- 13 Ekim 2016
- 6.196
- 26.715
Sozzz kaptanımm allahin akiyla tozunu artıracağız insalahhhBenim tatlı mı tatlı bal mı bal mavişleriiimmm
Bu hafta beraberiz her gün hepinizin menülerini tek tek inceleyeceğim canlarım
Menülerimizi dikkatli ve dengeli hazırlayalım
Kahvaltı protein+sağlıklı karbonhidrat+sağlıklı yağ ve sebzeler️ ️ ️
Akşam öğünü sebze+protein veee aslaaa karbonhidrat yoookkk️ ️ ️
akşam 6-7 son öğünümüz olsun
boool su
her gün yürüyüş sporumuzu yapıyoruuuzzz
Ben sizin için buradayım sizin için çalışacağıımmm
El ele veriiippp bu hafta ortalığın tozunu attırıyor muyuuuzzzz
Söz müüüü
Benden sizlere kadın sözü canlaaarrr
@Cookiie
@Lavinia_98
s i d e l y a
@DeryaOnDiet
TemelinSafinazi
Jou
Nergis 35
Yine alkislik menü süpersin kaptanim afiyet olsun9 Mayıs menüm
Sabah 10.00
Kefir, avakado, muz, iki yemek kaşığı yulaf, biraz maydanoz
Eki Görüntüle 3269931
Öğle 13.00
ızgara balık salata
Eki Görüntüle 3269933
Ara 16.00
Çeyrek avakado 6-7 tane kiraz
Eki Görüntüle 3269934
Akşam 18.00
Kefir, bir dilim ananas, bir avuç yeşillik
Eki Görüntüle 3269935
Su 3 litre
Spor henüz yok akşam lesli yapmayı planladım
Elhan FitVenus
Seninleyiiiizzz kaptanımmmmmDikkat dikkat Kırmızı takımın sayın yolcularıkaptan pilotunuz konuşuyor; Fit bir uçuş için kemerlerinizi bağlayın.
Tüy gibi hafiflemeye, kotlara, elbiselere, gözümüzün baktığı kıyafetlerimize girmeye hazır mıyız
kızlarım ödem atmak ve tokluk hissi için bol su içmek altın kuralımız olsun en az 2 litre su içelim.
hareketli olalım adım atmak önemli benim gibi çok evden çıkamıyorsanız açın zumbayı, leslie bacımı veyaa çocuklu olanlar çocuk şarkıları açın çoşmak serbest yatmak yasak
adi şekerden ve basit karbonhidratlardan uzak duralım yani beyaz şekerli her şey ve ekmek börek vs yok
Sosyal ortamlarda hayır demeliyiz eğer kıramıyorsanız reflüm var midemi yakar veya evden çıkmadan çok yedim tatlı göresim yok gibi beyaz minik bahaneler 0sunabiliriz sonuçları muhteşem oluyor o hayırların
Keşke o gün başlasaydım şimdi dal gibiydim vallahi cümlesindeki "o gün" bugün kızlarım. Şimdiiiiii benimle misiniiiiz
suspushanimcim
N Nimooo
Zeytur
Mthn83
Lonely single girl
Ellssa
Jasminium84
Childdevelopment
Seninleyiiiizzz kaptanımmmmm
Teşekkür ederiz kaptanım seninle hiç denk gelemedik bekliyorum dönüşünü
Hadi inşallahDikkat dikkat Kırmızı takımın sayın yolcularıkaptan pilotunuz konuşuyor; Fit bir uçuş için kemerlerinizi bağlayın.
Tüy gibi hafiflemeye, kotlara, elbiselere, gözümüzün baktığı kıyafetlerimize girmeye hazır mıyız
kızlarım ödem atmak ve tokluk hissi için bol su içmek altın kuralımız olsun en az 2 litre su içelim.
hareketli olalım adım atmak önemli benim gibi çok evden çıkamıyorsanız açın zumbayı, leslie bacımı veyaa çocuklu olanlar çocuk şarkıları açın çoşmak serbest yatmak yasak
adi şekerden ve basit karbonhidratlardan uzak duralım yani beyaz şekerli her şey ve ekmek börek vs yok
Sosyal ortamlarda hayır demeliyiz eğer kıramıyorsanız reflüm var midemi yakar veya evden çıkmadan çok yedim tatlı göresim yok gibi beyaz minik bahaneler 0sunabiliriz sonuçları muhteşem oluyor o hayırların
Keşke o gün başlasaydım şimdi dal gibiydim vallahi cümlesindeki "o gün" bugün kızlarım. Şimdiiiiii benimle misiniiiiz
suspushanimcim
N Nimooo
Zeytur
Mthn83
Lonely single girl
Ellssa
Jasminium84
Childdevelopment
Elimden gelenin en iyisini yapacağımBenim tatlı mı tatlı bal mı bal mavişleriiimmm
boool su
Söz müüüü
@Cookiie
@Lavinia_98
s i d e l y a
@DeryaOnDiet
TemelinSafinazi
Jou
Nergis 35
Aynenn ben 6 da anca zaten hergun 2 öğün yapardım ve öylede devamm şimdii bakalım.yarın sabah tartıdan sonra başlıyorumm kaptoşummBenim tatlı mı tatlı bal mı bal mavişleriiimmm
boool su
Söz müüüü
@Cookiie
@Lavinia_98
s i d e l y a
@DeryaOnDiet
TemelinSafinazi
Jou
Nergis 35
İş yoğunluğundan vakit bulamıyorum kiTeşekkür ederiz kaptanım seninle hiç denk gelemedik bekliyorum dönüşünü
Olsun biyerde oturur rayına gelirsin belkiİş yoğunluğundan vakit bulamıyorum ki
Maşallah kaptanlarimiz döktürmüş bizde doktururuz inşallah. Pek sağlıklı bir gün olmadı.Dikkat dikkat Kırmızı takımın sayın yolcularıkaptan pilotunuz konuşuyor; Fit bir uçuş için kemerlerinizi bağlayın.
suspushanimcim
N Nimooo
Zeytur
Mthn83
Lonely single girl
Ellssa
Jasminium84
Childdevelopment
Sözz kaptan
Hayırlı akşamlar güzel takım arkadaşlarım
Yatılı misafirim vardı hiç uğrayamadim buraya. Zorlayıcı bi 2 gün oldu benim için. Fazlaca cısslar vardı ama elhamdülillah nefsime hakim oldum kaçamak yapmadım
ozlemon kaptanım da beni takımına seçmiş. Memnuniyetle
Bu hafta tertemiz menüler ve sporlarla elimden gelenin fazlasını yapacağım inşallah
Sozzz kaptanımm allahin akiyla tozunu artıracağız insalahhh
Elimden gelenin en iyisini yapacağım
İşte benim ballı badem şekerleriiimmmAynenn ben 6 da anca zaten hergun 2 öğün yapardım ve öylede devamm şimdii bakalım.yarın sabah tartıdan sonra başlıyorumm kaptoşumm
Canım menün harika9 temmuz menüsü
Sabah 11
Çeyrek.simit
domates
Zeytin
Salatalık
Ara larda Türk kahvesi
Yesil cay
hibuskus ile soda
Aksam 17.30
4 kasik bulgur pilavi
Bi kase cacik
Bol salata
şu 2 litreye geçti 3 u bulur
SSpor.10 700 adim yürüyüşozlemon
Kaptoşummm hibiskusum yarına hazuurrrİşte benim ballı badem şekerleriiimmm
bu hafta hepimiz en az 1 er kilo hedefliyoruz kızlarbu çok zor değil sadece başta yazdıklarımı yapın görün neler olacak
Hepinizi seviyoreeeee