- 22 Mart 2015
- 37.079
- 184.490
- 38
Korktumm ama senden
Günaydın ablaGunaydinnnnn guzellerrrr
Eki Görüntüle 2933789
Geçen cuma :78,9
Bugun :77,8
Fark :1,1
Zipzip- @Filiz16 @Cordeliaa fantastikaaa
Uyku duzeni etkilemis olabilir bu hafta düzenli uykuda cok önemli kilo vermedeSizce neden yavaş veriyorum kiloyu tüm hafta elimden geleni yaptimda
Canım sabah kahvaltı yok muBugünkü menüm
Ara öğün 16 00 1 orta boy elma
Aksam 19 30 tavuk sote 5 y k yogurt 5 yk 1 dilim ekmek
1 5 litre suZipzip- @Filiz16 @Cordeliaa Mefkurem Eki Görüntüle 2933623
Günaydın ablaGunaydinnnnn guzellerrrr
aaa çok şaşırdım zayıflayınca ağız içinde de değişim oluyor demek ki , iyi ki dişçi tanıdıkmış gülüm uygun saatte bu gün bile yapar belkiTanidik abla zayifladikca olabiliyormus bu sene ikinci dususu
Kilon az oldugu icin azar azar veriyorsun cnm. 800 gr senin kilona göre cok iyi bir kilo verimi bence.Sizce neden yavaş veriyorum kiloyu tüm hafta elimden geleni yaptimda
Evet 4 gecedir yatamıyorum gün içerisindede izin vermiyoUyku duzeni etkilemis olabilir bu hafta düzenli uykuda cok önemli kilo vermede
Tamam canım ❤
ayy bu gün bu kocalar hep habersiz iş yapıyor son anda bizim haberimiz oluyorTam sofrayı masaya hazirladim Superonline dan aradilar 15 dakikaya geliyoruz evdemisinzapar topar diğer odaya taşıdım masadakileri hadi onlar 15 dk diye arıyorda benim eş kisisi niye daha önce haber vermiyor
Cok teşekkür ederim tabi gözlerim daha fazlasını görmek istiyoKilon az oldugu icin azar azar veriyorsun cnm. 800 gr senin kilona göre cok iyi bir kilo verimi bence.
Tebrikler migicim cok güzel eksiEki Görüntüle 2933789
Geçen cuma :78,9
Bugun :77,8
Fark :1,1
Zipzip- @Filiz16 @Cordeliaa fantastikaaa
Cok güzel eksi tebrik ederim zeynebmEki Görüntüle 2933796
Gecen hafta 73.4
Bu hafta 72.3
Fark -1.1
Yuzde 1.498
Kizi hastaneye goturecegimiz icin erken tartildim.
Güzel bi başlangıç tatlim, devami gelsin insallahKilo bildirimimi de yapayım
Gecen cuma: 71.8
Guncel: 70.8
Fark : 1 kg
Zipzip- @Filiz16
Eki Görüntüle 2933806
Teşekkür ederiz cnmMefkurem ve kırmızı takımı spor da kazandıkları için kutluyorum
fantastikaaa elimizden geleni yaptık mavi takım sizde harikasiniz
Kilona göre cok güzel eksi tebrik ederim cnm
Bu kiloda 1 kilo eksi harika tatlimEki Görüntüle 2933827 Geçen Cuma 67.3
Bu Cuma 66.3
Fark - 1 kg cik
Zipzip- @Filiz16
@CordeliaaMefkurem
Tebrik ederim cnm
Dikkat etmeyip hic spor yapmadigin bi hafta icin fazla değil bence cnmTartım sürekli kapanıyor pili bitiyor sanırsam . Tartı bile beni taramak istemiyor. Bıktı benim bu sıralar kilo alıp vermeme.
71.1
72.2
+1.1
cezam neyse çekmeye razıyım
Vavvvvvv harikasinnn cnm masalllllahhhGünaydın masterfit'in güçlü kadınları❤
Geçen cuma = 69.7
Bu hafta cuma = 67.6
Fark = - 2.1
Yüzde = %3.01
Eki Görüntüle 2933851
Zipzip-
@Filiz16
fantastikaaa
Büyük tuvaletimi yapamadim henüz yapınca güncellerim
Güzel eksi tebrik ederim cnm
Coook güzel tatlimmmm tebrik ederim
Tebrik ederim güzel eksi cnm
Tebrik ederim cnmGecen hafta 70
Bu hafta 69.6
Fark 400 gr
Yarışmaların 2sine de katılıyorum
Zipzip-
@Filiz16
@Cordeliaa
fantastikaaa
Eki Görüntüle 2933881
Haftaya insallah 6 lar gelecek baharimEki Görüntüle 2933884
Nickimi degistirip 400_500 yapacagim az kaldi acaba kimin agini aldim diyecegimde kknin yarisi alacaklı çıkar
Cum: 70.9
Guncel:70.45
Fark:450
Yuzde :0.63
Yarismalarin ikisinede varim
Cok güzel eksi tebrik ederim cnmGünaydın
Geçen hafta 73.4
Bu hafta 72.7
Fark, 700 gr
fantastikaaa Zipzip- @Filiz16 @Cordeliaa
Bu hafta masterfite katilmayacagim
Bu kiloda cok güzel eksi tebrik ederim cnm-800 bunada sükür çok verememişim ama Eki Görüntüle 2933900
Gunaydin ablaGunaydinnnnn guzellerrrr
Yok yapmadım dün çocuk hastaydi hastaneye gotur gel saat kac oldu yapmadim bendeCanım sabah kahvaltı yok mu
Gunaydin cnmGunaydin abla
Ya benim iki arkadaşım, hamileyken gitmeye başladılar diyetisyene, doğumdan sonra da gittiler. Hem kilo almadilar hem de emzirirken sıkıntı cekmedilerYok fellüzüm aslında doğru diosun
Ama ben kafayı kilo vermekle bozmuşum
Acilen toparlanıp senin dediklerini yapmam lazm
Anladım canım geçmiş olsun belki menulerin az gelmiş olabilir.Yok yapmadım dün çocuk hastaydi hastaneye gotur gel saat kac oldu yapmadim bende
daha neler öğrencem nelerYa benim iki arkadaşım, hamileyken gitmeye başladılar diyetisyene, doğumdan sonra da gittiler. Hem kilo almadilar hem de emzirirken sıkıntı cekmedilerBu kadar takmak da ters etki yapıyormuş. Benim diyetisyen en ufak bir ödem artışında bile, ince ince sorar hayatımda ters giden bir şeyler mi var, çözelim diye. Terapi yapar gibi Düşünür musun