- 5 Haziran 2021
- 4.521
- 19.545
İnşallah artık inelim 6 lara yeterBu hafta 6 ları göreceksin tatlııımmm
Afiyet olsun canıımm menü güzel amaaa kahvaltıdan kaşarı azalt aslında hiç koyma derim ben yerine başka proteinler alİyi geceler
09.07.23
Sabah 9.30Eki Görüntüle 3269964 Ara 11.30 bir avuç içi sarı leblebi bir avuç içi kuru üzüm 200 ml sade kefir Eki Görüntüle 3269965 akşam 19.30 çok acıktım
2 şiş Adana kebap
Salata
4 5 minik ve ince parça lavaş
Ayran
20.30
1 aktivia yoğurt
Su 3. Lt kadar
Spor 15 dk Leslie
100 ipsiz atlama
25 squat
ozlemon Elhan
Anlaşıldı tamamdir daha dikkatli olucamCanım menün harikasadece simit yerine sağlıklı karbonhidrat tercih etmelisin bir de protein grubundan bir şey onun dışında çok güzel ama daha iyi olsun derseeeennn akşam ki bulguru da kaldır
Ahaaaa benim tatlışım gene formüllere başladıysa korksun herkes
Teşekkür ler can kaptan yumurta alerji var yiyemiyorum nadir yerim oda az bişey kefir çok elime geçmiyor şehirden uzak oldugum için ama listeme yazdım onuda alcmBiliyorduumm biliyorduuummafiyet olsun balıımmm aynen böyle devam et
sabah proteini arttırabilirsin kefir yumurta yoğurt
Ara öğünden sakın vazgeçme
Harikasın canım hepimiz birbirimizden destek alacaz tığ gibi olucaz yaz bitimineAnlaşıldı tamamdir daha dikkatli olucam
O yazan parmaklarının emeklerine sağlıkBenim tatlı mı tatlı bal mı bal mavişleriiimmm
Bu hafta beraberiz her gün hepinizin menülerini tek tek inceleyeceğim canlarım
Menülerimizi dikkatli ve dengeli hazırlayalım
Kahvaltı protein+sağlıklı karbonhidrat+sağlıklı yağ ve sebzeler️ ️ ️
Akşam öğünü sebze+protein veee aslaaa karbonhidrat yoookkk️ ️ ️
akşam 6-7 son öğünümüz olsun
boool su
her gün yürüyüş sporumuzu yapıyoruuuzzz
Ben sizin için buradayım sizin için çalışacağıımmm
El ele veriiippp bu hafta ortalığın tozunu attırıyor muyuuuzzzz
Söz müüüü
Benden sizlere kadın sözü canlaaarrr
@Cookiie
Lavinia_98
@s i d e l y a
@DeryaOnDiet
@TemelinSafinazi
Jou
Nergis 35
Huhuvvv beybiiAhaaaa benim tatlışım gene formüllere başladıysa korksun herkes
Sende bendensin bendensin hazırladım dolapta
İnicez tabi ki canımm zaten senin bu hafta gidecek gibi duruyorİnşallah artık inelim 6 lara yeter
Yoğurt ye canım kefir bulamazsanTeşekkür ler can kaptan yumurta alerji var yiyemiyorum nadir yerim oda az bişey kefir çok elime geçmiyor şehirden uzak oldugum için ama listeme yazdım onuda alcm
Rica ederim canım ne demekO yazan parmaklarının emeklerine sağlık
Cumaya düşünecegim dedi kaptanım.60kiloyum canım bana bilgi verebilir misin bu hafta yarışmada olacak mıydın
Süpersin elhanım özlettin iyice
Listede yoktum biri beni havuza ittiislandiktan sonra yapacak bir şey yok. Yarın sabah tartilirim kaptanım.
Öğretmenimiz çok istekli ve azimli olduğu için direkt listeye ekledim ozlemcim.Kendisi de masterfite katılmak istediğini yazmıştı. Bu hafta kervanı yolda duzelim diye düşündüm anca toparlaniriz.Canım Aslı’nın hazırlıkta olması lazım galibaElhan belirtmemiş dikkatinden kaçmıştır