Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hayırlı akşamlar güzel takım arkadaşlarım
Yatılı misafirim vardı hiç uğrayamadim buraya. Zorlayıcı bi 2 gün oldu benim için. Fazlaca cısslar vardı ama elhamdülillah nefsime hakim oldum kaçamak yapmadım
ozlemon kaptanım da beni takımına seçmiş. Memnuniyetle
Bu hafta tertemiz menüler ve sporlarla elimden gelenin fazlasını yapacağım inşallah

Sozzz kaptanımm allahin akiyla tozunu artıracağız insalahhh

9 temmuz menüsü
Sabah 11
Çeyrek.simit
domates
Zeytin
Salatalık

Ara larda Türk kahvesi
Yesil cay
hibuskus ile soda

Aksam 17.30
4 kasik bulgur pilavi
Bi kase cacik
Bol salata

şu 2 litreye geçti 3 u bulur
SSpor.10 700 adim yürüyüş ozlemon

Dikkat dikkat Kırmızı takımın sayın yolcuları kaptan pilotunuz konuşuyor; Fit bir uçuş için kemerlerinizi bağlayın.
Tüy gibi hafiflemeye, kotlara, elbiselere, gözümüzün baktığı kıyafetlerimize girmeye hazır mıyız

kızlarım ödem atmak ve tokluk hissi için bol su içmek altın kuralımız olsun en az 2 litre su içelim.
hareketli olalım adım atmak önemli benim gibi çok evden çıkamıyorsanız açın zumbayı, leslie bacımı veyaa çocuklu olanlar çocuk şarkıları açın çoşmak serbest yatmak yasak
adi şekerden ve basit karbonhidratlardan uzak duralım yani beyaz şekerli her şey ve ekmek börek vs yok
Sosyal ortamlarda hayır demeliyiz eğer kıramıyorsanız reflüm var midemi yakar veya evden çıkmadan çok yedim tatlı göresim yok gibi beyaz minik bahaneler 0sunabiliriz sonuçları muhteşem oluyor o hayırların

Keşke o gün başlasaydım şimdi dal gibiydim vallahi cümlesindeki "o gün" bugün kızlarım. Şimdiiiiii benimle misiniiiiz

suspushanimcim
N Nimooo
Zeytur
Mthn83
Lonely single girl
Ellssa
Jasminium84
Childdevelopment

Seninleyiiiizzz kaptanımmmmm

Hadi inşallah

Elimden gelenin en iyisini yapacağım

Aynenn ben 6 da anca zaten hergun 2 öğün yapardım ve öylede devamm şimdii bakalım.yarın sabah tartıdan sonra başlıyorumm kaptoşumm

Maşallah kaptanlarimiz döktürmüş bizde doktururuz inşallah. Pek sağlıklı bir gün olmadı.
Su içeyim bari hava çok soğuktu su bile usuttu

İyi geceler
09.07.23
Sabah 9.30 Ara 11.30 bir avuç içi sarı leblebi bir avuç içi kuru üzüm 200 ml sade kefir akşam 19.30 çok acıktım
2 şiş Adana kebap
Salata
4 5 minik ve ince parça lavaş
Ayran

20.30
1 aktivia yoğurt

Su 3. Lt kadar
Spor 15 dk Leslie
100 ipsiz atlama
25 squat

ozlemon Elhan

Sozzz kaptanımm allahin akiyla tozunu artıracağız insalahhh
Elimden gelenin en iyisini yapacağım
Aynenn ben 6 da anca zaten hergun 2 öğün yapardım ve öylede devamm şimdii bakalım.yarın sabah tartıdan sonra başlıyorumm kaptoşumm
İşte benim ballı badem şekerleriiimmm
bu hafta hepimiz en az 1 er kilo hedefliyoruz kızlar bu çok zor değil sadece başta yazdıklarımı yapın görün neler olacak
Hepinizi seviyoreeeee

Canım menün harika sadece simit yerine sağlıklı karbonhidrat tercih etmelisin bir de protein grubundan bir şey onun dışında çok güzel ama daha iyi olsun derseeeennn akşam ki bulguru da kaldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…