- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Ayyy nerde oldugumu sorguladim bir anmavi takım istemiş . Yardımcı oluyoruz
Bu menüden sonra su icmicenki bol bol ödem olsunSuyu az yazmışsın abla. Bu kadar şeyi yiyipde susamamak imkansız
Öylemiymiş . Ben yeni öğrendimHamur islerini vucudumuzdan hemen atamiyoruz 2gün üzerimizde kaliyor ögrencegiz daha
Ne olcak kırmızı takımın iyi niyeti bilmem.mavi takım istemiş . Yardımcı oluyoruz
Eferim kizım otur 0Öylemiymiş . Ben yeni öğrendim
Aa o püf noktayı unutmuşum ben pardon ablaBu menüden sonra su icmicenki bol bol ödem olsun
İnanalım mi?
Ne olcak kırmızı takımın iyi niyeti bilmem.
Kız çalışmana inanıyoruz. Adımına inanmadıkNeden kuzum ben normalde çalisan bir bayanim kendi isyerim var. Riskli hamilelik ve doğum nedeniyle elemanlarim ve eşim idare ediyor ama beyannameleri her ayın bir günü ben gidip hazirliyorum.eşiminde isyeri gece kapandığindan bizi gece alır eve götürür yada işyerimin 1 odasında kalırız
Ne beyannamesi bu?Neden kuzum ben normalde çalisan bir bayanim kendi isyerim var. Riskli hamilelik ve doğum nedeniyle elemanlarim ve eşim idare ediyor ama beyannameleri her ayın bir günü ben gidip hazirliyorum.eşiminde isyeri gece kapandığindan bizi gece alır eve götürür yada işyerimin 1 odasında kalırızEki Görüntüle 2932822
Onamı takıldınNe beyannamesi bu?
Evet.Onamı takıldın
Keske saka olsaydiNeden kuzum ben normalde çalisan bir bayanim kendi isyerim var. Riskli hamilelik ve doğum nedeniyle elemanlarim ve eşim idare ediyor ama beyannameleri her ayın bir günü ben gidip hazirliyorum.eşiminde isyeri gece kapandığindan bizi gece alır eve götürür yada işyerimin 1 odasında kalırızEki Görüntüle 2932822
Ne beyannamesi bu?