- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
Cnm bu, benim karar vereceğim bi konu degilkiMefkurem canım ne diyorsun? Sen beklemeyelim dersen beklemeyelim.
Kural neyse o uygulanir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm bu, benim karar vereceğim bi konu degilkiMefkurem canım ne diyorsun? Sen beklemeyelim dersen beklemeyelim.
Ürün falanda tanitalim. O arada bluegreeneyes gelirde biz aliriz belki yarisi
R E K L A M L A R...........Zipzip- reklam ver 34 kişi diyor
Biz kim oldugunu zaten biliyokkiCordelia acuncugum yeni kirmizi takim kaptanini aciklasak mi düşünsun kimi seçeceğini
Valla biz kazanırdıkÜrün falanda tanitalim. O arada bluegreeneyes gelirde biz aliriz belki yarisi
Bu lafları kime diyorsun canım? Kim alınsın?
Belki değil nerden biliyosunBiz kim oldugunu zaten biliyokki
@Tostombalakanne degil mi?
Sinirden gülüyorumR E K L A M L A R...........
Az sonra yeni kirmizi kaptani aciklayacagiz.....
8 -14 Ekim Menü Bildirimleri
Mefkurem canım ben ek süre istedim. Biliyorsun kırmızı takımdayım ama o kadar acele sonuç bildirmek doğru gelmedi. Bundan önce de menü bildirmeyen oldu ama onlar takımdan ayrılmıştı. Bu bir ilk. Yine de sen diyorsan açıklarız. zaten gelmeyecek diye düşünüyorum.
KIRMIZI TAKIM Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Mefkurem @askrhpozitif @madamhd @Tutaste53 @sardunya1038 @klbk33 @masal3487 @prensinin annesi MAVİ TAKIM fantastikaaa @Aijoo bluegreeneyes @Tostombalakanne Wilma11 @Zeynebim2020 Nefesimmmsin @aypare- ️️️️️️️️️ E Elif_Eylul @Bal0ncuk Umutumut82 @Nehir im @Pikachu_ @Noisy Girl @eceboce @Byrmsyda1 @Hazrmmm
Bu hafta menude avantaji kirmizi takim kazandi tebrik ederim ❤❤
Bence oBiz kim oldugunu zaten biliyokki
@Tostombalakanne degil mi?
Belki değil nerden biliyosun
Degil mii hadi be ordan en fazla kilo veren 2.1 den ondan geliyorBelki değil nerden biliyosun
Menü bildirimleri için demistim cnm :)Kaptanım bu hafta kim kazandı ben baktımda bulamadım sayfalara
Çok geçmiş olsun canım insaAllah yaptıklarının cezasını bulurlar siz de biran önce sağlığınıza kavuşursunuzZaten bana yorum yazan arkadasla ilgili öyke birşey duşünmedim bile. Karsıliklı konustuk bitti. Ben söyledigim tarz insanlari herzaman görmezden gelirim cevap vermem zaten.
bu M MissHayaLet o hep yiyor ve kilo almıyor neden 3 bebesi peşini bırakmıyor siz onu hep oturup pisiler yiyor saniyorsunuz ama öyle değil yavaş yiyor sizde onu örnek alınÜrün falanda tanitalim. O arada bluegreeneyes gelirde biz aliriz belki yarisi
Napyusun fıstıkÇok geçmiş olsun canım insaAllah yaptıklarının cezasını bulurlar siz de biran önce sağlığınıza kavuşursunuz
Açıkla tabii.Cordelia acuncugum yeni kirmizi takim kaptanini aciklasak mi düşünsun kimi seçeceğini