- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vay anasını desene tartıya göre 50 nin altına düşmek için 70 kiloya inmemiz lazım , o kim ki bize kriter olsun akıllı tartı da ne kötü insanın moralini bozuyor yavvfff:))Xiomi nin tartısı abla yağ kilo vücut yaşı ölçuyor benmki 71di 84 kiloyken
maşallahhhhEki Görüntüle 2918109
Dünkü adım sayımı bildirmeyi unuttum. 16 Eylül' e ait
Cordelia
Bugünkü kilo bildirimim
Eki Görüntüle 2918110
Zipzip-
Pazartesi 68.6
Fark - -400
sen çıtır olunca 20 yaş der tartı motivasyonun yükselir tabi çatur çutur olanlar ne yapacak :)Guzel eksi tebrik ederim ablacim
Yarin bende gulunecek sekildr oynarim galiba
Motivasyon acisindan iyi yaa tarti 20 yasindayim
geçmiş olsun şükür bir yerinize ana kız önemli bir şey olmamış kırık çıkık burkulma falan yokSagol canim yaniyor
Kıza uydum çıktım kaydim bide onuda kucagima aldim dikmis uzun kayak düstuk ikimizde
seviyorum kız senin gibi insanları, o kadar da erken gitmesen mi gülüm yaaGüzel oluyor ama abla ödem vs olduğunu anlayabiliyorsun
Kulaklığım kocaman abla birde ufak kız yanımda onu duymam sıkınti olur. Ben heryere en az 15 dk once giderim abla huyun kurusun bekletmektense beklemeyi yegelerim
İnşallah canım hızlıca gitse öncelik 75i görsem kâfi
Tebrik ederim abla
Deli derler valla bana ama dinlediğim den beri oynama isteği var bende
Geçmiş olsun canım
vuhuuuuuuHerkese İyi Akşamlar
1. MasterFit yarışmamızı başlatıyoruzzzzz. Bu hafta yarışmaya katılmak istemeyen varsa bildirsin lütfen. Kilo bildiren herkes bu yarışmalara katılmak istiyor kabul edeceğiz.
Yarışmada Yıldızlar Takımından en çok kilo veren arkadaşımız, Kırmızı Takım kaptanı olacak. Kendine, rakip kaptan seçecek, öncelikle Kırmızı takım kaptanı bir üyeyi kendi takımına seçecek. Sonra mavi Takım kaptanı..
Bu şekilde iki takım belirlenecek. Bu takımların üyelerinin kilo verme yüzdeleri toplanacak ve üye sayısına bölünecek. En çok kilo veren takım kazanacak.
Kilolarımızı. tarih ve nick yazısı yazdığmız bir kağıdı tartı üzerine koyarak her Cuma saat 15.00 'a kadar bildirmeniz gerekmektedir.
Hayırlı olsun Herkese Başarılar. Bu hafta en çok kilo veren @TekrarDene arkadaşımız Kırmızı Takım Kaptanı olmuştur.
Kendisini Tebrik ediyorum.
Rakip Kaptanı seçmeni rica ederiz. (Mavi Takım Kaptanını)
Bu öneri için askrhpozitif arkadaşımıza teşekkür ederiz.
Zipzip- E Elif_Eylul
inşallah şişide çabuk iner doktor bir şey önermedi mi soğuk veya buz uygulama diycem de yeri minnacık yer nereye konsun buzCok sükür üstümden büyük bir yük kalkti. Agrisi hic olmadi cok sükür ama sislik tam gaz devam
Evet haftaya bildirecegim Allah izin verirse
Beceremiyorum abla geç gitmeyi huzursuz oluyorum birde bazen ufak tefek aksilik oluyor o yüzden de hep erken çıkmaya dikkat ederimseviyorum kız senin gibi insanları, o kadar da erken gitmesen mi gülüm yaa
çünkü birini bekletmenin bile kul hakkı olduğunu biliyorsun ya ondan böylesin gülüm eskiden asosyal olmaya karar vermeden önce bende senin gibiydim az erken gidip 45 dk 1 saat başkalarını bekleyince ve her hafta aynı şeyler olup, insanların rahat tavırlarını görünce baya şaşırıyordumBeceremiyorum abla geç gitmeyi huzursuz oluyorum birde bazen ufak tefek aksilik oluyor o yüzden de hep erken çıkmaya dikkat ederim
Beklemeyi de sevmem ablaben saatimden önce geliyorsam karşındakide anlastigimiZ saate orda olmalı geç kalındığında uyuz oluyorumçünkü birini bekletmenin bile kul hakkı olduğunu biliyorsun ya ondan böylesin gülüm eskiden asosyal olmaya karar vermeden önce bende senin gibiydim az erken gidip 45 dk 1 saat başkalarını bekleyince ve her hafta aynı şeyler olup, insanların rahat tavırlarını görünce baya şaşırıyordum
mukemmmeeeelll bayıldimmmmmmHerkese İyi Akşamlar
1. MasterFit yarışmamızı başlatıyoruzzzzz. Bu hafta yarışmaya katılmak istemeyen varsa bildirsin lütfen. Kilo bildiren herkes bu yarışmalara katılmak istiyor kabul edeceğiz.
Yarışmada Yıldızlar Takımından en çok kilo veren arkadaşımız, Kırmızı Takım kaptanı olacak. Kendine, rakip kaptan seçecek, öncelikle Kırmızı takım kaptanı bir üyeyi kendi takımına seçecek. Sonra mavi Takım kaptanı..
Bu şekilde iki takım belirlenecek. Bu takımların üyelerinin kilo verme yüzdeleri toplanacak ve üye sayısına bölünecek. En çok kilo veren takım kazanacak.
Kilolarımızı. tarih ve nick yazısı yazdığmız bir kağıdı tartı üzerine koyarak her Cuma saat 15.00 'a kadar bildirmeniz gerekmektedir.
Hayırlı olsun Herkese Başarılar. Bu hafta en çok kilo veren @TekrarDene arkadaşımız Kırmızı Takım Kaptanı olmuştur.
Kendisini Tebrik ediyorum.
Rakip Kaptanı seçmeni rica ederiz. (Mavi Takım Kaptanını)
Bu öneri için askrhpozitif arkadaşımıza teşekkür ederiz.
Zipzip- E Elif_Eylul
Geçmiş olsun canımMenu
Sabah
1 tam bugday sandvich ekmwgine tost
1 kk peynir
1tk findik ezmesi
Domates salatalik
1 yumurta
21de
1 dlm peynle ekmek
2 avuc leblebi
Kizlar ogleden sonra midemi usuttum galiba aksama kadar kustum en son bastirsin diye bunlari yedim E Elif_Eylul Cordelia 6534 adim
Eki Görüntüle 2918236 Eki Görüntüle 2918237
Sagol canim hala gadip sesler var midede :) hidip yatiyim en iyisuGeçmiş olsun canım
Yat dinlen canım inşallah sabah daha iyi kalkarsinSagol canim hala gadip sesler var midede :) hidip yatiyim en iyisu
Sana kolay gelsin canım benim gözlerden uyku akıyor çocuklar uyusada uyusam diye bakıyorumbirazz spor zaamaaanıiii gelenn var mı
bugun spor yapmadim diyenler saglıgı yerinde olanlar haydiiii kaldirın totoşları