- 20 Mart 2008
- 140.795
- 211.418
- 60
Ben mezun oldum ya sanki burası çok tetikledi çok dikkat etmiştim hep,kızıma gtmiştim 2 kilo filn alıp geldim.Masterfit olmayınca alıyorum kiloyu.hesap verecek bir yer olması güzel
Bu hafta çok dikkat edersen gider artin cnmGeçen hafta:75,75
Bu hafta:78,5
Fark:+2,75
Yüzde:3,64
kabızlık ve ödem,masterfit yok diye yedim de yedim bir de
Zipzip-
Masterfit olmayınca olmuyor
Tebrik ederim cnm yarışma olmamasına rağmen eksiye dusmen çok güzel
GünaydınlarGünaydın güzellikler
Günaydın canimGünaydın güzellikler
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederimGünaydınnnSabah sabah 500 kere tartılarak mutlu oldum Bomba gibi kilo bildirimi yapıyorum bence
Geçen hafta: 123
Pazartesi: 122.3
Bugün: 119.5
Fark 1 haftada: 3.5 kg
Tebrik ederim harikasınGünaydınnnSabah sabah 500 kere tartılarak mutlu oldum Bomba gibi kilo bildirimi yapıyorum bence
Günaydınlar olsun canısıGünaydın ablacığım
Günaydın tebrk ederim eksiler harikaGünaydınnnSabah sabah 500 kere tartılarak mutlu oldum Bomba gibi kilo bildirimi yapıyorum bence
Malesef oğlum pozitifİnşallah değilsinizdir çok geçmiş olsun cnm
Ben değilim ne diyim buna şükür birilerinin iyi olması lazımBen de halsizim biraz korkuyorumumarım yoğunluktandır benimki sen de değilsindir ♥
Keyifli gezmeleriniz olsun kuzum.Kizlar musait olan varsa Masterfit i olusturabilirsiniz
Bugun buraya bakamam az sonra kahvaltiya gidecegiz, ordan Anıtkabire gidecegiz biraz ablamlarla zaman geçirecegim
Çok geömişler olsun,nasıl yakalandı öyle,umarım hemencecik atlatır.Günaydın kızlar oğlum covid malesef din çok kötüydü bugün iyi bir nebze ama ishal başladı valla herkes dikkat etsin ben negatifim şimdilik inşallah olmaz ama 7 yaşında ben bakıyorum nasıl korunurum bilmiyorum
Teşekkürler canım valla bir gün babayla işte birgun benle haftasonuda aktiftir heryerden olabilir malesefKeyifli gezmeleriniz olsun kuzum.
ATAMA saygılar rahmetle anıyorum sarı saçlı mavi gözlümü
Çok geömişler olsun,nasıl yakalandı öyle,umarım hemencecik atlatır.