- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Deseydin bana toplardimKaptanım senin yağmur patladı dediğin msj okuduğum sırada buraya da yağmur bastı çamaşırı zor topladım hepsi ıslandı yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deseydin bana toplardimKaptanım senin yağmur patladı dediğin msj okuduğum sırada buraya da yağmur bastı çamaşırı zor topladım hepsi ıslandı yine
Ben daha yakınımYakinız gel çaya
Ooo oraya gidene kadar kac saat gecerYakinız gel çaya
Adimsiz son günü hasretle ugurluyoruzHerkes yorulmus bugün takim sessizlesti
Geçen sene bursaya geldik gezdik biraz ozaman hamileydim dahaYakinız gel çaya
Hayır yani sen yağmur yağıyor demesen ben halen ayakta uyuyordumDeseydin bana toplardim
Sende gelBen daha yakınım
Eee dedim ben sana yagmur varHayır yani sen yağmur yağıyor demesen ben halen ayakta uyuyordum
Bende oturdum kalkmaya niyetim yok bugunAdimsiz son günü hasretle ugurluyoruz
Ben yeni işten geldim
Coğunlukla ankara doluYakinız gel çaya
madamhdMenumu yazayim akkoyun karakoyun belli olsun.
Sabah 10
Sucuklu yumurta
Bir wasa
Dom sal bib
Oglen 13 de
Patates kavurmasi 2 servis kas
4yk tavuklu bulgur pilavi
Ara
16.00
Ince bir dilim islak kek
Yarim pogaca
Su 1.5litre
Spor yok maalesef ,misafir hazirligi sonrasinda 3 saat ders ,eve gelince yine misafir hazirligi anca bu kadar oldu.
Yarin telafi edecegim.
Bursa guzeldir güzel gel beklerim madamhd Arabasi var artik anlasin gelinGeçen sene bursaya geldik gezdik biraz ozaman hamileydim daha
Mavilerin spor yapmasina gerek yok kız siz her halinizle fitsinizMenumu yazayim akkoyun karakoyun belli olsun.
Sabah 10
Sucuklu yumurta
Bir wasa
Dom sal bib
Oglen 13 de
Ara
16.00
Ince bir dilim islak kek
Yarim pogaca
Su 1.5litre
Spor yok maalesef ,misafir hazirligi sonrasinda 3 saat ders ,eve gelince yine misafir hazirligi anca bu kadar oldu.
Yarin telafi edecegim.
Afiyet olsun canim ❤Menumu yazayim akkoyun karakoyun belli olsun.
Sabah 10
Sucuklu yumurta
Bir wasa
Dom sal bib
Oglen 13 de
Ara
16.00
Ince bir dilim islak kek
Yarim pogaca
Su 1.5litre
Yarin telafi edecegim.
Yok ben daha yakınım ben gidicem çayaBen daha yakınım
Püskevit alayım mıSende gel
Sen zaten bir zil kadarsinYok ben daha yakınım ben gidicem çaya
sen beni yarin gör, tüm gun disarda olacagim .Mavilerin spor yapmasina gerek yok kız siz her halinizle fitsiniz
Bizimde orda birsürü akraba var bol yeşillikli havası çok güzel insallah yolumuz düşerse bursaya geliriz tabiBursa guzeldir güzel gel beklerim madamhd Arabasi var artik anlasin gelin