Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Inanki bende çok açım şuan masterchefe bakmakta cok hata ettim
kııız yat uyu hemen :)))
Canım kaptanlarım ozlemon ozlemon , Elhan Elhan kilo bildirimlerini en son saat kaça kadar yapabiliyoruz? Sabah dışarda biraz işim var da eve gelmem biraz gecikebilir. Ona göre hareket edeyim.
canım saat 12 ye kadar yapıyoruz aç karınla tartılıp üzerinde isminin yazılı olduğu fotoğrafı elhan kaptanımı etiketleyerek gönder tatlışım eğer yetişemezsen sorun değil tabi ki canım gelir gelmez atarsın:KK19::KK200:
Masterfit Yarışması 74.Etap07.0714.07FarkYüzde
Kırmızı Takım
FitVenus FitVenus Kaptan61.2
67.7
@Nimooo58.7
@Zeytur95.4
@Jasminium8464.0
Mthn83 Mthn83 80.4
@Akrrep85.2
@Kevssooo78.8
Mavi Takim
ozlemon ozlemon KAPTAN74.1
s i d e l y a s i d e l y a 73.75
@J O U73.1pzt
@Cookiie81.3
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 76.0
TemelinSafinazi75.4
Nergis 35 Nergis 35 65.0
Lavinia_98 Lavinia_98 70.75
asliogretmen asliogretmen 77.6
HAZIRLIK BÖLÜMÜ
kitapzede kitapzede
@Anbuyanbu95.5

Sevgili Arkadaşlar,
Cuma tartilarimizi fotoğraflı, (nick tarih yazarak) sabah kahvaltıdan önce kaptanlarimizi beni etiketleyerek bildirirseniz sevinirim.
Geçen cuma:
Bugün:
Fark:
Kaptan etiketi ve ben
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
Hepinize iyi geceler bol eksili bir sabaha merhaba deme ümidiyle..🙏❤️💙🌹
ellerine sağlık kaptaniçeemm benimmm :KK60: :KK200:

Benim can mavişlerim
bu hafta hepimiz harikaydık. Öyle adapte olmuştuk ki diyetimize kendimize mükemmel menüler hazırladık. yarın tartı günü. biz bu kadar güzel çaba gösterdikten sonra tartının bize ne söylediği hiiiiç önemli değil çünkü böyle devam edersek eninde sonunda istediğimize ulaşacağız demektir.
hepinizi o güzel yanaklarınızdan öpüyorum :KK19::KK36:
:KK200:bu hafta canımız isterse neler yapabiliriz gösterdik
:KK200:gelecek hafta da aynı azim aynı iradeyi bekliyorum hepinizden

birbirimize sıkı sıkı tutunursak hiçbirimizin düşmesine izin vermeyiz

@Cookiie
@Lavinia_98
@s i d e l y a
@DeryaOnDiet
@TemelinSafinazi
@J O U
@Ekrl
@asliogretmen

Canım çok güzel çok sevindim senin adına 😘😘 şimdi hedef iyice zayıflayıp o elbiselerin içine girmek hattaaaa tabi ki yenilerini almak 🥳🥳🥳
Benim de ilk hedefim 65. Öyle güzel oluyor ki o zaman. Ama asıl 62 istiyorum🌺🌺 beraberce vericez buna inanıyorum ben 💃🏻💃🏻😘😘😘
Insallah canim. Vucudum artik bacaklarima bile agir gelmeye basladi.
Hadi bakalim kim gorecek once 69.9 u 😉

Masterfit Yarışması 74.Etap07.0714.07FarkYüzde
Kırmızı Takım
FitVenus FitVenus Kaptan61.2
67.7
@Nimooo58.7
@Zeytur95.4
@Jasminium8464.0
Mthn83 Mthn83 80.4
@Akrrep85.2
@Kevssooo78.8
Mavi Takim
ozlemon ozlemon KAPTAN74.1
s i d e l y a s i d e l y a 73.75
@J O U73.1pzt
@Cookiie81.3
DeryaOnDiet DeryaOnDiet 76.0
TemelinSafinazi75.4
Nergis 35 Nergis 35 65.0
Lavinia_98 Lavinia_98 70.75
asliogretmen asliogretmen 77.6
HAZIRLIK BÖLÜMÜ
kitapzede kitapzede
@Anbuyanbu95.5

Sevgili Arkadaşlar,
Cuma tartilarimizi fotoğraflı, (nick tarih yazarak) sabah kahvaltıdan önce kaptanlarimizi beni etiketleyerek bildirirseniz sevinirim.
Geçen cuma:
Bugün:
Fark:
Kaptan etiketi ve ben
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
Hepinize iyi geceler bol eksili bir sabaha merhaba deme ümidiyle..🙏❤️💙🌹
Ellerine saglik canim, iyi geceler ❤️

Benim can mavişlerim
bu hafta hepimiz harikaydık. Öyle adapte olmuştuk ki diyetimize kendimize mükemmel menüler hazırladık. yarın tartı günü. biz bu kadar güzel çaba gösterdikten sonra tartının bize ne söylediği hiiiiç önemli değil çünkü böyle devam edersek eninde sonunda istediğimize ulaşacağız demektir.
hepinizi o güzel yanaklarınızdan öpüyorum :KK19::KK36:
:KK200:bu hafta canımız isterse neler yapabiliriz gösterdik
:KK200:gelecek hafta da aynı azim aynı iradeyi bekliyorum hepinizden

birbirimize sıkı sıkı tutunursak hiçbirimizin düşmesine izin vermeyiz

@Cookiie
@Lavinia_98
@s i d e l y a
@DeryaOnDiet
@TemelinSafinazi
@J O U
@Ekrl
@asliogretmen
Cok sagol kaptancim ❤️ yine cok guzel bir mitivasyon yazisi

Bugunku mennm
Elhan Elhan ozlemon ozlemon
09:00- 1 bardak proteini arttirilmis sut, 1 elma
13:00- 1 kase somonlu salata
15:00- 1 kase yogurt icine elma, ve 1 avuc cekirdek ici
18:00- 1 haslanmis patates, 3 dilim peynir, 2 domates

Su:3lt
Spor:40dk bisiklet
6000 adim

Eklentiler

• IMG_6487.png
    IMG_6487.png
    98,8 KB · Görüntüleme: 31
kııız yat uyu hemen :)))

canım saat 12 ye kadar yapıyoruz aç karınla tartılıp üzerinde isminin yazılı olduğu fotoğrafı elhan kaptanımı etiketleyerek gönder tatlışım eğer yetişemezsen sorun değil tabi ki canım gelir gelmez atarsın:KK19::KK200:

ellerine sağlık kaptaniçeemm benimmm :KK60: :KK200:
Tamamdır, teşekkür ederim canım kaptanım ♥️

K
🔴🔴❗❗❗KIRMIZI TAKIM❗❗❗🔴🔴
bugün rüyanızda istediğiniz elbiselerinizle ortalıkta salına salına gezdiğinizi görürsünüz inşallah,
İnşallah kinoalar , brokoliler kovalar sizi,
Çöllerde susuz kaldığınızı görürsünüz de dukan birası çeşmesinden kana kan içersiniz inşallaaaaah
🆘️ acilen toparlanmamız gerek kızlaaar kızlar
📛❤️perşembe günü yediğiniz her lokmanın göbeğinize poponuza yapıştığını düşünelim ve yapışmayacak şeyler yiyelim.
📛❤️moraliniz bozuksa bişi yemek istiyorum ama ne diyorsanız beyninizin oyununa gelmeyin açın bdv okuyun sinirleriniz bozulsun kafanız dağılsın😂
📛❤️Bol bol su içelim hatta dukan birası gibi ödem atıcılar olursa mükemmel olur
📛❤️Temmuz u ortaladık neden ağustos ortasında kendimizle versiğimiz kilolarla gurur duymayalım ki💃
❤️❤️❤️❤️❤️Genel olarak su ve hareket iyi bir de minnak kaçamaklarla mücadele edersek harika sonuçlar kapıda 🔥🔥🔥

🔴🔴❗❗❗KIRMIZI TAKIM❗❗❗🔴🔴
bugün rüyanızda istediğiniz elbiselerinizle ortalıkta salına salına gezdiğinizi görürsünüz inşallah,
İnşallah kinoalar , brokoliler kovalar sizi,
Çöllerde susuz kaldığınızı görürsünüz de dukan birası çeşmesinden kana kan içersiniz inşallaaaaah
🆘️ acilen toparlanmamız gerek kızlaaar kızlar
📛❤️perşembe günü yediğiniz her lokmanın göbeğinize poponuza yapıştığını düşünelim ve yapışmayacak şeyler yiyelim.
📛❤️moraliniz bozuksa bişi yemek istiyorum ama ne diyorsanız beyninizin oyununa gelmeyin açın bdv okuyun sinirleriniz bozulsun kafanız dağılsın😂
📛❤️Bol bol su içelim hatta dukan birası gibi ödem atıcılar olursa mükemmel olur
📛❤️Temmuz u ortaladık neden ağustos ortasında kendimizle versiğimiz kilolarla gurur duymayalım ki💃
❤️❤️❤️❤️❤️Genel olarak su ve hareket iyi bir de minnak kaçamaklarla mücadele edersek harika sonuçlar kapıda 🔥🔥🔥
Kizlarrr ben muhtemelen yarın +4 falan çıkabilirim
2 si kilodur 2 si ödem ya da 1 i ödem anlamıyorum diyeti sadece 1 gün bozduğum neden artı 4 alıyorum
Hiç bozmamak lazım demek ki aman ya sıkıldım bu işten
Zaten yürüyüşe de çıkamıyorum

Günaydın hayırlı mutlu sabahlar
Kaptanım FitVenus FitVenus ve Elhan Elhan
Ve diğer çok değerli masterfit ekibi. Bu hafta mens haftasiydi. Çok uçlarda duygu dalgalanmaları yaşadım. Birimde personel değişiklikleri oldu ve ben çok değişiklik seven biri değilim. Sevdiğim bı arkadaşım gitti. Daha buraya yansitamadigim çok şey yaşadım. İç dünyam hala sallanıyor ama dışardan herşey yolundaymis gibi. Bu hafta size destek olamadım gelmedigim için desteğinizi de alamadım. Ama size yazacağımı bilmek fren yapmama yardımcı oldu. Çok uçuk bir eksim olmayacak ama eksi geleceğim. Varlığınız bile hafiflememe yardım ediyor. Bu hafta da biraz mesafeli kalabilirim ama izninizle masterfit e devam etmek istiyorum.

K

Kizlarrr ben muhtemelen yarın +4 falan çıkabilirim
2 si kilodur 2 si ödem ya da 1 i ödem anlamıyorum diyeti sadece 1 gün bozduğum neden artı 4 alıyorum
Hiç bozmamak lazım demek ki aman ya sıkıldım bu işten
Zaten yürüyüşe de çıkamıyorum
Kuzucum sen takımlar kurulduğundan beri hiç gelmedin ki buraya ne menü bildirimi ne mazeret bildirimi yapmadın:duduk:

Günaydın hayırlı mutlu sabahlar
Kaptanım FitVenus FitVenus ve Elhan Elhan
Ve diğer çok değerli masterfit ekibi. Bu hafta mens haftasiydi. Çok uçlarda duygu dalgalanmaları yaşadım. Birimde personel değişiklikleri oldu ve ben çok değişiklik seven biri değilim. Sevdiğim bı arkadaşım gitti. Daha buraya yansitamadigim çok şey yaşadım. İç dünyam hala sallanıyor ama dışardan herşey yolundaymis gibi. Bu hafta size destek olamadım gelmedigim için desteğinizi de alamadım. Ama size yazacağımı bilmek fren yapmama yardımcı oldu. Çok uçuk bir eksim olmayacak ama eksi geleceğim. Varlığınız bile hafiflememe yardım ediyor. Bu hafta da biraz mesafeli kalabilirim ama izninizle masterfit e devam etmek istiyorum.
Burayı ihmal etme hem kafan dağılır hem de duygusal yeme ataklarını durdurur senin gibiyiz biz de dönem dönem dalgalanmalar çok normal yeter ki dur diyebilelim

X