesti.
(Toplamda 12.1)
Kırmızı takımin ortalamasi 0.6. (Toplamda 4.0 kilo yağ kaybı)
TemelinSafinazi kendine maviş takım kaptanı seçip takımları oluşturmanı rica ediyorum. ( Bu tablodan seçimleri yapabilirsiniz. Hazırlık yok sadece . )
Bize cok güzel bir hafta geçirten kaptanlarimiz @sudansebep ozlemon çok çok teşekkür ediyoruz.
Vazgeçtim o çok kilo aldırır bana haftaya kalsın 68 i de görmek istiyorumAfiyet olsun canım Gözüm dolma aradı erteledin mı yoksa
Kız pasta kombe kola ney kiVazgeçtim o çok kilo aldırır bana haftaya kalsın 68 i de görmek istiyorum