- 5 Haziran 2021
- 4.521
- 19.545
Evet yaaa ne boğaz bu arkadaş esevm bogazi mıMilletin işi gücü bogaz her programda mutlaka boğaz yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet yaaa ne boğaz bu arkadaş esevm bogazi mıMilletin işi gücü bogaz her programda mutlaka boğaz yani
kııız yat uyu hemen :)))Inanki bende çok açım şuan masterchefe bakmakta cok hata ettim
canım saat 12 ye kadar yapıyoruz aç karınla tartılıp üzerinde isminin yazılı olduğu fotoğrafı elhan kaptanımı etiketleyerek gönder tatlışım eğer yetişemezsen sorun değil tabi ki canım gelir gelmez atarsın
ellerine sağlık kaptaniçeemm benimmm
Masterfit Yarışması 74.Etap 07.07 14.07 Fark Yüzde Kırmızı Takım FitVenus Kaptan 61.2 67.7 @Nimooo 58.7 @Zeytur 95.4 @Jasminium84 64.0 Mthn83 80.4 @Akrrep 85.2 @Kevssooo 78.8
Mavi Takim ozlemon KAPTAN 74.1 s i d e l y a 73.75 @J O U 73.1pzt @Cookiie 81.3 DeryaOnDiet 76.0 TemelinSafinazi 75.4 Nergis 35 65.0 Lavinia_98 70.75 asliogretmen 77.6 HAZIRLIK BÖLÜMÜ kitapzede @Anbuyanbu 95.5
Sevgili Arkadaşlar,
Cuma tartilarimizi fotoğraflı, (nick tarih yazarak) sabah kahvaltıdan önce kaptanlarimizi beni etiketleyerek bildirirseniz sevinirim.
Geçen cuma:
Bugün:
Fark:
Kaptan etiketi ve ben
Hepinize iyi geceler bol eksili bir sabaha merhaba deme ümidiyle..
Insallah canim. Vucudum artik bacaklarima bile agir gelmeye basladi.Canım çok güzel çok sevindim senin adına şimdi hedef iyice zayıflayıp o elbiselerin içine girmek hattaaaa tabi ki yenilerini almak
Benim de ilk hedefim 65. Öyle güzel oluyor ki o zaman. Ama asıl 62 istiyorum beraberce vericez buna inanıyorum ben
Ellerine saglik canim, iyi geceler
Masterfit Yarışması 74.Etap 07.07 14.07 Fark Yüzde Kırmızı Takım FitVenus Kaptan 61.2 67.7 @Nimooo 58.7 @Zeytur 95.4 @Jasminium84 64.0 Mthn83 80.4 @Akrrep 85.2 @Kevssooo 78.8
Mavi Takim ozlemon KAPTAN 74.1 s i d e l y a 73.75 @J O U 73.1pzt @Cookiie 81.3 DeryaOnDiet 76.0 TemelinSafinazi 75.4 Nergis 35 65.0 Lavinia_98 70.75 asliogretmen 77.6 HAZIRLIK BÖLÜMÜ kitapzede @Anbuyanbu 95.5
Sevgili Arkadaşlar,
Cuma tartilarimizi fotoğraflı, (nick tarih yazarak) sabah kahvaltıdan önce kaptanlarimizi beni etiketleyerek bildirirseniz sevinirim.
Geçen cuma:
Bugün:
Fark:
Kaptan etiketi ve ben
Hepinize iyi geceler bol eksili bir sabaha merhaba deme ümidiyle..
Cok sagol kaptancim yine cok guzel bir mitivasyon yazisiBenim can mavişlerim
bu hafta hepimiz harikaydık. Öyle adapte olmuştuk ki diyetimize kendimize mükemmel menüler hazırladık. yarın tartı günü. biz bu kadar güzel çaba gösterdikten sonra tartının bize ne söylediği hiiiiç önemli değil çünkü böyle devam edersek eninde sonunda istediğimize ulaşacağız demektir.
hepinizi o güzel yanaklarınızdan öpüyorum
bu hafta canımız isterse neler yapabiliriz gösterdik
gelecek hafta da aynı azim aynı iradeyi bekliyorum hepinizden
birbirimize sıkı sıkı tutunursak hiçbirimizin düşmesine izin vermeyiz
@Cookiie
@Lavinia_98
@s i d e l y a
@DeryaOnDiet
@TemelinSafinazi
@J O U
@Ekrl
@asliogretmen
yani şimdi dostluk başka 69 başka biliyorsunInsallah canim. Vucudum artik bacaklarima bile agir gelmeye basladi.
Hadi bakalim kim gorecek once 69.9 u
Oyle tabikisi. Hadi bakalim ilk 70i geride birakan kazansin diyelim o zamanyani şimdi dostluk başka 69 başka biliyorsun
Tamamdır, teşekkür ederim canım kaptanımkııız yat uyu hemen :)))
canım saat 12 ye kadar yapıyoruz aç karınla tartılıp üzerinde isminin yazılı olduğu fotoğrafı elhan kaptanımı etiketleyerek gönder tatlışım eğer yetişemezsen sorun değil tabi ki canım gelir gelmez atarsın
ellerine sağlık kaptaniçeemm benimmm
Evet doldurmuştum 80,8 geçen cuma tartılmıştımkitapzede canım katılım formunu doldurmus muydun başlangıç kilon lazım bana.
️️️KIRMIZI TAKIM️️️
bugün rüyanızda istediğiniz elbiselerinizle ortalıkta salına salına gezdiğinizi görürsünüz inşallah,
İnşallah kinoalar , brokoliler kovalar sizi,
Çöllerde susuz kaldığınızı görürsünüz de dukan birası çeşmesinden kana kan içersiniz inşallaaaaah
️ acilen toparlanmamız gerek kızlaaar kızlar
perşembe günü yediğiniz her lokmanın göbeğinize poponuza yapıştığını düşünelim ve yapışmayacak şeyler yiyelim.
moraliniz bozuksa bişi yemek istiyorum ama ne diyorsanız beyninizin oyununa gelmeyin açın bdv okuyun sinirleriniz bozulsun kafanız dağılsın
Bol bol su içelim hatta dukan birası gibi ödem atıcılar olursa mükemmel olur
Temmuz u ortaladık neden ağustos ortasında kendimizle versiğimiz kilolarla gurur duymayalım ki
Genel olarak su ve hareket iyi bir de minnak kaçamaklarla mücadele edersek harika sonuçlar kapıda
@Zeytur Mthn83 @Nimooo @Jasminium84 @Kevssooo @suspushanimcim @Akrrep Lonely single girl
Kizlarrr
Ben muhtemelen
Kizlarrr ben muhtemelen yarın +4 falan çıkabilirim️️️KIRMIZI TAKIM️️️
bugün rüyanızda istediğiniz elbiselerinizle ortalıkta salına salına gezdiğinizi görürsünüz inşallah,
İnşallah kinoalar , brokoliler kovalar sizi,
Çöllerde susuz kaldığınızı görürsünüz de dukan birası çeşmesinden kana kan içersiniz inşallaaaaah
️ acilen toparlanmamız gerek kızlaaar kızlar
perşembe günü yediğiniz her lokmanın göbeğinize poponuza yapıştığını düşünelim ve yapışmayacak şeyler yiyelim.
moraliniz bozuksa bişi yemek istiyorum ama ne diyorsanız beyninizin oyununa gelmeyin açın bdv okuyun sinirleriniz bozulsun kafanız dağılsın
Bol bol su içelim hatta dukan birası gibi ödem atıcılar olursa mükemmel olur
Temmuz u ortaladık neden ağustos ortasında kendimizle versiğimiz kilolarla gurur duymayalım ki
Genel olarak su ve hareket iyi bir de minnak kaçamaklarla mücadele edersek harika sonuçlar kapıda
Olsun farkına varıyosun ya önce kabul eder sonra isyan eder sonra dur dersin elbet bir gün samimiyetine güvenerek minik minik takıldım sanaHaha evet öyle oldu her gün bi kaçamak. Gerçekten regl öncesi iradem zayıflıyor kaptanım
Kuzucum sen takımlar kurulduğundan beri hiç gelmedin ki buraya ne menü bildirimi ne mazeret bildirimi yapmadınK
Kizlarrr ben muhtemelen yarın +4 falan çıkabilirim
2 si kilodur 2 si ödem ya da 1 i ödem anlamıyorum diyeti sadece 1 gün bozduğum neden artı 4 alıyorum
Hiç bozmamak lazım demek ki aman ya sıkıldım bu işten
Zaten yürüyüşe de çıkamıyorum
Burayı ihmal etme hem kafan dağılır hem de duygusal yeme ataklarını durdurur senin gibiyiz biz de dönem dönem dalgalanmalar çok normal yeter ki dur diyebilelimGünaydın hayırlı mutlu sabahlar
Kaptanım FitVenus ve Elhan
Ve diğer çok değerli masterfit ekibi. Bu hafta mens haftasiydi. Çok uçlarda duygu dalgalanmaları yaşadım. Birimde personel değişiklikleri oldu ve ben çok değişiklik seven biri değilim. Sevdiğim bı arkadaşım gitti. Daha buraya yansitamadigim çok şey yaşadım. İç dünyam hala sallanıyor ama dışardan herşey yolundaymis gibi. Bu hafta size destek olamadım gelmedigim için desteğinizi de alamadım. Ama size yazacağımı bilmek fren yapmama yardımcı oldu. Çok uçuk bir eksim olmayacak ama eksi geleceğim. Varlığınız bile hafiflememe yardım ediyor. Bu hafta da biraz mesafeli kalabilirim ama izninizle masterfit e devam etmek istiyorum.