- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Ayy ne yapayim ki hersey hazir dugun de konyada yapabileceğimiz birsey yokaaaaa ablası mı düğün de yarın değil mi cidden yaa bu ne sakinlik rahatlık Zipzip-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ne yapayim ki hersey hazir dugun de konyada yapabileceğimiz birsey yokaaaaa ablası mı düğün de yarın değil mi cidden yaa bu ne sakinlik rahatlık Zipzip-
cidden ya maşallah her şeyin hazır ayarlanmış olduğun da böyle oluyor insan demek ki , biz ailecek paniğiz hele de kız kardeşim her şeyimiz curcunalı olunca sakin insanı hayretle karşılıyoruz demek ki :))))Ekside olman guzel canim ama 6 lara gelememissin
Eksin guzel tebrik ederim canim ❤
Kolay gelsin canim ❤
Cok gecmis olsun canim
Yaa düğün iste niye heyecan yapayim ki anlamadim
Kuaföre yarin gidecez burda gitsem oraya gidene kadar sac bozulur
Zaten sabah 6 da acik kuafor bulamam
dugunde niye sakin olmayim ki
Elbisemi aldim herseyim hazir
Ablami evlendiriyoruz
Afiyet olsun canim ❤
Iste tum alacaklarimi gecen hafta aldim sadece yarin biraz telasli ve heyecanli geçecekcidden ya maşallah her şeyin hazır ayarlanmış olduğun da böyle oluyor insan demek ki , biz ailecek paniğiz hele de kız kardeşim her şeyimiz curcunalı olunca sakin insanı hayretle karşılıyoruz demek ki :))))
haklısın vallaha , düğün başka şehirde olunca sizin eve gelen giden onları ikramlaması derdi de yok ki , kıyafetlerinizi alıp gideceksiniz o kadar zaten , inşallah çok güzel geçer ablan da bir ömür çok mutlu olur , bir yastıkta mutlu pirpirimler olurlar inşallahAyy ne yapayim ki hersey hazir dugun de konyada yapabileceğimiz birsey yok
Hamuru cookkk sakin, sonradan olamaz böyle bir şeyaaaaa ablası mı düğün de yarın değil mi cidden yaa bu ne sakinlik rahatlık Zipzip-
böyle telaşa heyecana yorgunluğa can kurban :)Iste tum alacaklarimi gecen hafta aldim sadece yarin biraz telasli ve heyecanli geçecek
Yoookkkk hayatta inanmamIste tum alacaklarimi gecen hafta aldim sadece yarin biraz telasli ve heyecanli geçecek
Cook teşekkür ediyorum insallah mutlu olurlarhaklısın vallaha , düğün başka şehirde olunca sizin eve gelen giden onları ikramlaması derdi de yok ki , kıyafetlerinizi alıp gideceksiniz o kadar zaten , inşallah çok güzel geçer ablan da bir ömür çok mutlu olur , bir yastıkta mutlu pirpirimler olurlar inşallah
Arada ugrarim buraya dicem ama firsatim olmaz YarinYoookkkk hayatta inanmam
bizim hamur annemden çok geçmiş telaş paniğiz yaa keşke sakin olsak , sizin aile nasıl sizde heyecanlı paniklerden misiniz:)Hamuru cookkk sakin, sonradan olamaz böyle bir şey
Herkesin yapisi farkli benimde en sevmedigim huyum kararsizligimbizim hamur annemden çok geçmiş telaş paniğiz yaa keşke sakin olsak , sizin aile nasıl sizde heyecanlı paniklerden misiniz:)
en rahatıııııCook teşekkür ediyorum insallah mutlu olurlar
Ablamda baska sehirde calisiyor o yuzden bizim bir katkimiz olmadi o halleti tum islerini
Aynn kaptanım spor ve ara öğünlerde dikkat etmem lazım emzirdiğim dönem diyetisyenle çalışmıştım ara öğülerim fazla olduğu halde çatır çatır veriyordumHerkesin metabolizmasi farkli canim acaba beslenme seklini mi değiştirsen ya da yaptiign sporu
Teşekkür ederim canım inşallahGünaydın canım
Eksin çok guzel haftaya daha iyi olur
Günaydın canım,
Harika eksin canım
Tebrik ederim canim
Tebrikler canm inşallah haftaya hepimiz için daha güzel olurGünaydin
Hem tartiya cikip hem cekmek zor oluyor yukaridan zoomla bu sekilde cektim pilimi azaldi nedir egilince rakam hemen degisiyor
Bu ara biraktim aslinda haftaya apaya basliycam o sebeple bu ara bahanem oldu akilli bileklik aldim onun gelmesini bekliyorum haftaya cok daha guzel olacak inşallah
Giden : -500 gr
Haftaya toparlarsın canm pes etme72.1
74.8
+2.7
İnşallah kaptanımSüper spor. Afiyet olsun.
Muhteşemsin.
Harika canım. Eksi gelmen çok çok güzel. Devam et daha güzel eksiler gelecek.
Muhteşemmm.
Hayırlı olsun.canim.bir daha da hep aşağı doğru gitsin tartı.
Nick ve tarih yazmalısın canım. Eksin süper. Tebrikler.
A mi desem B mi desem C mi desem ? Ne desem???
Teşekkür ederim canımUsutmus olabilirsin canım dikkat et geçmiş olsun
Tebrik ederim süper
Günaydın kaptanım
Tebrik ederim
Normal kabaktan da yapıyoruz kaptanım ama bal kabagindan çok daha güzel oluyor üzerine birde eskili sarımsaklı bir sos yapiyoru süper oluyor
Tebrik ederim
Bol eksili başlangıcın olsun canım
Woww baya bir artı ama çabuk toparlarsin eminim
Harika bir rakam,
Olur listelerde atarsan mutlu olurum belki değişiklik iyi gelirSelam kizlar, hayirli cumalar. Arkadasimin annesi gozlerini acmis :) ona sevindim
Simdi bikac alinti yaptim cvplicam
Sanada gunaydin canim tesekkur ederim. Eksi eksidir ona uzulme bu hafta 400 olur gelecek hafta 1 kg olur hic belli olmaz. Sevinmen lazim
Ben genelde kendimi haftada min -700gr sartlandiriyorum.
Acaba beslenmendemi sknti var.
Bak ben yilin basinda diyetisyenle calistim
O listelerden devam ediyorum
Senle biz hani rakibiz ya, istersen listelerden sanada yollayim birebir beraber gidelim
Elimde 11 liste var suan 3.deyim
Tesekkur ederim kizlar
Paaaaa 164 cucukse biz hic gorunmeyelim
158 yaw bildigin 1 5 8
Tebrikler cnm eksin cok guzel bende 66,1
Ayni kilodayiz
Bende Seni kendime rakip seciyorum
Teşekkür ederim canmGuzel eski canim tebrikler
Haftaya daha iyi olur
Oo 67 gelmis
hadi bakalim hayirli olsun
Hadi jnsallah
Deprresyondayimmmmm diyorsun
Gunaydin da sen hang8 sebepten yer isgal ediyorsun cekil kiz ezilirsin 52kg ile
Sagol canim
Yuhhh 3 bebeyle hazirliga bak
All bunu alll bunuda alalim ezilmesin
Guzel eksi canim inmissin
Benim kafa gitti ptesimi cuma mi baz alinacak
Amin canimKızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler. Doktor covit degil dedi. Daha hastalık başlangiç aşamasında ciğerler temiz dedi. Son 10 gündür özellikle okula giden çocuklar ve evdeki kardesleri patir patir dökülüyor dedi. Korona, mevsimsel grip, domuz gribi ,nezle hepsi birbirine girmis durumda. Daha da kış gelmedi üstelik. Bol bol vitamin almak lazım yoksa bu kış çok ağır geçecek belli. Rabbim yardımcımız olsun
çok şükür covit değilmiş , gülüm millet deli gibi c vit. karamürver ekstresi yada eczanelerde kapsülü varmış onu, multivitamin alıp duruyor , boşuna değilmiş , gerçi ben de aldım fazlasını bile , kız kardeşim çocuklarının az sesi değişsin hemen dayıyor zencefili balı , c vit. ni ne yapalım bir şekilde korunmak lazım , senin kuzun da çabucak iyileşir bu yıl daha da hasta olmaz inşallahKızlar iyi dilekleriniz için teşekkürler. Doktor covit degil dedi. Daha hastalık başlangiç aşamasında ciğerler temiz dedi. Son 10 gündür özellikle okula giden çocuklar ve evdeki kardesleri patir patir dökülüyor dedi. Korona, mevsimsel grip, domuz gribi ,nezle hepsi birbirine girmis durumda. Daha da kış gelmedi üstelik. Bol bol vitamin almak lazım yoksa bu kış çok ağır geçecek belli. Rabbim yardımcımız olsun
Offf bizim aile olmayan olaya dertlenir Ben içlerinde ki vurdumduymaz yani onlara görebizim hamur annemden çok geçmiş telaş paniğiz yaa keşke sakin olsak , sizin aile nasıl sizde heyecanlı paniklerden misiniz:)
çabuk kırışmayan rahat ama ev kıyafetinden hallice neyin varsa onların içinden seç yola gideceksin direk şık bir şey giymene gerek yok bence gülümHerkesin yapisi farkli benimde en sevmedigim huyum kararsizligim
Simdi yarin sabah giderken ne giyeceğim diye düşünüp duruyorum karar veremedim
aynıı bennn bizimkilerde ne olsa hoop havalanır güya en sakini benim , kız biz tipik türk ailesiyiz işte ne olsunOfff bizim aile olmayan olaya dertlenir Ben içlerinde ki vurdumduymaz yani onlara göre
Bak işte, ben de pat diye karar veriyorum artk kafamda Bu da sıkıntı valla, bir nefes almak gerekiyorHerkesin yapisi farkli benimde en sevmedigim huyum kararsizligim
Simdi yarin sabah giderken ne giyeceğim diye düşünüp duruyorum karar veremedim