Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
Filiz haklı ozaman ne diyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Filiz haklı ozaman ne diyim
Kırmızı takim Yarışmaya hazir misiniz kizlar
Tutku44
Fitt_anne
@chikolatagozlum
North River
M MissHayaLet
Nehir6161
Poni Bon
mavitosbik07
zeyneppk
@Brzhuzur
Cordelia canim ben sectim sen duzenlersin
@Filiz16
Haklı tabiki. Kg vermek isteyen benim gibi yapmamaliFiliz haklı ozaman ne diyim
Tutku44
Fitt_anne
@chikolatagozlum
North River
M MissHayaLet
Nehir6161
Poni Bon
mavitosbik07
zeyneppk
@Brzhuzur
@Filiz16
Akıllı hatunBütün takımı secmissin
Benim hafta sonum çocuklarıma ait yürüyüş yapamam hafta içi birşey diyemem ezer geçerimyarın sabah 1o.ooo adım atmayan şişko olsun
Kizlar takımı siraylA seçeceksiniz. elisa tutku dicek sen Mira. Ne yaptınız
Biz öyle yapmadıkElisa direk hepsini seçti kalanlar benim oldu kimin kaldiginada bakamadım henüz akşam yemeği vakti geldiKizlar takımı siraylA seçeceksiniz. elisa tutku dicek sen Mira. Ne yaptınız
Kız niye seni kirayim hepimizin bu gibi durumları oluyor şimdi dikkat et haftaya güzel verirsin bir daha bir ileri iki geri yapma yeter.Kuzum ben birşey demedim, siz ne derseniz haklısınız bende + bekliyordum ama bu kadarını beklemiyordum. Şaşırmamak ve kırmakta haklısınız .
Sağolun canlar
Tutku44
Fitt_anne
@chikolatagozlum
North River
M MissHayaLet
Nehir6161
Poni Bon
mavitosbik07
zeyneppk
@Brzhuzur
@Filiz16
Uyanıklık yapmis desene
Yaaa böyle de bir saçma olmuş, kaç kere yazmışım Listeler yapılmadan diye seyettiydim1 kiloda mi yok bizim için versen bu hafta
evet dogrusu boyle tabiki F Frozen01DUYURU
F Frozen01 Kırmızı Takım kaptanı askrhpozitif Mavi Takım kaptanı olmuştur. ikiniz burda olduğunuzda listeden birer birer isim söyleyeceksiniz.
P.tesi eksisi en fazla olan kaptana ve takımına avantaj ödülü verilecektir.
Zipzip- E Elif_Eylul
Arkadaşlar ilk seçimi dikkate almayın. Yeni takımlar belirlenecek.
canim mira biliyordur da biz bilemedigimiz icin boyle oldu .. onemli degilYaaa böyle de bir saçma olmuş, kaç kere yazmışım Listeler yapılmadan diye seyettiydim
Beni de seçtigine göre pekte akillı sayılmaz
Ben buralardayim canım Elisa gelirse baslarizevet dogrusu boyle tabiki F Frozen01
ve askrhpozitif kızlar saat kacta belirleyeceksiniz bende online olmak istiyorumm
tamam siz buluşun önce o seçsin sonra sen.Ben buralardayim canım Elisa gelirse baslariz
Yaaa bugün hepimizin kafası karışık, hersey olabilircanim mira biliyordur da biz bilemedigimiz icin boyle oldu .. onemli degil
Tamam canım hallederiz bundan sonrasını inşallahtamam siz buluşun önce o seçsin sonra sen.
İlk gün olunca illlaki ufak tefek aksaklıklar olacaktır biz tam gaz full motivasyonla gidicezYaaa bugün hepimizin kafası karışık, hersey olabilir