Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hı hı. SMMM olunca mecburen iyi oluyor. 🙈

Ben smmm değilim canim ama 15 sene genel muhasebe yaptim ben hazirliyordum tutarlari yeminli müşavir sisteme giriyordu . tam müşavirlik sinavina gireceğim yıl dersaneye giderken eşimle tanistim evlendim. Sonrada kendi işimi kurdum. Imza yetkim olmadigindan 15 i gelmeden bütün evraklari hazirlayip hesaplayip müsavirlige gönderiyorum onlar bildiriyor. Ama evrak canavari bir eşim var. Ben nekadar evrak konusunda düzenliysem(evdeki evraklari bile A4 sistemde klasörlerim) eşimde okadar düzensiz. Masa altlarindan araba torpidosundan banyo dolaplarından topluyorum evraklari ve asla faturalarla kredi kartları tutmuyor😳

Valla canim benim kimseye inancim kalmadi. Tamamen iyileşmeden rahat edemicem. Minigim ciger gelismedigi icin yogun bakimda kalmisti, 50 günlükken covit olduk hastanede yattik o zamanda cigerdeydi. Yani korkuyorum

Rabbim şafi adıyla şifa versin canım keşke onlarin yerine biz hasta olsak

Ben smmm değilim canim ama 15 sene genel muhasebe yaptim ben hazirliyordum tutarlari yeminli müşavir sisteme giriyordu . tam müşavirlik sinavina gireceğim yıl dersaneye giderken eşimle tanistim evlendim. Sonrada kendi işimi kurdum. Imza yetkim olmadigindan 15 i gelmeden bütün evraklari hazirlayip hesaplayip müsavirlige gönderiyorum onlar bildiriyor. Ama evrak canavari bir eşim var. Ben nekadar evrak konusunda düzenliysem(evdeki evraklari bile A4 sistemde klasörlerim) eşimde okadar düzensiz. Masa altlarindan araba torpidosundan banyo dolaplarından topluyorum evraklari ve asla faturalarla kredi kartları tutmuyor😳
Ayy Allah kolaylik versin canim. Evlenmeden önce bende muhasebede calisiyordum. Evrak toplama kismi düzensizse epey zor oluyor

Ayy Allah kolaylik versin canim. Evlenmeden önce bende muhasebede calisiyordum. Evrak toplama kismi düzensizse epey zor oluyor

Valla evraklar düzensiz ama her ayın 14 15 inde düzenli olarak eşimle kavga ediyoruz. Yapacaği sadece evraklari klasörlemek ama delmeden zart diye klosere sokuyor biri asaği biri yukarida . Benimde evrak dosyalama takıntim var . Üstten bakınca hepsi aynı hizada olacak 😕

Bebisle gitmende zor oluyordur Allah kolaylik versin

Daha bu ay ilk defa geldim canim 5 aydir gelmiyordum eşim götüruyordu. Ama müsavirlikteki kızlar eşimin evraklarından illallah etmiş bugün gittim ama bebekle sinir harbi oldu resmen. Valla boşanma nedenim olacak okadar yani

Ben hiç acele etmeden yürüyorum :süslü:
Hic acele etme zaten 🤣
Evet şampiyon mavi❤
Senide maviye alalim 🤭
Menumü yazayim yerken🥲
Ara/turk kahvesi
Ara/1elma 10 badem
Ara/nescafe
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia @Mefkurem
Afiyet olsun canim 💞

🤣🤣🤣
13 Ekim menu
Sabah 11 00
2 yumurta 3 kaşık yulaf omlet
1 fincan yesilcay
1 dilim peynir
1 avuç çiğ kuruyemis

Ara
2 kara buğday patlagi içine 1yk fıstık ezmesi
Şekersiz kahve

Aksam 17 00
6 kasik türlü
3 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
2 lt su
E Elif_Eylul
Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canim 💞
Benim oglan 7.5 yaşinda canim . Bizimkide hem yüzmeye hem okçuluk klübüne gidiyr.
Benim oglanla Ayni yaştaymış canim
Bende yuzme ve kickboksa götürüyorum kickboks haftada iki gundu 1 gun yaptim benimki cabuk yoruluyor okulda var ya
1 gun kickboks 1 gun kizimla oglumu yüzmeye goturuyorum
Kizim zayif onada kilo aldirmaya calisiyorum
Esim surekli yedir deyip duruyor oda 5 bucuk yasinda 20 kilo

Daha bu ay ilk defa geldim canim 5 aydir gelmiyordum eşim götüruyordu. Ama müsavirlikteki kızlar eşimin evraklarından illallah etmiş bugün gittim ama bebekle sinir harbi oldu resmen. Valla boşanma nedenim olacak okadar yani
Orda yardim edecek kimse yok mu calisanlardan hergun duzenli olsa sorun olmazda insallah bir çözüm bulursunuz 🥰🥰

Hic acele etme zaten 🤣

Senide maviye alalim 🤭

Afiyet olsun canim 💞

🤣🤣🤣

Afiyet olsun canim 💞

Benim oglanla Ayni yaştaymış canim
Bende yuzme ve kickboksa götürüyorum kickboks haftada iki gundu 1 gun yaptim benimki cabuk yoruluyor okulda var ya
1 gun kickboks 1 gun kizimla oglumu yüzmeye goturuyorum
Kizim zayif onada kilo aldirmaya calisiyorum
Esim surekli yedir deyip duruyor oda 5 bucuk yasinda 20 kilo

Canim benim oglanda cok zayifti çok kansizdı. Sonra bir eczacı hünnap keciboynuzu özü(eczanede satilan) onu önerdi. Sabah ac karnina verirsen iştahi artar gece yatarken verirsen boyda attırır dedi. Üstünede mandaliba veya portakal suyu içir dedi. 6 ay kadar kullandim kan değerleri düzeldi kilo aldı. Tavsiye ederim

Orda yardim edecek kimse yok mu calisanlardan hergun duzenli olsa sorun olmazda insallah bir çözüm bulursunuz 🥰🥰

Yok canımya adam dümdüz dağınık sorumsuz. Geçenlerde elektrik faturasiyla soba tutuşturmuş . Bugünde bana internetten dekontu çıkartıp ver diyor. ay neyse icimi döktüm birazdan sırıta sırıta almaya gelir çocuklari uyutunca birazda evde yerim beynini

X