Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Evet canım çok lezzetli oluyor. Eşim yaptı akşam yemekleri .onun değişik damak tadı vardır beni de alıştırdı sağolsun
Bizim onu köyde uşaklar besmelesiz sofraya oturup doymuyunca anaları gecenin bı saatti yapiverirdi o geldi aklıma

Canim tahminen 22 gibi eşim kapatacak eve geçeriz . Duş alıp bebeleri yatirinca koşu bandında temolu yüricem. En az 9000 olur merak etme.

Sabah
2 pogaca
3 açma
2 minik dilim börek
Yesillik

Ara elma muz armut

Öğle
3 lahmacun
Salata
2 bar şalgam

Ara 2 dürüm çiğ kofte

Aksam
Isjender
Salata
Bol turşu

Ara 5 dil baklava

2 bar su
Bu menü gerçek mi

Şimdi tavada yumurtayı kırıyor kapağını kapatıp pişiriyor. Sebzeleri de piştikten sonra tabağına sebze yemeği üstüne de yumurtayı koyuyorsun.
Gözümde hiç de iştah açıcı bir tabak canlanmafi birgün resim isteriz

Ilgincmis afiyet olsun
Evet benim eşimin damak tadı biraz farklı. Bana köfte diye böcek yedirdiler ya. 1 ısırık aldım bu ne be dedim hç köfteye benzemiyor. Alman arkadaşım nehir bu böceklerden yapılmış köfte dedi . Eşime döndüm bunu bana nasıl yaparsın hani köfte idi anam ben bilmeden neler yiyorum .
Aman temiz olsun canim benim kızada ciğerler temiz dedi ama oğlanın ciğerlerine inmiş.
Geçmiş olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…