- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Vur kırbaçla beniAynı takımdatız. Yersen vururum seni. dişınnnn dişınn
Yine beraberiz ayparem
MasterFit Yarışması 4. Etap | ||
Kırmızı Takım | ||
1 | @Tostombalakanne | Kırmızı Kaptan |
2 |
| kırmızı |
3 |
| kırmızı |
4 |
| kırmızı |
5 |
| kırmızı |
6 |
| kırmızı |
7 | P Prensininannesi | kırmızı |
8 |
| kırmızı |
9 |
| sarı |
10 | C Chikolata_gozlum chikolatagozlum | sarı |
11 |
| sarı |
Kırmızı Takım ortalama | ||
Kırmızı Takım ortalama Sonuç | ||
Mavi Takım | ||
1 |
| Mavi Kaptan |
2 |
| mavi |
3 |
| mavi |
4 |
| mavi |
5 |
| mavi |
6 | @Zeynebim2020 | mavi |
7 |
| mavi |
8 |
| mavi |
9 |
| sarı |
10 | M MissHayaLet | sarı |
11 | K klbk33 | sarı |
Mavi Takım Ortalama | ||
Mavi Takım Ortalama Sonuç | ||
Yanlış yazıyorsun. MefkuremAy çok heyecanlıyım yeminlen düşüp bayılacam
Bu hafta aynı takımda olmak bize nasip oldu 1 haftadır biraz tecrübe aldım sizinde desteğiylebizim olacak eminim şimdiden kolları sıvayalım menü ve sporlarımızla 1. olarak kupamızı kaldıralım sizleri çok seviyorum Kırmızı takımın fit kadınları ❤❤❤❤❤
@Mekfurem
fantastikaaa
Wilma11
North River
aypare ackerman
prensinin annesi
masal3487
@Cordeliaa
C Chikolata_gozlum
Fitt_anne
Mekfurem ablam niye etiket olmuyor bende
Mefkurem olcak canimAy çok heyecanlıyım yeminlen düşüp bayılacam
Bu hafta aynı takımda olmak bize nasip oldu 1 haftadır biraz tecrübe aldım sizinde desteğiylebizim olacak eminim şimdiden kolları sıvayalım menü ve sporlarımızla 1. olarak kupamızı kaldıralım sizleri çok seviyorum Kırmızı takımın fit kadınları ❤❤❤❤❤
@Mekfurem
fantastikaaa
Wilma11
North River
aypare ackerman
prensinin annesi
masal3487
@Cordeliaa
C Chikolata_gozlum
Fitt_anne
Mekfurem ablam niye etiket olmuyor bende
Eline saglik canimHata varsa bildirin lütfen. Herkese başarılar dilerim.
MasterFit Yarışması 4. Etap Kırmızı Takım 1@Tostombalakanne Kırmızı Kaptan 2Mefkurem kırmızı 3fantastikaaa kırmızı 4Wilma11 kırmızı 5North River kırmızı 6aypare ackerman kırmızı 7P Prensininannesi kırmızı 8masal3487 kırmızı 9Cordelia sarı 10C Chikolata_gozlum chikolatagozlum sarı 11Fitt_anne sarı Kırmızı Takım ortalama Kırmızı Takım ortalama Sonuç Mavi Takım 1madamhd Mavi Kaptan 2Nehir6161 mavi 3askrhpozitif mavi 4sardunya1038 mavi 5Nefesimmmsin mavi 6@Zeynebim2020 mavi 7eceboce mavi 8bluegreeneyes mavi 9Zipzip- sarı 10M MissHayaLet sarı 11K klbk33 sarı Mavi Takım Ortalama Mavi Takım Ortalama Sonuç
Şaka mı bu aaa gözlük takmam şart olduYanlış yazıyorsun. Mefkurem
Eline sağlık kaptanımHata varsa bildirin lütfen. Herkese başarılar dilerim.
MasterFit Yarışması 4. Etap Kırmızı Takım 1@Tostombalakanne Kırmızı Kaptan 2Mefkurem kırmızı 3fantastikaaa kırmızı 4Wilma11 kırmızı 5North River kırmızı 6aypare ackerman kırmızı 7P Prensininannesi kırmızı 8masal3487 kırmızı 9Cordelia sarı 10C Chikolata_gozlum chikolatagozlum sarı 11Fitt_anne sarı Kırmızı Takım ortalama Kırmızı Takım ortalama Sonuç Mavi Takım 1madamhd Mavi Kaptan 2Nehir6161 mavi 3askrhpozitif mavi 4sardunya1038 mavi 5Nefesimmmsin mavi 6@Zeynebim2020 mavi 7eceboce mavi 8bluegreeneyes mavi 9Zipzip- sarı 10M MissHayaLet sarı 11K klbk33 sarı Mavi Takım Ortalama Mavi Takım Ortalama Sonuç
Teşekkür ederim canım kaptanım senin de merdaneyleHer 2takimada başarilar diliyorum
Merdaneler sizlerin oldu artik ben başimdan savdimTeşekkür ederim canım kaptanım senin de merdaneyledesteklerini bekliyoruz
eline sağlıkHata varsa bildirin lütfen. Herkese başarılar dilerim.
zafer bizim olacak ❤❤❤❤❤❤Ay çok heyecanlıyım yeminlen düşüp bayılacam
Mefkurem
fantastikaaa
Wilma11
North River
aypare ackerman
prensinin annesi
masal3487
@Cordeliaa
C Chikolata_gozlum
Fitt_anne
Ellerine sağlıkHata varsa bildirin lütfen. Herkese başarılar dilerim.
Yarın acisı çıkar kaptanım1292 adimdayim daha bugun cok oturdum