- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 35
60 olcam inşallah 15 sene önceki kiloms ulaşıcam her hafta masterfit ve adıma spora katılcam inşallahAz kalmış kuzum benim 20 kilom var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
60 olcam inşallah 15 sene önceki kiloms ulaşıcam her hafta masterfit ve adıma spora katılcam inşallahAz kalmış kuzum benim 20 kilom var
Cordelia Sadece cuma tartisi olacak sorun olur muHer cuma diyetisyenim var gelip cumadan cumaya tartılıyorum. Tartı konusunu araştırıyorum almak için
Bu hafta daha çok uyum sağlayacağım inşallahTebrikler canım çok güzel eksi
Tebrikler canım çok güzel eksi
Bana 20 sayfa kitlediniz ayak üstü
Sağol kuzum
Sağol kuzum
Sağol ablam
Sağol kuzum
Sağol kuzum öyle görünüyor
Çok güzel eksin ablam tebrikler
Tebrikler kaptanım çok güzel eksi
InsaAllah kaptanım
Sensin harika
Üzülme kuzum bu hafta dikkat edersin verirsin hepsini
Sağol kaptanım
Tebrikler kaptanım
Olsun canım niye üzülüyorsun maasAllah sana
Waaovvvv muhtesemGecen yil bu zamanlar verilecek 35 kg vardı, sabret sende yapabilirsin
Eczane tartısına güvenmiyorum Çarşamba günü 98 kilo çıkardı beni o yüzden kendim eve almayi istiyorum inşallahCordelia Sadece cuma tartisi olacak sorun olur mu
A101 ,bimi takip et canim oraya uygun fiyatli geliyorEczane tartısına güvenmiyorum Çarşamba günü 98 kilo çıkardı beni o yüzden kendim eve almayi istiyorum inşallah
Hsmileligimde hep yapıyorduTebrik ederim canım
Hayırlı cumalar
Tebrik ederim canım
Yiyip yiyip nasıl almiyorsunuztebrik ederim kaptanım
Hayırlı cumalar ablacım
Bende isterim evimi temizleyen görümce
Pili bitiyorsa doğru ölçüm vermemiş olabilri canım sen halledersin
Geçmiş olsun canım
Wowww süpersin
Sağol canım
Tebrik ederim canım
Süpersin canım
Sen halledersib
Tebrik ederim canım
Nerde yanlış yapıyorsun acaba
Tebrik ederim canım
Turkcell'den canım hiç bilmiyorum eşim yapmış naptiysa geçen kapıya gelmişlerdi sanırım o zaman okey demiş
Gayet güzel canım tebrikler
Tunaydin canim gece yemegi arti olarak dönmüşTünaydın kızlar
Kilo bildirimim 90.30
Gecen cuma 89.10 +1.20
Keyfim yoktu sabaha kadar oturdum ağzimda boş durmadı yedim ne bulduysam .
Bu hafta yarişlara katılmıyim.
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Guzel eksi tebrik ederim canim ❤-800 bunada sükür çok verememişim ama Eki Görüntüle 2933900
tesekkür ederim Yazmayı unutmuşum yarısların 2 sinede katılıyorum haftaya 56 lı rakamları görmek istiyorumGuzel eksi tebrik ederim canim ❤
Tamam canım ❤tesekkür ederim Yazmayı unutmuşum yarısların 2 sinede katılıyorum haftaya 56 lı rakamları görmek istiyorum
Teşekkür ederim bilgi için hemen ilgileniyorumA101 ,bimi takip et canim oraya uygun fiyatli geliyor
Hatta 101 den siparis ile de geliyor gecen baktim 55-60 liraya tartilar vardi
Sağol canımharikasınız
Canım çok çok az yiyorsun. Sağlıklı yemek yemen gerekiyor lütfen diyetisyen listeni uygulaKaptanlarım merhaba hastaneden çıktım sonucum iyi çok şükür şimdi diyetisyene geldim tartıldım güncel kilom kilo almışım
Hepi topu bi hafta sabittim Sağol canımBu hafta dikkat etmedin 1 kilo cok normal haftaya daha guzel olur canim ❤
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim
Sabiti kirip eksiye gecmissin tebrik ederim canim
Eksin cok guzel tebrik ederim canim ❤
Eksidesin canim tebrik ederim gecen hafta 70.4 mussun 1.5 kilo vermissin
Afiyet olsun canim ❤
Az cok koruyorsun yine kilonu canim
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Günaydın ablacim ❤Gunaydinnnnn guzellerrrr
Sizce neden yavaş veriyorum kiloyu tüm hafta elimden geleni yaptimdaGuzel eksi tebrik ederim canim ❤