- 19 Temmuz 2022
- 349
- 341
- 31
Yaptırdım sağlık ocağına ona göre vitaminler verdi doktor b12 çinko magnezyum d vitamini sorun yok şimdilik çok şükür güzelde gidiyor 4 günde 3.5 kilo vermişim dayanabildi gim gün kadar devam etmeyi düşünüyorum sadece sıvı besleniyorum aralarda çok kötü olursam 1 salatalik yada erik yada azıcık karpuz yiyorum bunun dışında bişey Yok hicbisey yok sadece sıvıNasıl yapıyorsun canım, tahlil filan yaptırdın mı, günler çok uzun, ve 1 ay, 40 gün çok fazla.
Tavsiyem 21 günü geçirme.
Kolay gelsin, şifa olsun
Çok teşekkür ederim kuzum sağolunIyi olmasina sevindim canim
Şeker tansiyon vb.yok çok şükür ama insulin direncim var evet gerçi hiç öyle titreme ya da aşırı acıkma şuana kadar olmadı evet tahlil verdim ona göre vitaminler yazdı doktor kullanıyorumL Lotuss9335 Bebiş kan değerlerine baktırdın mı hiç? Şekerin var mı? O olmasa bile insülin direncine bi baktır istersen. Hepimizde var büyük olasılıkla.O bizi kontrolsüzce yemeye sürüklüyor. Böyle durumlarda su orucunu geçtim, aralıklı oruç bile tavsiye edilmiyor. 3 ana 3 ara öğün gibi yapmak lazım. Sık sık az az.
Tamam canımGuzel eksi tebrik ederim canim
Masterfite devam edecek miyiz bilmiyorum canim
Bu hafta sadece yuzdeleri hesaplariz menu ve spora devam ederiz
Öyleyse benim yaptığım şekli sana yazıyorumYani sonuç itibariyle uzun süreli yapmayacağım 1 ayda da ciddi hasar olacağını düşünmüyorum çünkü artık çok yoruldum denedigim hiçbir yol fayda vermedi if,Dukan,İsveç,normal diyet,kan değerlerine göre verilen diyet, yok yani azda yesem bu sefer yiyesim geliyor yedikçe pişman olup psikolojikmen çöküntüye giriyorum bu yüzden bu diyet iyi geliyor zaten vitaminler ile de destekliyorum bakalım güzel sonuçlar alıp o zayıf halimde korumaya gececegim
Sağol bebişimharikaaaa tebrik ederim
tebrik ediyorum harikaaa
tebrik ederimm canimm
mükemmeeel eksitebrik ederim canımmm benimm zalım rakip takimdasin ama
ahhh 6 laar geliyorr
canim benim arkadasimizda yeni bende tanimiyorum ama iyi ve dogru niyetli oldugumuzu ins anlar
olsun yinede harika eksibu hafta gider insa
50 grmn lafi mi olurtebrik ederimmm
tebrik ederimm harika eksi
ama 5 li rakamlardasin
mukemmeeelllll harikaaaa masşallaah
Teşekkür ederim canımmükemmeeel eksitebrik ederim canımmm benimm zalım rakip takimdasin ama
Perşembe
Sabah
Yulaf lapası üzerine 1 küçük şeftali 1 tk fıstık ezmesi
Ara
Tb lavaş ekmeği içine salatalık biber ve 1 tk labne peyniri sürdüm yanında domates yedim
Akşam
1 tabak taze fasulye yemeği yanında yogurt ve söğüş vardı
Doymadım üzerine biraz patlamış mısır yedim
Cuma 63.8
Bu cuma 63.0
Fark -800 gr ama tatilde aldığım kiloyu tam olarak veremedim
Zipzip- @Cordelia
Günaydııııın
Pilatesimi yaptım geldim . 100 gr da vermişim
Geçen cuma 56,4
Bu cuma 56,3
Fark -100 gr
Zipzip- Kinoalihatun Tutku44 Begonya2 @Elhan
Tebrikler
Kahve metabolizma hizlandirmiyor mu neden yasak siyah çay bende içmiyorum yerine yeşilçay kayısılı form Çay içiyorum ve detoks suyun nasıldı senin canımÖyleyse benim yaptığım şekli sana yazıyorum
Sabah kalkınca yarım çay bardağı suya yarım limon, 1 çay kaşığı bal koyup iç.
Saat başı 1 bardak detoks suyu iç
Öğlen yarım su bardağı meyva suyunun üzerini sade suyla doldurup onu iç.
Akşama kadar yine saat başı detoks suyu.
Akşam yine sulandırılmış meyva suyu.
Gece 10da su içmeyi bırakıyordum.
Kahve ve siyah çay yasak.
Her sabah şeker ve tansiyon ölçtüm
Her hafta başı doktora gidip kan değerlerime baktırdım.
Bırakmayı düşündüğünzaman tekrar yazışırız
Kafein olduğu için yasakKahve metabolizma hizlandirmiyor mu neden yasak siyah çay bende içmiyorum yerine yeşilçay kayısılı form Çay içiyorum ve detoks suyun nasıldı senin canım
Teşekkürler canımTebrikler
Tebrikler canım