Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Inanki bende çok açım şuan masterchefe bakmakta cok hata ettim
kııız yat uyu hemen :)))
Canım kaptanlarım ozlemon , Elhan kilo bildirimlerini en son saat kaça kadar yapabiliyoruz? Sabah dışarda biraz işim var da eve gelmem biraz gecikebilir. Ona göre hareket edeyim.
canım saat 12 ye kadar yapıyoruz aç karınla tartılıp üzerinde isminin yazılı olduğu fotoğrafı elhan kaptanımı etiketleyerek gönder tatlışım eğer yetişemezsen sorun değil tabi ki canım gelir gelmez atarsın
ellerine sağlık kaptaniçeemm benimmm

Benim can mavişlerim
bu hafta hepimiz harikaydık. Öyle adapte olmuştuk ki diyetimize kendimize mükemmel menüler hazırladık. yarın tartı günü. biz bu kadar güzel çaba gösterdikten sonra tartının bize ne söylediği hiiiiç önemli değil çünkü böyle devam edersek eninde sonunda istediğimize ulaşacağız demektir.
hepinizi o güzel yanaklarınızdan öpüyorum
bu hafta canımız isterse neler yapabiliriz gösterdik
gelecek hafta da aynı azim aynı iradeyi bekliyorum hepinizden

birbirimize sıkı sıkı tutunursak hiçbirimizin düşmesine izin vermeyiz

@Cookiie
@Lavinia_98
@s i d e l y a
@DeryaOnDiet
@TemelinSafinazi
@J O U
@Ekrl
@asliogretmen

Insallah canim. Vucudum artik bacaklarima bile agir gelmeye basladi.
Hadi bakalim kim gorecek once 69.9 u

Ellerine saglik canim, iyi geceler

Cok sagol kaptancim yine cok guzel bir mitivasyon yazisi

Bugunku mennm
Elhan ozlemon
09:00- 1 bardak proteini arttirilmis sut, 1 elma
13:00- 1 kase somonlu salata
15:00- 1 kase yogurt icine elma, ve 1 avuc cekirdek ici
18:00- 1 haslanmis patates, 3 dilim peynir, 2 domates

Su:3lt
Spor:40dk bisiklet
6000 adim

Eklentiler

• IMG_6487.png
    98,8 KB · Görüntüleme: 31
Tamamdır, teşekkür ederim canım kaptanım

K

Kizlarrr ben muhtemelen yarın +4 falan çıkabilirim
2 si kilodur 2 si ödem ya da 1 i ödem anlamıyorum diyeti sadece 1 gün bozduğum neden artı 4 alıyorum
Hiç bozmamak lazım demek ki aman ya sıkıldım bu işten
Zaten yürüyüşe de çıkamıyorum

Günaydın hayırlı mutlu sabahlar
Kaptanım FitVenus ve Elhan
Ve diğer çok değerli masterfit ekibi. Bu hafta mens haftasiydi. Çok uçlarda duygu dalgalanmaları yaşadım. Birimde personel değişiklikleri oldu ve ben çok değişiklik seven biri değilim. Sevdiğim bı arkadaşım gitti. Daha buraya yansitamadigim çok şey yaşadım. İç dünyam hala sallanıyor ama dışardan herşey yolundaymis gibi. Bu hafta size destek olamadım gelmedigim için desteğinizi de alamadım. Ama size yazacağımı bilmek fren yapmama yardımcı oldu. Çok uçuk bir eksim olmayacak ama eksi geleceğim. Varlığınız bile hafiflememe yardım ediyor. Bu hafta da biraz mesafeli kalabilirim ama izninizle masterfit e devam etmek istiyorum.

Kuzucum sen takımlar kurulduğundan beri hiç gelmedin ki buraya ne menü bildirimi ne mazeret bildirimi yapmadın

Burayı ihmal etme hem kafan dağılır hem de duygusal yeme ataklarını durdurur senin gibiyiz biz de dönem dönem dalgalanmalar çok normal yeter ki dur diyebilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…