Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Cordelia Cordelia
Screenshot_20211013-200142_Samsung Health.jpg

Evet canım çok lezzetli oluyor. Eşim yaptı akşam yemekleri .onun değişik damak tadı vardır beni de alıştırdı sağolsun 😁
Bizim onu köyde uşaklar besmelesiz sofraya oturup doymuyunca anaları gecenin bı saatti yapiverirdi o geldi aklıma😂😂

Yasasin mavi takim💪

Aynen😁

Afiyet olsun cnm💙

Afiyet olsun cnm. Mümkün mertebe adim atabilirmisin. Kirmizi takimla aramizda cok az adim farki var. Eger birimiz günü cok eksiyle kapatirsak avantaji onlar kazanacak🙏

Afiyet olsun cnm💙

Gecmis olsun cnm💙

Afiyet olsun cnm💙

Gecmis olsun cnm. Allah sifa versin💙

Canim tahminen 22 gibi eşim kapatacak eve geçeriz . Duş alıp bebeleri yatirinca koşu bandında temolu yüricem. En az 9000 olur merak etme.

Sabah
2 pogaca
3 açma
2 minik dilim börek
Yesillik

Ara elma muz armut

Öğle
3 lahmacun
Salata
2 bar şalgam

Ara 2 dürüm çiğ kofte

Aksam
Isjender
Salata
Bol turşu

Ara 5 dil baklava

2 bar su
Bu menü gerçek mi🤔

Şimdi tavada yumurtayı kırıyor kapağını kapatıp pişiriyor. Sebzeleri de piştikten sonra tabağına sebze yemeği üstüne de yumurtayı koyuyorsun. 😆
Gözümde hiç de iştah açıcı bir tabak canlanmafi 🙄😂 birgün resim isteriz😁

Ilgincmis afiyet olsun :KK70:
Evet benim eşimin damak tadı biraz farklı. Bana köfte diye böcek yedirdiler ya. 1 ısırık aldım bu ne be dedim hç köfteye benzemiyor. Alman arkadaşım nehir bu böceklerden yapılmış köfte dedi . Eşime döndüm bunu bana nasıl yaparsın hani köfte idi 😆anam ben bilmeden neler yiyorum . 🤣
Aman temiz olsun canim benim kızada ciğerler temiz dedi ama oğlanın ciğerlerine inmiş.
Geçmiş olsun .

X