- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simdi sen yatip uyucanya yarin gene gecmis olcakGeçmişi bitirmişim
Simdi herkese gore nasil bir cozum bulabilirim kiAma bu haksızlık takıma eksi gelecekse
2 saat yoktum 12 sayfa gecmis var ama okuyasim yokGeçmişi bitirmişim
Ah canim hep ayni durumdayiz. Günlerdir yerde bir yorgan serip yattim yanlarima dokunamiyorum oyle aciyor. O kadar zor ki cocuklarin hastalığı. Keşke onlar degil biz olsak. Cok gecmis olsunK.bakmayın aktif olamadım bugün oğlum çok hasta dün geceden ne beni yatirdi ne eşimi sabaha kadar battaniyeyle salladik insanin evladinin hasta olmasi ne kadar kötü bisey sabaha kadar ateşi vardi gün içerisindede devam etti kahvalti dahi yapamadim hastaneye götürdük fena nezle olmuş dedi test yaptirin dedi ben diş çıkariyo dedim ama ishal bile olmus küçücük çocuk nasıl atlatcak hepsi birden
p.tesi tartısı zorunlu değil Ama oyuncu değişikliği olduğu için bildirim gerekiyor. Sonuçta kaptan da kilolara göre karar verecek. Sen tartilamazsan dersin tartilamadim sorun olmaz.Canım iyi hepsi çok güzel de Pazartesi’yi de zorunlu yapmayın tartıyı lütfen Cuma zaten zorunlu hiç bir yere gidemiyorum tartı var diye birde Pazartesi olursa ben ne yapacak
Tartı olsun canım resim zorunlu olmasın diyorum benSimdi herkese gore nasil bir cozum bulabilirim ki
Hafta ici tarti olmadiigi takimlarida gordum en guzeli böyle
Tek yapabileceğim pazar tartisini baz alabiliriz
Ben kaptanlar icin zorunlu dedim ki kaptan olanlar durumu belirlediigi icin onlari zorunlu yaptimTartı olsun canım resim zorunlu olmasın diyorum ben
Neyse artık bakıcam çaresine
Canım zaten p.tesi resimli olacak demedi ki.Tartı olsun canım resim zorunlu olmasın diyorum ben
Neyse artık bakıcam çaresine
Tamam canımp.tesi tartısı zorunlu değil Ama oyuncu değişikliği olduğu için bildirim gerekiyor. Sonuçta kaptan da kilolara göre karar verecek. Sen tartilamazsan dersin tartilamadim sorun olmaz.
Sağol canımGeçmiş olsun tatlim
Kankirella ne ki sindirella desin valla aşkırella deseler sasirimKankirella mı ilk defa duydum
Geçti canım çok şükür umudun önerdiği şey iyi geldi52 dakika önce yazmışsın mesajı geçtimi ağrısl?
Afiyet olsun canımSelamlar
Kalvaltım 6:30
Öğle yemegim 12:00
Bi kase tarhana çorbası
Bi tabak sulu köfte
Ara: 5 adet çig kestane
Hazır türk kahvesi
Akşam yemegim
2 parça çeri domates
Su 2 lt
1 lt dukan birası
Kankirella vampirella tikkirellaaaKankirella ne ki sindirella desin valla aşkırella deseler sasirim
Ben kaptanlar icin zorunlu dedim ki kaptan olanlar durumu belirlediigi icin onlari zorunlu yaptim
2 kisi kaptan olacak kim olursa onlar bildirim yapacak resimli olarak
Benim kafa üzerinde değil canım ben yanlış anlamışımCanım zaten p.tesi resimli olacak demedi ki.
Muhabbeti bilmiyorum da askoo dan konu nerelere gelmisKankirella vampirella tikkirellaaa
Uçtuk
Menü harika neki zorZor gelmeye basladida