- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Onemli degil canim benimde kafam cok dolu bugunBenim kafa üzerinde değil canım ben yanlış anlamışım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onemli degil canim benimde kafam cok dolu bugunBenim kafa üzerinde değil canım ben yanlış anlamışım
Sen toparladın mi kendini?Benim kafa üzerinde değil canım ben yanlış anlamışım
RellalarrrKankirella vampirella tikkirellaaa
Uçtuk
Artık kırmızı mavi değil kankirella ve aşkorella savaşları olacak.Rellalarrr
Diz boyu haksızlıkMavi mi kırmızı mi? Ona göre tepki verecem. Mavişler yediyse afiyet bol kilo olsun. Kırmızılar yediyse hemen 5.000 adım ceza.
Tostombalak ve aypare aşkoo diyorduArtık kırmızı mavi değil kankirella ve aşkorella savaşları olacak.
Off şişdim ne zaman dinlencem benSimdi sen yatip uyucanya yarin gene gecmis olcak
Okuma boş ver geçmişi. Unutdum yoksa geçmiş yapardım sana2 saat yoktum 12 sayfa gecmis var ama okuyasim yok
Vampirella iyiymişKankirella vampirella tikkirellaaa
Uçtuk
Çok şükür canımGeçti canım çok şükür umudun önerdiği şey iyi geldi
Afiyet olsun canımSelamlar
Kalvaltım 6:30
Öğle yemegim 12:00
Bi kase tarhana çorbası
Bi tabak sulu köfte
Ara: 5 adet çig kestane
Hazır türk kahvesi
Akşam yemegim
2 parça çeri domates
Su 2 lt
1 lt dukan birası
Aynen canım çok şükür artık taşı sürer dururumÇok şükür canım
Bursa kebabı yemişim iskender gibi işteKiz ne kebabi bursa iskenderi biliyomusun sen
Yese eririm 50 kilo olurdum vallaHerşeyi yemişsin bi migimin canı kalmış onu da ye
Afiyet olsun canımBursa kebabı yemişim iskender gibi işte
Ulucamini orda
Yooo doğru okudun onu bende okudum ama hatırlayamadım umut olabilir sankiEvet vardı kimdi hatırlamadım yeni gelen arkadaşlardandı.
Yok canım ama toparlayacam İnşaAllah buda geçecek hayırlı ileSen toparladın mi kendini?
Bence tombalak olaca kYarın kim kaptan olacak. @Tostombalakanne @fantastikaaa Mefkurem
Hanginiz Kırmızı kaptan olacak acaba? Yoksa sürpriz mi gelecek?