- 13 Aralık 2014
- 4.195
- 17.392
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim onu köyde uşaklar besmelesiz sofraya oturup doymuyunca anaları gecenin bı saatti yapiverirdi o geldi aklımaEvet canım çok lezzetli oluyor. Eşim yaptı akşam yemekleri .onun değişik damak tadı vardır beni de alıştırdı sağolsun
Yasasin mavi takim
Aynen
Afiyet olsun cnm
Afiyet olsun cnm. Mümkün mertebe adim atabilirmisin. Kirmizi takimla aramizda cok az adim farki var. Eger birimiz günü cok eksiyle kapatirsak avantaji onlar kazanacak
Afiyet olsun cnm
Gecmis olsun cnm
Afiyet olsun cnm
Gecmis olsun cnm. Allah sifa versin
Bu menü gerçek miSabah
2 pogaca
3 açma
2 minik dilim börek
Yesillik
Ara elma muz armut
Öğle
3 lahmacun
Salata
2 bar şalgam
Ara 2 dürüm çiğ kofte
Aksam
Isjender
Salata
Bol turşu
Ara 5 dil baklava
2 bar su
Gözümde hiç de iştah açıcı bir tabak canlanmafi birgün resim isterizŞimdi tavada yumurtayı kırıyor kapağını kapatıp pişiriyor. Sebzeleri de piştikten sonra tabağına sebze yemeği üstüne de yumurtayı koyuyorsun.
Ne beyannamesi bu?
Size yazmis örnek gerçi sen bugunku pogcalarida gömmüşsundurBu menü gerçek mi
geleceğim inşaallah beni bekleyin . Cuma günü listeye girmek istiyorum. Otur oku oku yedikçe hareket etmeyince cuma günü görecem ebeminkiniGel cnm gel yoklugun hissediliyor
Koydum yedim sağolSebze yemeği üstüne yağda yumurtayı nasıl yedin afiyet olsun ciiniim
5 tane yedimSize yazmis örnek gerçi sen bugunku pogcalarida gömmüşsundur
Güzelmiydi bari5 tane yedim
Ağam bizimle eğleniyiiiBu menü gerçek mi
Bizde ona öyle denmiyiAğam bizimle eğleniyiii
Aman temiz olsun canim benim kızada ciğerler temiz dedi ama oğlanın ciğerlerine inmiş.Cigerleri temiz dedi. Benim duydugum şeyi duymuyor herhalde
Ne deniyii diyverseneBizde ona öyle denmiyi
Güzel olmuşGüzelmiydi bari
BanlanirimNe deniyii diyversene
Bence deAğam bizimle eğleniyiii
PesGüzel olmuş
Güzel olmasa niye 5 tane yiyim
Evet benim eşimin damak tadı biraz farklı. Bana köfte diye böcek yedirdiler ya. 1 ısırık aldım bu ne be dedim hç köfteye benzemiyor. Alman arkadaşım nehir bu böceklerden yapılmış köfte dedi . Eşime döndüm bunu bana nasıl yaparsın hani köfte idi anam ben bilmeden neler yiyorum .Ilgincmis afiyet olsun
Geçmiş olsun .Aman temiz olsun canim benim kızada ciğerler temiz dedi ama oğlanın ciğerlerine inmiş.