- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Eline sağlık tatlımHata varsa bildirin lütfen. Herkese başarılar dilerim.
MasterFit Yarışması 4. Etap Kırmızı Takım 1@Tostombalakanne Kırmızı Kaptan 2@Mefkurem kırmızı 3@fantastikaaa kırmızı 4@Migim kırmızı 5@Tutaste53 kırmızı 6@aypare- kırmızı 7@Prensininannesi kırmızı 8masal3487 kırmızı 9Cordelia sarı 10@Pikachu_ chikolatagozlum sarı 11@Ayyulduz sarı Kırmızı Takım ortalama Kırmızı Takım ortalama Sonuç Mavi Takım 1madamhd Mavi Kaptan 2Nehir6161 mavi 3askrhpozitif mavi 4sardunya1038 mavi 5Nefesimmmsin mavi 6@Zeynebim2020 mavi 7eceboce mavi 8bluegreeneyes mavi 9Zipzip- sarı 10M MissHayaLet sarı 11K klbk33 sarı Mavi Takım Ortalama Mavi Takım Ortalama Sonuç
10 bin adim ya kolay yapariz insallahYarın acisı çıkar kaptanım
Zafere giden yol kırmızı takımdan geçereline sağlık
zafer bizim olacak ❤❤❤❤❤❤
İnşallah10 bin adim ya kolay yapariz insallah
15 bin cok ya mesela erken başlıyoruzİnşallahadımlar düştükçe biz daha çok zorlaniyoruz gibi geliyor
GörüşeceğizSon gülen ben olacağım şekerim
Pazartesi avantajıni sen al gerisi bizde Allah'ın izniyleMavi Takım
Nehir6161
askrhpozitif
sardunya1038
Nefesimmmsin
@Zeynebim2020
eceboce
bluegreeneyes
Zipzip-
M MissHayaLet
K klbk33
Evettt canlarım. Bu hafta mavi takım olmak nasip oldu bizeElinizden geleni yapacağınıza şüphem yok. Bu hafta adım sınırı 10bin. Zorlanmadan yapacağınızı düşünüyorum Lütfen menü paylaşımlarına dikkat edelim ve kaçamak yapmayalım.
Bu hafta zafer maviyle yazılacak
Bugunden mi basliyordu adim1292 adimdayim daha bugun cok oturdum
En son bende gidiyordum dur takilayim pesineGideyim kızımı alayım okuldan
Madem beni de seçmişsiniz. Yarışayım madem. Yaktınız beniMavi Takım
Nehir6161
askrhpozitif
sardunya1038
Nefesimmmsin
@Zeynebim2020
eceboce
bluegreeneyes
Zipzip-
M MissHayaLet
K klbk33
Evettt canlarım. Bu hafta mavi takım olmak nasip oldu bizeElinizden geleni yapacağınıza şüphem yok. Bu hafta adım sınırı 10bin. Zorlanmadan yapacağınızı düşünüyorum Lütfen menü paylaşımlarına dikkat edelim ve kaçamak yapmayalım.
Bu hafta zafer maviyle yazılacak
Yarin basliyor canimBugunden mi basliyordu adim
Adimdasin sadece canimMadem beni de seçmişsiniz. Yarışayım madem. Yaktınız beni
En alttayım. Sanırım en sona kalan dona kalan olmuşum.
Cordelia
E Elif_Eylul
Zipzip-
Valla bugün kaçamak da yaptım hemen yarışta yokum diye
Burda da sarı olmuşumHata varsa bildirin lütfen. Herkese başarılar dilerim.
MasterFit Yarışması 4. Etap Kırmızı Takım 1@Tostombalakanne Kırmızı Kaptan 2@Mefkurem kırmızı 3@fantastikaaa kırmızı 4@Migim kırmızı 5@Tutaste53 kırmızı 6@aypare- kırmızı 7@Prensininannesi kırmızı 8masal3487 kırmızı 9Cordelia sarı 10@Pikachu_ chikolatagozlum sarı 11@Ayyulduz sarı Kırmızı Takım ortalama Kırmızı Takım ortalama Sonuç Mavi Takım 1madamhd Mavi Kaptan 2Nehir6161 mavi 3askrhpozitif mavi 4sardunya1038 mavi 5Nefesimmmsin mavi 6@Zeynebim2020 mavi 7eceboce mavi 8bluegreeneyes mavi 9Zipzip- sarı 10M MissHayaLet sarı 11K klbk33 sarı Mavi Takım Ortalama Mavi Takım Ortalama Sonuç
Temam. Sarılar kaçamak yapabiliyor muYarin basliyor canim
Adimdasin sadece canim
Kiloya katılmayacağım dedin yaBurda da sarı olmuşum
Kafam karıştı iyice
Sarilar menu bildirmek zorunda degil kacamak yapabilirTemam. Sarılar kaçamak yapabiliyor mu
Ben bugun on bin adim attimda ondan sordum,keske bugunde dahil olsaydiYarin basliyor canim
Adimdasin sadece canim
Mavi takımdasın canım. Kiloda yarışmayanları sarı olarak belirtiyorum.Burda da sarı olmuşum
Kafam karıştı iyice