Motivasyonun için teşekkür ederimbende diyim yaaaa demezsem şişeriimmmm
sen bu hafta sevgisiz kalmışsın gülüm benim, o yüzden duygusala bağlamışsın o kadar fazla artın olmuş, kendini daha çok sev ilgi sevgi istediğin de bu senin doğal hakkın açık açık söyle , çok üstüne yük bindiğin de bu çok fazla zorlanıyorum diye söyle sen söylemezsen kimse senin ne kadar zorlandığını yada ne hissettiğini anlamaz ki
seni çok seviyorum sen bu dünyada ki en değerli varlıksın bunu sık sık hatırla hak ettiğin değeri kendine ver canparemmm
Hadi canım verelim el el kilolara elveda fit olmaya merhaba ❤O zaman C diyom. Canım sen Karadeniz kızısın. Biz seni öyle bildik. Aklına işte bu sebepten yiyorum vs birşey gelince hemen kutuya köy kilitle. Bütün bahaneleri kilitle yola devam edelim. Aynısın fark yok diyenleri ağlatalım.
Elif düğunde bile sakin insan hicmi degismezYarın yarınelifin sakinliği öldürdü beni burada ben olsam iki gün önceden oturmuştu kuaför koltuğuna
Bugün söylememiştim. Seni çok seviyorum Mira. Sen çok değerli Cook tatlısın. İyi ki varsın. Öpüyorum seni.bende diyim yaaaa demezsem şişeriimmmm
sen bu hafta sevgisiz kalmışsın gülüm benim, o yüzden duygusala bağlamışsın o kadar fazla artın olmuş, kendini daha çok sev ilgi sevgi istediğin de bu senin doğal hakkın açık açık söyle , çok üstüne yük bindiğin de bu çok fazla zorlanıyorum diye söyle sen söylemezsen kimse senin ne kadar zorlandığını yada ne hissettiğini anlamaz ki
seni çok seviyorum sen bu dünyada ki en değerli varlıksın bunu sık sık hatırla hak ettiğin değeri kendine ver canparemmm
Beyinler yandı Allah sonumuzu hayir etsinBugün söylememiştim. Seni çok seviyorum Mira. Sen çok değerli Cook tatlısın. İyi ki varsın. Öpüyorum seni.
İyi geldi.
aaaaa ben kaçırmışımmmmDun sabah ankaraya geldim ki
Simdi düğün icin hazirliklar var eksikleri tamamlıyoruz
Ben hep diyorum kendime. İyi geliyor.Beyinler yandı Allah sonumuzu hayir etsin
Hiç yapmadim kendimeBen hep diyorum kendime. İyi geliyor.
Tabi bu sakinlik anca kuzen düğününde olur diye düşünüyor insan ama ablasıaaaaa ben kaçırmışımmmm
kuzeninmiydi evlenen ayy hadi inşallah düğün çok güzel geçer bol bol eğlenirsiniz ve bol bol iltifat alırsın sen de , duanı oku da git düğüne unutma sakın :)
Afiyet olsun canım yanindakilerKahvemi aldım geldim hanımlar
Gel beraber olsun canım 2-3 tanecik attım ağzıma nefsimi korelttimAfiyet olsun canım yanindakiler
Hım iyi bakalimGel beraber olsun canım 2-3 tanecik attım ağzıma nefsimi korelttimsonrasını kız bir çırpıda yedi zaten
Benim kafada karışık ne yapsak diyeBenim kafa gitti ptesimi cuma mi baz alinacak
Artilarin cogunu atmissin canimHayırlı cumalar kardeşler bol eksili bir gün olsun
Geçmişi mazi diyoruz miladimiz olarak bugünü baz alıyoruz
Eki Görüntüle 2917862
Hedef kilom 69
Etiketleme yapamadım
Ekside olman guzel canim ama 6 lara gelememissinPtesi :70.9
Cuma: 70.5
_400 %0.56
Eksin guzel tebrik ederim canim ❤
Kolay gelsin canim ❤Neyse ben kaçayım kaç gündür evde yokum evi bişeyler götürüyor temizlik yapıcam.Arada gelirim
Cok gecmis olsun canimKizlar tartilamadim hastanedeyim kızımin hastaligi cogaldi. Cok özur dilerim. Dün sabah 90.2 ydim.
Yaa düğün iste niye heyecan yapayim ki anlamadimYarın yarınelifin sakinliği öldürdü beni burada ben olsam iki gün önceden oturmuştum kuaför koltuğuna
dugunde niye sakin olmayim kiElif düğunde bile sakin insan hicmi degismez
Ablami evlendiriyoruzaaaaa ben kaçırmışımmmm
kuzeninmiydi evlenen ayy hadi inşallah düğün çok güzel geçer bol bol eğlenirsiniz ve bol bol iltifat alırsın sen de , duanı oku da git düğüne unutma sakın :)
Tabi bu sakinlik anca kuzen düğününde olur diye düşünüyor insan ama ablası
Afiyet olsun canim ❤Kahvemi aldım geldim hanımlar
kız kendi ağzınla diyorsun kendimi bu hafta dizginleyemedim diye , sen kendini sev demem o yüzden , bazen sebepsiz bile olsa insana bir halsizlik boş vermişlik duygusu gelir çöker ya o zaman bile farkında olalım olmayalım normalden fazla yeriz hatta karnımız tokken bile yerizMotivasyonun için teşekkür ederim. Benim ki bu hafta sevgisizlikten olmadı başka sebepten dolayı. Kendimi bu hafta dizginleyemedim bir türlü. Ama kaptanlarım ve arkadaşlarımın destekleriyle eski halime döneceğim inşaAllah
Hadi canım verelim el el kilolara elveda fit olmaya merhaba ❤
ayna karşısında da gülümseyerek söyleBugün söylememiştim. Seni çok seviyorum Mira. Sen çok değerli Cook tatlısın. İyi ki varsın. Öpüyorum seni.
İyi geldi.
Bu haftaEn cok kilo vereni kaptanmi yapicaz nedir son durum
aaaaa ablası mı düğün de yarın değil mi cidden yaa bu ne sakinlik rahatlıkTabi bu sakinlik anca kuzen düğününde olur diye düşünüyor insan ama ablası
şifa olsun gülümmmKahvemi aldım geldim hanımlar