- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
O zaman biz yarisamazdik ki kalkamadik yerimizdenBen bugun on bin adim attimda ondan sordum,keske bugunde dahil olsaydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman biz yarisamazdik ki kalkamadik yerimizdenBen bugun on bin adim attimda ondan sordum,keske bugunde dahil olsaydi
Sen c.tesi pazar yürüyebilirsen yürü canım. İmkanların dahilinde tabiki. Bu sefer Hafta sonu kaxanan takım %1 hafta içi kazanan takım % 1 puan alacak.Ben bugun on bin adim attimda ondan sordum,keske bugunde dahil olsaydi
Ben koşarken yazardım. Çok komik olurdum.O zaman biz yarisamazdik ki kalkamadik yerimizden
Icimden gecen seyin dile gelmis haliİnşallah adımlar düştükçe biz daha çok zorlaniyoruz gibi geliyor
Haftasonu soz veremem ama haftaici insallah on iki bin adimi atarimSen c.tesi pazar yürüyebilirsen yürü canım. İmkanların dahilinde tabiki. Bu sefer Hafta sonu kaxanan takım %1 hafta içi kazanan takım % 1 puan alacak.
Ben diyiverdim pat diyeIcimden gecen seyin dile gelmis hali
Bu hafta 10.000 limitimiz varHaftasonu soz veremem ama haftaici insallah on iki bin adimi atarim
Sarılar paso yiyorTemam. Sarılar kaçamak yapabiliyor mu
Spor yapmasak mı?Icimden gecen seyin dile gelmis hali
Bak bu doğru.Sarılar paso yiyor
Insallah hakkini veririm canimNorth River seni seçtim kuzum
Hadi bu haftada kirmizinin ruzgari essinAy çok heyecanlıyım yeminlen düşüp bayılacam
Bu hafta aynı takımda olmak bize nasip oldu 1 haftadır biraz tecrübe aldım sizinde desteğiyle bizim olacak eminim şimdiden kolları sıvayalım menü ve sporlarımızla 1. olarak kupamızı kaldıralım sizleri çok seviyorum Kırmızı takımın fit kadınları ❤❤❤❤❤
Mefkurem
fantastikaaa
@Migim
North River
@aypare-
@prensinin annesi
masal3487
@Cordeliaa
@Pikachu_
@Ayyulduz
Benden beteride varmis 5000 benimde1292 adimdayim daha bugun cok oturdum
Bakalim 10bin avantajmi dezavantaj mi olacak15 bin cok ya mesela erken başlıyoruz
12 bin olunca nasilwa yapariz diyoruz
10 bin olunca aksama birakirim galiba hep
Keşke önceden anlasaydımMavi takımdasın canım. Kiloda yarışmayanları sarı olarak belirtiyorum.
Cok onure oldum tatlim@mekfurem seni seçtim
Yine haftaya KİRMİZİ esecek deseneAy çok heyecanlıyım yeminlen düşüp bayılacam
Bu hafta aynı takımda olmak bize nasip oldu 1 haftadır biraz tecrübe aldım sizinde desteğiyle bizim olacak eminim şimdiden kolları sıvayalım menü ve sporlarımızla 1. olarak kupamızı kaldıralım sizleri çok seviyorum Kırmızı takımın fit kadınları ❤❤❤❤❤
Mefkurem
fantastikaaa
@Migim
North River
@aypare-
@prensinin annesi
masal3487
@Cordeliaa
@Pikachu_
@Ayyulduz
Anladım. Sarılar yiyor ama kilo vermek zorunda. Ayvayı yedim desenizeKiloya katılmayacağım dedin ya
Sarilar menu bildirmek zorunda degil kacamak yapabilir
Haftasonu 10 bini yapmazsan avantaji kaybederiz cnmHaftasonu soz veremem ama haftaici insallah on iki bin adimi atarim
canım kaptanım yine beraberiz . Bu sefer inşaallah maçı alırızNehir6161 aldom seni
Anlamamişin cnmAnladım. Sarılar yiyor ama kilo vermek zorunda. Ayvayı yedim desenize